Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Δύο μικρά προσωπικά παραδείγματα.


Η ιστορία , η ανθρωπολογία, η γλωσσολογία , η βιολογία , η φυσική , η ιατρική κλπ είναι ή υποκειμενικές επιστήμες ή/και απαιτούν εξειδικευμένες ιουδαϊκές γνώσεις και μελέτες . Ο πιο εύκολος και προσιτός για όλους τους γκοήμ τρόπος να νιώσουν στο πετσί τους (κυριολεκτικά) πως το ιουδαιοιερατείο που εξουσιάζει τον κόσμο τους θέλει πρωτίστως άρρωστους πνευματικά αλλά και σωματικά είναι να δοκιμάσουν να αλλάξουν μόνο και μόνο την διατροφή τους . Αυτός είναι και ο λόγος που ασχολούμαστε , σε αντίθεση με όλους τους άλλους εθνικιστές , με αυτό το θέμα .
Μόνο και μόνο η επιστροφή για μερικούς μήνες στη φυσική για το ανθρώπινο είδος διατροφή , δηλ. στα ωμά φρούτα και λαχανικά, θα μπορούσε να ανοίξει τα μάτια των ανθρώπων , να τους ταρακουνήσει όσο τίποτε άλλο και να τους δείξει τον βαθμό της παραπληροφόρησης και του επιβαλλόμενου εκφυλισμού τους .

Για να είμαι πειστικός ας δούμε δύο μικρά προσωπικά παραδείγματα.

Γενικά είναι παραδεκτό ότι οι παλμοί της καρδιάς ενός ενήλικα ανθρώπου πρέπει να κυμαίνονται μεταξύ 70-90 το λεπτό. Να τι γράφουν οι ιουδαιοιατροί: «Όσο λιγότερες είναι οι σφύξεις ανά λεπτό, τόσο καλύτερα για την καρδιά. Δεν είναι τυχαίο που στους αθλητές ο μυς της καρδιάς είναι τόσο γυμνασμένες, που χτυπάει μόλις 50 φορές ανά λεπτό, ενώ έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις 42 σφύξεων ανά λεπτό! Eάν ασχολείστε συστηματικά με μια φυσική δραστηριότητα, πηγαίνετε -λόγου χάρη- στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα, τότε οι σφύξεις σας θα κυμαίνονται κάτω από 65 ανά λεπτό (αυτό ισχύει και για τους άνδρες και για τις γυναίκες)». Ο αριθμός των παλμών της καρδιάς δείχνει την κατάσταση της υγείας μας: όχι μόνο το πόσο δυνατή είναι η καρδιά μας και οι μυς που το περιβάλλουν, αλλά και την κατάσταση του οργανισμού μας ευρύτερα, δηλ. τον βαθμό της υπερτοξίνωσης , την κατάσταση των αγγείων και την ελαστικότητά τους. Για αυτό άλλωστε οι παλμοί των παιδιών είναι λιγότεροι και αυξάνονται με την ηλικία.
Μόνο με την επιστροφή στην φυσική διατροφή, δηλ. στην ωμοφαγία,  οι παλμοί μου σε 4-εις μόνο μήνες ελαττώθηκαν από 85 σε 52. Δηλ. μόνο και μόνο η φυσική διατροφή έκανε την καρδιά μου να εργάζεται κατά 40% λιγότερο από το (κατά «ιατρούς») «φυσιολογικό» . Έχει απόδοση και διάρκεια ζωής σαν την καρδιά ενός αθλητή (οι μαραθωνοδρόμοι οι οποίοι τρέχουν και γυμνάζονται από μικρή ηλικία έχουν περίπου 42-50 κτύπους το λεπτό). Αυτό δεν θα σας το πούν ποτέ οι «ιατροί».

Να τι γράφουν οι ιουδαιοιατροί για την υπέρταση, την «μάστιγα του σύγχρονου ανθρώπου»: «Η πρωτογενής (ιδιοπαθής) αρτηριακή υπέρταση είναι η πιο συχνή μορφή υπέρτασης και αντιπροσωπεύει το 90-95% όλων των περιπτώσεων υπέρτασης. Σε όλες σχεδόν τις σύγχρονες κοινωνίες, η πίεση του αίματος αυξάνεται με τη γήρανση, υπάρχει σημαντικός κίνδυνος να γίνει κανείς υπερτασικός σε μεγαλύτερη ηλικία. Η υπέρταση είναι αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης αλληλεπίδρασης γονιδίων και περιβαλλοντικών παραγόντων. Έχουν εντοπιστεί πολλά κοινά γονίδια με μικρές επιπτώσεις στην αρτηριακή πίεση, καθώς και ορισμένα σπάνια γονίδια με σοβαρές επιπτώσεις στην αρτηριακή πίεση όμως, η γενετική βάση της υπέρτασης δεν έχει γίνει δεόντως κατανοητή.»
Δηλ. τι μας λεει ο φιλόσοφος ; Μπλα-μπλα-μπλα και ότι «δεν είναι κατανοητή» η αιτία . Πως «θεραπεύουν» την υπέρταση; Με χάπια...  και σε όλο και μεγαλύτερες δόσεις .... Δηλ, δηλητηριάζουν τον οργανισμό με χάπια χωρίς να «είναι κατανοητή» η αιτία.
Ας σκεφτούμε λύγο.... Πάμε στον μηχανικό της τοϊότα και του λέμε ότι το αυτοκίνητο μας δουλεύει με πολλές στροφές και γενικά κάτι δεν πάει καλά με την μηχανή . Αυτός το εξετάζει και μας λεει: «δεν είναι κατανοητή η αιτία, αλλά υπάρχει ένα υγρό το οποίο θα προσθέσουμε στην βενζίνη σας και η μηχανή θα δουλεύει καλά . Ελάτε ξανά μετά από 500 χιλιόμετρα να προσθέσουμε και άλλο». Τι θα πείτε στον μηχανικό; Θα τον εμπιστευόσασταν ; Τι υγεία σας γιατί την εμπιστεύεστε;
Ακριβός το ίδιο συμβαίνει και με την υπέρταση. Προσθέτουν στο αίμα κάποιο συστατικό για να μην ζοριστεί η καρδιά για ένα 24-ώρο . Αυτή είναι η «θεραπεία» τους ... Το κρύψιμο του προβλήματος κάτω από το χαλί.
Η μητέρα μου μετά από 6 χρόνια «θεραπείας» της υπέρτασης με φάρμακα αποφάσισε να με εισακούσει και δοκίμασε την ωμοφαγία για ένα μόνο μήνα (τόσα άντεξε). Η υπέρταση εξαφανίσθηκε διαπαντός .... Σαν να μην υπήρξε ποτέ.  Ακόμα και ο οργανισμός ενός 65-χρονου ανθρώπου έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες αυτοβελτίωσης . Αλλά οι άνθρωποι είναι θύματα ιουδαιοτσαρλατάνων και πεθαίνουν σαν τις μύγες.

Φυσικά δεν είμαι αφελής για να νομίζω ότι θα με πιστέψετε. Πρέπει κανείς να δοκιμάσει για να πεισθεί.

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου