Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Ένας ακόμα "πατριώτης" αναλυτής και διανοούμενος (βίντεο)

Οι βαλτοί από το ιουδαιοδημοκρατικό τύραννο «πατριώτες» θα λένε πολλά και διάφορα , θα κριτικάρουν τις κυβερνήσεις , θα προτείνουν λύσεις κλπ. , θα αναμασούν και δεν θα ξεφύγουν ποτέ από τις μισές αλήθειες .

Δεν θα μιλήσουν ποτέ για τον πραγματικό εχθρό των λαών.

Γ’ αυτό αμείβονται . Γ’ αυτό υπάρχουν.

Δείτε έναν από αυτούς εδώ.2 σχόλια:

 1. Για να μην λέμε ότι θέλουμε, ο Δελαστίκ ειναι ο μόνος δημοσιογράφος που εδώ και χρόνια στέλνει άρθρα σε εδημερίδες όλων των αποχρώσεων, από αστικές (Έθνος , Καθημερινή κλπ) μέχρι και αριστερές, ενάντια στο Ισραήλ και τον Σιωνισμό. Την αθρογραφία του την παρακολουθώ χρόνια και λέει αλήθειες που σπάνια αναφέρονται ούτε καν στον εθνικιστικό χώρο. Το επάγγελμά του είναι δημοσιογράφος και είναι τιμή του που γράφει αυτά αντί να γλύφει το σύστημα.

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63826302

  http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/oi-stoxoi-tis-thiriodias-toy-israil-toy-giorgoy-delastik

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63853450

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο φόβος των παγκόσμιων περιούσιων εξουσιαστών δεν είναι για το Ισραήλ. Ενάντια στον Ισραήλ γράφει ακόμα ένας πατριώτης , ο Καραμπελιάς. Είναι η ίδια πάστα ….
  Μόνο το ότι το Έθνος και η Καθημερινή βάζουν τα άρθρα του αποδεικνύει την α κινδυνότητα για το σύστημα. Το κόλπο είναι απλό : γράφε ότι θέλεις , όσα περισσότερα τόσο καλύτερα , περισσότερη σύγχυση δεν βλάπτει ….. μόνο μην αποκαλύψεις ποτέ ότι μέσα σε κάθε λαό υπάρχει ακόμα ένας, συνήθως κυρίαρχος, λαός .
  Γεν.Ελ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή