Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Φιόδορ Εμελιάνενκο


Φωτο: Ο μεγάλος εθνικιστής αθλητής Φιόδορ Εμελιάνενκο στο μετρό. 

«Είμαι γέννημα αυτού του λαού. Όταν κάποιος θεωρήσει τον εαυτό του μεγάλο και σημαντικό και αποκοπεί από το λαό του παύει να είναι άνθρωπος».


Ο Φέντορ Βλαντιμιροβιτς Εμελιανένκο, είναι βετεράνος επαγγελματίας και ανεξάρτητος αθλητής των Μικτών Πολεμικών Τεχνών, γνωστές και ως ΜΜΑ. Είναι γνωστός για τις παλαιστικές του ικανότητες, ενώ γνωρίζει κινήσεις Τζούντο και Σαμπό. Επίσης έχει διακριθεί Χρυσός Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 100 και άνω κιλών, στην πολεμική τέχνη του Σαμπό και μία από τις διακρίσεις του, ήταν το 2002 στην πόλη τηςΘεσσαλονίκης.
Έχει στο ενεργητικό του 40 αγώνες εκ των οποίων οι 35 ήταν νικηφόρες, όπου συμμετείχε στην πασίγνωστη διοργάνωση των ΜΜΑ, Pride FC που γινόταν στην χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου, στην Ιαπωνία.


Δείτε οπωσδήποτε το παρακάτω βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου