Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

A.M.E. : ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

Ο πόλεμος που διεξάγουμε ως ριζοσπαστική εθνικιστική οργάνωση στα χρόνια της ενεργής δραστηριοποίησής μας στον ομιχλώδη για πολλούς παράλληλο του εθνικιστικού αντάρτικου πόλεων είναι πολυσήμαντος. Πολλοί θεωρούν – εσφαλμένα και δίχως επιχειρήματα περί του αντιθέτου – ότι ο αγώνας μας παρουσιάζει αρκετά τρωτά σημεία. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι ο αγώνας μας δεν έχει σαφή προοπτική και άλλοι πάλι πως είναι μονοδιάστατος στην θεώρησή του. Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά πως ο αγώνας μας είναι ολιστικός και πολυεπίπεδος και σκοπεύει στην ολική ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού σκηνικού που επικρατεί ως κοινοβουλευτική τυραννία στην πατρίδα μας.

Για αρκετές δεκαετίες, αμφότερα το σύστημα και ο μουχλιασμένος “χώρος” της εθνικιστικής αντίδρασης θώπευαν περί της εθνικής επανάστασης εν μέσω νοσταλγικών αλληγοριών και εξιδανικευμένων πάνω στα κατορθώματα άλλων εξιστορήσεων που χαϊδεύουν τα αυτιά των φιλήδονων δουλικών του. Όλα αυτά έμελλε να αλλάξουν ριζικά με τον ερχομό μας στην ασύμμετρη διάταξή του. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή…

Ως άλλο θεραπευτικό καρκίνωμα ήρθαμε να γίνουμε η θανάσιμη κατάρα του και να τον αλώσουμε χάρη στην αμόλυντη φύση μας. Έχοντας νοσήσει βαριά από την επικίνδυνη αρρώστια του ριζοσπαστικού εθνικισμού, καταφέραμε να παρουσιάσουμε μια ανοσία πρωτόγνωρη στον κυκεώνα βλακείας και δειλίας που διέκρινε τον “χώρο” αυτό. Έτσι, επιβιώσαμε και σε πείσμα των διάφορων έμμισθων ή μη διαστρεβλωτών της ορθής κρίσης γίναμε πολύ πιο δυνατοί απ’ όσο θα περίμεναν πολλοί και ίσως κι εμείς οι ίδιοι.Διαψεύσαμε φιλόδοξους λασπολόγους, καταρρακώσαμε συντριπτικά τις βρώμικες συνειδήσεις, περιφρονήσαμε φερέλπιδες ηγετίσκους, ισοπεδώσαμε ασεβείς εχθρούς και οδηγήσαμε σε άτακτη οπισθοχώρηση ακόμα περισσότερους πολέμιούς μας. Αυτό ήταν μια πρώτη χαμογελαστή νίκη.

Η ακλόνητη πίστη στον σκοπό μας λειτούργησε ως ασπίδα προστασίας ενάντια στα ιδεολογικά μικρόβια που μολύνουν επί σειρά ετών αυτό τον “χώρο”, καθηλώνοντάς τον στην αστική αντίδραση και την αντεπαναστατική μιζέρια. H επαναστατική προοπτική μας και η φλογερή πίστη μας σ’ αυτήν αποτέλεσαν τον πολιορκητικό κριό με τον οποίο επιτεθήκαμε στο “άπαρτο” κάστρο των προδοτών και των καιροσκόπων. Νικήσαμε, ωστόσο έχουμε δρόμο να διαβούμε ακόμα.

Οι τακτικές μας, οι πολύμορφες δραστηριότητές μας, η κολασμένη θέλησή μας και η φωτιά στη μάχη προσυπόγραψαν την συνταγή της εδραίωσής μας στην συνείδηση των μαχόμενων εθνικιστών. Η ελπίδα της λευτεριάς αναγεννήθηκε για όλους τους ριζοσπάστες εθνικιστές.

Σ’ αυτό τον αγώνα δίνουμε όλο μας το είναι, χωρίς ανταλλάγματα. Αν κάτι όμως μας γεμίζει συνειδησιακά με περισσές ευθύνες, εκτός από τον “κίνδυνο” να στερηθούμε την εικονική ελευθερία μας και να στερήσουμε τους εαυτούς μας από τον πόλεμο αυτό, δεν είναι άλλο από την πυρετώδη ανησυχία όσον αφορά την ζωή την ίδια που δίνουμε καθημερινά στον αγώνα αυτόν και αν η θυσία αυτή θα αγγίξει στον βαθμό που επιθυμούμε τους νέους εθνικιστές, ώστε να ακολουθήσουν το μονοπάτι που χαράξαμε στο χρόνο.

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές είμαστε ο μυθικός Φοίνικας του εθνικισμού. Αναγεννιόμαστε διαρκώς μέσα από τις στάχτες μας στα πεδία του ριζοσπαστικού αγώνα. Η τραχύτητα του αγώνα και η λατρεία του κινδύνου είναι τα στοιχεία που μας κρατούν σε μια μανιακή εγρήγορση. Όσο πιο επικίνδυνος γίνεται αυτός ο αγώνας και όσο περισσότερα είναι αυτά που διακυβεύονται μέσω αυτού για μας και το έθνος μας τόσο περισσότερο ατσαλώνουμε. Και συνεχίζουμε παρά τις λαβωματιές. Η φωτιά του αγώνα θα τις επουλώσει. Το αίμα με αίμα καλύπτεται.

Πολλοί διακρίνουν στον εθνικισμό ένα ιδανικό πολιτειακό σύστημα που διέπεται από συντεταγμένες αρχές και άκαμπτους νόμους που συνηγορούν στην δημιουργία ευνομίας, στην ευταξία και την κανονικότητα του αστικού τρόπου ζωής. Εμείς διακρίνουμε την σκληρή πλευρά της άδειας ζωής στην επίχρυση εποχή των χρήσιμων δούλων που αναζητούν νέους αφέντες να τους εγγυηθούν μια νέα καθεστωτική νοοτροπία ασφαλών καταθέσεων. Η πρόκληση του κινδύνου και της απόλαυσης μιας μαγικής ζωής μέσα από αυτόν και η προοπτική που διανοίγεται ως εκ τούτου για τον λαό μας, ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑΜΕ, είναι η μοναδική συνθήκη που εγγυάται το μέλλον της πατρίδας μας, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Ο ριζοσπαστικός εθνικισμός είναι η σφραγίδα μιας αυθεντικής και αδούλωτης ζωής που δεν ορίζεται από θνητούς νόμους και πολιτειακές περιχαράξεις. Η δική μας έκφραση είναι τα στρατιωτικά σακίδια, τα μαύρα κράνη και τα εύφλεκτα υλικά της καταστροφής. Είναι τα μεταξύ μας άγρια βλέμματα και οι κοφτερές ματιές στο σκοτάδι που συναινούν στον πόλεμο εναντίον της κρατικής σαπίλας. Είναι η θέλησή μας να πλήξουμε καίρια τον άχρωμο κόσμο της οργανωμένης πλήξης. Είναι το επιδεικτικό κάρφωμα της δικής μας αψίδας του θριάμβου στο εχθρικό έδαφος. Είναι το χαμόγελο της νίκης μας ενάντια στην νομοτέλεια του χρόνου.

Αυτό τον εθνικισμό θα τον συναντήσετε εσώτερα ως την φωνή του αίματός σας που καλεί σε πολεμικό χορό εναντίον των εχθρών της εθνικής ελευθερίας και ποτέ μέσα από κίτρινες σελίδες ιστορικών ανοησιών και ψεμάτων και ηρωικών θρύλων ξένων προς εσάς. Οι λαϊκοί θρύλοι υπάρχουν μονάχα ως μια ανέγγιχτη αυταξία για να γεμίζουν τα στήθια μας/σας με πόθο για την κατάκτηση μιας νέας ηρωικής εποποιίας ενός έθνους που μάχεται για την αλλοτινή υπερηφάνεια του. Η φωνή αυτή μοιράζει όπλα και υποσχέσεις για μια ζωή αληθινή. Μια ζωή γεμάτη εθνικιστική τρέλα, εθνικιστικό πάθος, εθνικιστική λύσσα, εθνικιστική περιπέτεια, ατσάλινη θέληση για ριζική αλλαγή των υπαρχουσών συνθηκών, μα πάνω απ’ όλα μια ζωή γεμάτη ηρωική φαντασία και απελευθερωτικό πόθο για αυτό που φαντάζει στην αγελαία συνείδηση ως ακατόρθωτο. Άλλωστε, αν το δούμε μακροσκοπικά, πόσα από τα παλικάρια της Ε.Ο.Κ.Α. γνώριζαν εξαρχής την διάσταση του έπους που οι ίδιοι συνέγραψαν με το αίμα τους στα βουνά της Κύπρου; Οι αγώνες βασίζονται με τρόπο ανάλογο στο αίμα που θέλουν να χύσουν οι μετέχοντες σ’ αυτούς. Ο σκοπός είναι ιερός.

Όταν λέμε περισσότερα κανόνια και λιγότερο βούτυρο αυτό εννοούμε. Περισσότερο αίμα σημαίνει περισσότερη τιμή. Γι’ αυτούς τους καλοδεχούμενους αγώνες, για την μητέρα όλων αυτών των ανειρήνευτων μαχών ζούμε και πεθαίνουμε. Για αυτούς και τους προκάτοχους αυτών δεν ξεπουλάμε τίποτα. Μόνον αυτοί αξίζουν. Από αυτούς παίρνουμε κουράγιο για όλα αυτά που αγαπάμε. Και συνεχίζουμε τον χορό της φωτιάς!

 Για τους ανθρώπους της δικής μας ράτσας, το διαρκές και επιδιωκόμενο στοίχημα της καταστροφής του υπάρχοντος κόσμου και της υπαρξιακής ανταρσίας απέναντι σε κάθε εξουσία παραμένει ανοιχτό, για όποιον και για όσους η φλόγα της αντίστασης καίει την παγωμένη τους καρδιά. Μονάχα αυτό λυτρώνει.

Το μέσο ήταν και είναι ένα για όλους όσοι αντικρίζουν την αλήθεια κατάματα και δεν κρύβονται πίσω από δικαιολογίες για την δράση τους. Καθαρό Εθνικιστικός Αντάρτικος Αγώνας. Χωρίς οίκτο, χωρίς παχιά και ωραία λόγια. Το παρακρατικό μονοπώλιο στη βία με την ανοχή-συνενοχή-αρωγή του σάπιου κράτους και των αυλικών του, καταργείται απευθείας μέσω αυτού. Δεν χρειαζόμαστε την πλάνη της μαζικής αντίδρασης, ώστε να δράσουμε αυτόνομα επαναστατικά και να αμφισβητήσουμε έμπρακτα την επικυριαρχία των Εβραίων πατρώνων στην πατρίδα μας. Η αντάρτικη εθνικιστική δράση αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως το ανθελληνικό σύστημα μπορεί να βάλλεται κάθε στιγμή και ο περίτεχνος μύθος της εποχής της παντοδυναμίας του μπορεί να καταρρεύσει συθέμελα μαζί με το φτιασιδωμένο προσωπείο της άτρωτης κρατικής μηχανής.

Το προσκλητήριο μας είναι ένα διαρκές σάλπισμα αγώνα και ένα πολεμικό κάλεσμα ενάντια στην πλασματική ειρήνη που δεν είναι τίποτα άλλο από την συνέχιση της πολιτικής υπακοής στην κρατική επιθετικότητα. Το εθνικιστικό αντάρτικο σε προσωπικό επίπεδο σε κάνει να μην αφήνεις έρμαιο τον εαυτό σου να υποκύπτει καρτερικά σκύβοντας το κεφάλι στη δύναμη του συστήματος αλλά σε κάνει να οπλιστείς επιθυμιακά και να επιτεθείς παλικαρίσια εναντίον του. Απαιτούνται παράτολμα ρίσκα, καίριες αποφάσεις και επώδυνες πολλές φορές συνέπειες που ζυγίζονται αμιγώς με πολιτικά και προσωπικά κριτήρια που οδηγούν στην επιλογή της μεθοδολογίας. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ή μάχεσαι χωρίς συμβιβασμούς για την άμεση καταστροφή αυτού του προδοτικού συστήματος ή συνθηκολογείς αμαχητί με τις υλικές παροχές του.

Βρισκόμαστε σε διαρκή πόλεμο με το ανθελληνικό σύστημα. Έχουμε αμέτρητους δολοφονημένους Έλληνες σε καθημερινή βάση από τις ορδές των λαθρομεταναστών, έχουμε αυτοκτονίες παραμερισμένων Ελλήνων που δεν άντεξαν στην πτώση του βιοτικού τους επιπέδου, έχουμε επιθέσεις πληβείων και πραιτοριανών του συστήματος που μένουν ντροπιαστικά αναπάντητες στο όνομα μιας ποταπής κοινοβουλευτικής ψευδαίσθησης και μιας παρερμηνευμένης πολιτικής ορθότητας. Στο διάολο όλα αυτά. Τίποτα από αυτά δεν μπορεί ούτε και πρέπει να ειπωθεί ευχάριστα για να χαϊδέψει τα ταπεινωμένα αυτιά του καθενός. Οτιδήποτε πληγώνει πρέπει να ειπωθεί έτσι όπως είναι, στις διαστάσεις του, σαν μία δυνατή γροθιά στο πλαδαρό από την καταναλωτική βουλιμία στομάχι μας που οφείλουμε να τους την επιστρέψουμε απευθείας και χωρίς περιτροπές στα μούτρα, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας.

Ζούμε στην οικονομική επιβολή μιας τρόπον τινά “αμετάβλητης” πραγματικότητας, στην εποχή της επιβολής του παγιωμένου νόμου του χρήματος έναντι του αέναου νόμου του αίματος. Το δίκαιο των ισχυρών προσυπογράφει τα εγκλήματα σε βάρος των εξαθλιωμένων Ελλήνων, στο όνομα μιας μελλοντικής ανάπτυξης χάρη στις υποτιθέμενες αιματηρές θυσίες που έκαναν γι’ αυτό χωρίς να το χρωστούν. Ζούμε στην εποχή των ισχυρών και ναρκωτικών ψευδαισθήσεων των εμπόρων ουτοπικής πρέζας προς επίτευξη του σκοπού των ιδίων. Στην εποχή του καθολικού ελέγχου και του ηλίθιου φανατισμού με αρρωστημένες εισαγόμενες μόδες, όπου ο Μεγάλος Αδελφός είναι αυτός που εισβάλλει ως απρόσκλητος επισκέπτης στην καθημερινότητά όλων μας και όλων σας, όπου όλοι αναζητούν μοιρολατρικά τον Θεό ή τον Μεσσία που θα τους σώσει από τον εαυτό τους κι όχι επί της ουσίας από τους κυρίαρχους. Τα κοινωνικά συμβόλαια και οι παροχές με το κιλό, οι διασκεδάσεις και οι άπιαστοι στόχοι που μοιράζονται σε τιμή ευκαιρίας, οι καταστημένες ντετερμινιστικές θεωρίες καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι, καθώς παρά την οικονομική αφαίμαξη του πληθυσμού οι άνθρωποι παραμένουν δέσμιοι των αναστολών τους, των άλογων φόβων τους, των υλικών κεκτημένων τους. Υπήκοοι άβουλοι που είναι δέσμιοι ενός απάνθρωπου συστήματος από το οποίο εξαρτώνται υλικά, ψυχικά και πάνω απ’ όλα πνευματικά. Οι αντοχές λοιπόν αυξάνονται γεωμετρικά και τεντώνονται σαν λάστιχα στις φλέβες μας και η ατομική και συλλογική ταπείνωση συνεχίζεται. Στις ατέλειωτες ουρές των επιδομάτων, στα επαίσχυντα συσσίτια ελεημοσύνης, στα γραφεία ευρέσεως μιας εξευτελιστικής υποτιμημένης εργασίας - μισθωτής σκλαβιάς, στην εξευγενισμένη μορφή που λαμβάνει η ελεημοσύνη των ανθρωπιστικών εκστρατειών των μέσων μαζικής εξαπάτησης.

Ως ριζοσπάστες εθνικιστές απορρίπτουμε κάθε μορφή ιστορικού συμβιβασμού ή πολιτικού ρεβανσισμού, γνωρίζοντας πως ο σύγχρονος άνθρωπος δεν επιλέγει με βάση τις επιθυμίες του, αλλά απλώς ακολουθεί τις επιλογές εν είδη προτύπων άλλων χωρίς δυνατότητα άμεσου παρεμβατισμού. Δεν ανησυχεί ο ίδιος για την πραγματικότητά του, διότι αφήνει συνεχώς άλλους να το κάνουν στη θέση του και για λογαριασμό του. Δεν έχει πια δική του φωνή διότι προτιμάει να ακούει τις φωνές άλλων. Δεν υψώνει ανάστημα σ’ όσα τον πληγώνουν, διότι δεν μπορεί να σηκωθεί. Περιμένει να τον σηκώσουν οι άλλοι. Παντού υπάρχουν οι “άλλοι”. Πουθενά ο ίδιος. Δεν οπλίζεται για να απαιτήσει αυτό που του ανήκει, τουναντίον στην καλύτερη των περιπτώσεων απλώς αγανακτεί χτυπώντας κατσαρόλες στην Πλατεία Συντάγματος ή ψηφίζοντας κόμματα που μοιράζουν φρούδες ελπίδες. Δεν ζει, απλώς πείθεται πως ο θεαματικός κόσμος είναι η ζωή του, αλλά και η μόνη προοπτική δήθεν από επιλογή. Δεν διακρίνει πως το μέλλον χαράσσεται μονάχα μέσα από τις οπλισμένες επιλογές του. Πείθεται από το καθημερινό πότισμα με εικόνες υποταγής και καταλήγει να νιώθει πρόσφυγας στην ίδια του την πατρίδα. Μια τυφλή ελπίδα μπορεί να ανασύρει μνήμες ματωμένες για όλα αυτά που αγαπά στο θυμικό του. Είναι η μοναδική ατραπός για να βρεθεί αντιμέτωπος κανείς με τον εαυτό του και την πραγματικότητα, ώστε να την αντιπαλέψει δημιουργικά… ή τουλάχιστον καταστροφικά!

Μπροστά στο κενό της κοινής γνώμης και το εφιαλτικό κενό των ανύπαρκτων δομών και του συνασπισμού προσώπων ικανών να συμπαρασύρουν τις υπνωτισμένες μάζες στο κέλευσμά τους, ορθώνουμε ανάστημα εμείς από τα μετόπισθεν της νεοελληνικής κοινωνίας. Η κοινή γνώμη είναι ένα κενό βολικό συστημικό κατασκεύασμα, ώστε να εναποθέτουν οι υποταγμένοι σ’ αυτήν τον παλμό και τις φοβισμένες τους σκέψεις. Η κοινή γνώμη είναι το μαύρο κουτί που περιμένουνε να ανασύρουνε από τα συντρίμμια της αεροπορικής τραγωδίας, προκειμένου να αναλύσουνε τις αιτίες του κοινωνικού δυστυχήματος. Αρκούνται στο να μοιρολογούνε για τον τάχα άδικο και πρόωρο χαμό τους. Οι νεκροί όμως δεν επιστρέφουν ποτέ. Κάπως έτσι συμβαίνει και με ό,τι μας πληγώνει στην δανεική πατρίδα μας, διότι πατρίδα δικιά μας δεν έχουμε, αφού μας την κατακερμάτισαν βιαίως οι αδίστακτοι βιαστές της εγχώριας εξουσίας, οι υπηρέτες του ώριμου καπιταλισμού και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού.

Το υπαρξιακό αντάρτικο ως συνειδητή απελευθερωτική επιλογή υψώνεται στο κέντρο των αναζητήσεών μας. Σαν ιερό φυλακτό βαστάμε το εθνικιστικό αντάρτικο πόλεων για την επανάκτηση της πατρίδας που μας έκλεψαν.

Για τους μαχόμενους εθνικιστές, οι οποίοι σε πείσμα του καιρού της υποταγής επιμένουν να αναλαμβάνουν το ρίσκο να αγωνιστούν αυτόνομα ως Μοναχικοί Λύκοι και να ερωτευθούν παράφορα την εθνική και κοινωνική επανάσταση, η ριζοσπαστική επίθεση ποτέ δεν θα χωρέσει σε γυάλινους θόλους ιδεολογικών καλουπιών και τσαλακωμένες σελίδες άψυχων βιβλίων που εξιστορούν τα κατορθώματα άλλων για να γίνει αρεστή και δίκαιη. Οι επιτιθέμενοι κερδίζουν μόνοι τους το χαμένο έδαφος χωρίς να παίρνουν άδεια από κανέναν.

Τα λόγια δεν είναι ικανά να περιγράψουν αυτό που αισθάνεται ο καθένας μας και ο καθένας σας. Όχι άλλο γραφική νοσταλγία, όχι άλλο καταπιεσμένος θυμός, όχι άλλο αυτοκαταστροφική θλίψη. Μονάχα γνήσια οργή και ακόρεστη δίψα για εκδίκηση. Η συντριβή του πόθου για μια ελεύθερη πατρίδα από προδότες και δυνάστες δεν επουλώνεται με μια υποσχόμενη οικονομική ανάκαμψη. Το όνειρο διαλύθηκε γιατί ξεπουλήθηκε. Οι επιθυμίες μας προδόθηκαν. Τα θέλουμε όλα πίσω και θα τα πάρουμε.

Το εθνικιστικό αντάρτικο πόλεων είναι το μόνο ικανό, ώστε να μας απελευθερώσει από ό,τι μας τραβάει κι άλλο προς τον πάτο. Το εθνικιστικό αντάρτικο πόλεων είναι η μόνη εφικτή επιλογή για την ελευθερία και η μόνη προοπτική για την ανάκτηση της αξιοπρέπειάς μας.

Τολμήστε κι εσείς! Αύριο όλα θα είναι καλύτερα! Εθνικιστικό έρεβος δίχως αρχή και τέλος! Όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλον είμαστε ήδη νεκροί…




15 σχόλια:

  1. Εθνικιστικό αντάρτικο πόλεων που θα πολεμήσει ποιόν ακριβώς?
    Στην περίπτωση της ΕΟΚΑ ο εχθρός ήταν σαφής, ήταν οι άγγλοι στρατιώτες κατακτητές. Αντιστοίχως και στην περίπτωση του IRA. Στην επανάσταση του 21 ήταν οι Τούρκοι.

    Σήμερα ποιος και που ακριβώς είναι ο εχθρός?

    Ο εχθρός είναι πρωτίστως μέσα στις αλλοτριωμένες και μεταλλεγμένες συνειδήσεις των συμπολιτών μας νεοελλήνων. Δεν είναι οι πολιτικοί ούτε οι λαθρομετανάστες. Ακόμα και αν υπήρχε δυνατότητα να φτιαχτεί κάποιο αναπτυγμένο αντάρτικο και να βγάλει από την μέση τους σημερινούς πολιτικούς, οι μεταλλαγμένες συνειδήσεις των νεοελλήνων αυτομάτως θα δημιουργήσουν άλλους και θα τους βάλουν στην θέση των προηγούμενων. Ο Σαμαράς , ο Κουβέλης η Ρεπούση, ο Βενιζέλος, ο Πάγκαλος δεν είναι παρα αντιπροσωπευτικά δείγματα εκαατομμυρίων εκφυλισμένων νεοελλήνων με τους οποίους είναι ολόιδιοι. Αν τους βγάλεις από την μέση υπάρχουν εκατομμύρια ακόμη ίδιοι τύποι για να τους αντικαταστήσουν με προθυμία και χαρά...

    Αν βγάλεις από την μέση τους λαθρομετανάστες οι νεοέλληνες θα φέρουν άλλους στην θέση τους. Γιατί δεν τοςυ νοιάζει να είναι άνεργοι ένα εκατομμύριο συμμπατριώτες τους , τους νοιάζει μόνο το πως θα πληρώσουν λίγα λεφτά για εργατικό δυναμικό γιαα το χωράφι τους και γι αυτό προτιμάνε βρωμιάρηδες αλλοδαπούς. Η Ελλάς ποτέ δεν θα πάψει να είναι γεμάτη από βρωμιάρηδες λαθρομετανάστες αν πρώτα δεν πάψει να είναι γεμάτη από βρωμιάρηδες λαθρεργοδότες, νεοέλληνες στην καταγωγή.

    Για να γίνει εθνικιστικό αντάρτικο πόλεων πρέπει ένα έθνος, το έθνος των ελλήνων, να πολεμήσει ενάντια στους εχθρούς του έθνους. Σήμερα ποιοί και πόσο είναι το έθνος των ελλήνων? Πόσοι έχουν ξεκάθαρη εθνική σσυνείδηση και πόσοι λειτουργούν εκούσια ή ακούσια ως εχθροί του έθνους? Αν δει κανείς μόνο τα αποτελέσματα των εκλογών, θα δει ότι πάνω από 95% των νεοελλήνων είναι συνειδητοποιημένοι εχθροί του έθνους. Αν ξεκινούσαμε εθνικιστικό αντάρτικο, θα έπρεπε να διαπράξουμε μια μαζική γενοκτονία των νεοελλήνων, δολοφονόντας πάνω από 95% αυτών καθώς αυτοί σήμερα είναι οι εχθροί του έθνους και βεβαίως και του εαυτού τους. Κάτι τέτοιο όμως είναι αδύνατον.

    Απαιτείται λοιπόν να προηγηθεί δημιουργία Ελληνικού έθνους, και αλλαγή συνειδήσεων. Πόλεμος αλλαγής συνειδήσεων. Αν αυτός πετύχει και παραμείνει μια μικρή μερίδα πολιτικών, δημοσιογράφων, εργοδοτών, εβραίων κλπ ως δυνάστες του έθνους, τότε ο λαός θα πάρει τα όπλα να τους ανατρέψει. Μέχρι τότε , το να σπάσεις ένα τζάμι σε μια αναρχική κατάληψη, να δείρεις έναν άπλυτο που δεν ξέρει καλά καλά τι πιστεύει απλά παριστάνει τον αναρχικό γιατί είναι μόδα, δεν είναι ούτε εθνικιστικό αντάρτικο, ούτε απολύτως τίποτα. Είναι απλώς ένα αυτοπαραμύθιασμα, και μια ενασχόληση που σε κάνει να νιώθεις την ζωή σου λιγότερο βαρετή και περισσότερο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική νομίζοντας πως κάτι κάνεις, πως κάτι αλλάζει έτσι. Στην πραγματικότητα δεν αλλάζει τίποτα, αλλά έτσι όπως ειναι η κατάσταση σίγουρα ποτέ δεν θα κατηγορούσα όσους επιλέγουν να το κάνουν αυτό. Ο ναυαγός μέσα στην θάλασσα την στιγμή που πνίγεται, κάποιες φορές χαρακτηρίζεται από λύσα και μπορεί να αρχίσει να τις βαράει γροθιές νομίζοντας πως έτσι θα την σκοτώσει και ο ίδιος θα σωθεί όταν η θάλασσα πεθάνει. Τουλάχιστον έτσι έχει την συνείδηση του ήσυχη όταν πεθάνει, νομίζοντας ότι προσπάθησε, πολέμησε και κάτι έκανε για να σωθεί. Και εγώ ναυαγός είμαι όπως και εσείς, αλλά αντί να κοπανάω την θάλασσα, προτίμησα να προσπαθώ να κολυμπήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εύλογο το ερώτημά σου.
      Ο καθένας μας μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι το 95 % των ανθρώπων είναι απλός βιομάζα και δεν μπορεί να από την φύση του να έχει δική του βούληση και σκέψη. Αυτό το έχουμε γράψει πολλές φορές. Επίσης η επιστήμη της κοινωνιολογίας δεν έχει καμιά αμφιβολία επί αυτού. Δυστυχώς για να έχει επιτυχία ο κάθε κοινωνικό-πολιτικός αγώνας πρέπει να κερδίσει την πλειοψηφία αυτής της βιομάζας ή τουλάχιστον τους πλέον ενεργητικούς.
      Οι περισσότεροι εθνικιστές έχουν την δική σου γνώμη για τον τρόπο που πρέπει να διεξαχθεί ο «αγώνας». Εμείς εδώ στην ιστοσελίδα είμαστε κάθετα αντίθετοι ….
      Για να κερδηθεί η βιομάζα χρειάζονται (πραγματικές) μάχες με το κράτος , με τους προδότες πολιτικούς/κόμματα/ορανώσεις και τους διαμορφωτές της κοι(ε)νής γνώμης. Μόνο έτσι ο νεοέλληνας θα αναρωτηθεί και θα αρχίσει να ψάχνει να μάθει για τους λόγους του αγώνα και για τους σκοπούς μας.
      Δείτε…. Παρόλο που οι οικονομικοί πόροι και η ιδεολογική υποστήριξη των «αναρχικών» , σε αντίθεση από τα δικά μας , προέρχονται από το ίδιο το ιουδαιοσύστημα , ο τρόπος προπαγάνδας που επέλεξαν ( η δήθεν σύγκρουση με το σύστημα) δεν αφήνει καμιά ελπίδα για τους εθνικιστές για «ενημέρωση» και «αφύπνιση» κ.α. αρλούμπες.
      Τα πλέον καλά και υπάκουα παιδιά στην Ευρώπη είναι οι «εθνικιστές». Όχι μόνο οι «αναρχικοί» και οι αράπιδες, ακόμη και οι φεμινιστικές οργανώσεις και οι πισωκίνητοι παρουσιάζουν πιο αγωνιστικό προφίλ . Ποιός θα πάρει στα σοβαρά τέτοιους «εθνικιστές» ….;;;;
      Ένα πολιτικό κίνημα πρέπει να διαθέτει και ιδεολογικό-πολιτικούς εκπροσώπους και λόγο και αλλά και αγωνιστές έτοιμους για να θυσιαστούν. Μόνο μια θυσία , σοκ τύπου Θερμοπυλών , είναι ικανή να ξυπνήσει από τον λήθαργο τα εθνικά και αγωνιστικά αντανακλαστικά του Ελληνισμού (αν ακόμα υπάρχουν) . Αυτό είναι και το μεγαλειώδες νόημα και μάθημα των προγόνων μας στις Θερμοπύλες. Παρόμοιο είναι και το μάθημα από τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ.
      Ένα Έθνος επιβιώνει στους θανάσιμους κινδύνους μόνο όταν βρεθούν άνθρωποι έτοιμοι για να θυσιαστούν. Έτσι είναι και έτσι θα είναι πάντα.
      Γεν.Ελ.

      Διαγραφή
  2. κατι ασχετο με το θεμα:στην ενδειξη "παρακολουθουμε" εδω και αρκετες ημερες δεν εμφανιζεται τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EKTAKTO, AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!! (Δεν ανήκω ουδόλως στον κάτωθι φορέα, το αναδημοσιεύω αυτούσιο όπως και το βρήκα λόγω της σημασίας ενός τέτοιων διαστάσεων γεγονότος εάν και εφόσον αποδειχθεί κάτι τέτοιο αληθές, όπου και δυστυχώς οι αποδείξεις απ’τον ίδιο φορέα είναι αμέτρητες, ανυπολόγιστης σημασίας και αναντίρρητες δυστυχώς, τα υπόλοιπα και υπολειπόμενα έγκεινται στη προσωπική κρίση/ και κατ’επέκτασιν προσωπική ευθύνη του καθενός απ’τους μέχρις εσχάτης λεπτομέρειας πληροφορούμενους Έλληνες) ΕΛΑΤΕ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ-Α-Ι ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΒΥΣΣΟ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ, ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ/ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΡΡΕΕΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΟΠΟΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΩΝ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!!! ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ Η ΞΑΝΑΖΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΩΝ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΠΑΡΧΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΥΣ ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ/ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!! (ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ):

    ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_17.html

    Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013
    ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,

    (…) ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) ΩΣΤΕ (…) ΩΣΤΕ (…) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (…) ΘΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΟΠΛΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ — ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ — ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ” UCK ” KAI TOY ” UCC ” ( ” ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ” ) ΚΑΙ ΑΠΟ 650.000 ΑΣΙΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΧΑΤΖΑΡΟΦΟΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ — ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ — ΚΛΠ (…) —–
    (…) ΣΥΡΙΖΑ (…) ΣΤΟ 32 % (…) —– —–ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ (…) ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΕΤΕ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ (…) ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ !!! —— —– ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ” Χ 1 ” ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ (…) . —— ΑΝΤ ‘ ΑΥΤΟΥ , Α / Α : ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ (…) – —-


    prometheaneuropa.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι καιρός να ειπωθούν ορισμένες αλήθειες για τον περίφημο χώρο του εθνικισμού στην Ελλάδα. Κάνοντας έναν αμερόληπτο απολογισμό των πεπραγμένων αυτού του χώρου, μπορούμε να διαπιστώσουμε τα εξής. Καταρχήν, ο χώρος αυτός πάσχει ιδεολογικά αλλά προπάντων σε ανθρώπινο δυναμικό. Όταν αυτός ο χώρος έχει την συνήθεια να προφασίζεται οποιαδήποτε αστεία δικαιολογία για να αποφύγει την άμεση σύγκρουση με την συνείδηση του νεοέλληνα, σκαρφίζεται οτιδήποτε εξυπηρετεί προς αυτή την κατεύθυνση. Η υπεκφυγή είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει σε κάθε του έκφραση. Ο χώρος αυτός απαρτίζεται στην συντριπτική πλειοψηφία του από δειλούς ιδεολόγους που δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν οτιδήποτε από τον εαυτό τους σε πραγματικό χρόνο, παρά αρκούνται στην ανάγνωση άψυχων βιβλίων που εξιστορούν τις τετελεσμένες πράξεις νεκρών όμως ανθρώπων. Πως θα δημιουργηθεί η επαναστατική συνείδηση λοιπόν όταν όλοι αυτοί οι ανήμποροι στο πνεύμα και το σώμα δεν ξεκολλάνε από τα βιβλία και φέρονται χειρότερα από τους νεοέλληνες που μέμφονται, διότι εκείνοι απλώς δρουν σε αντίθεση με αυτούς;
    Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ότι κάποιοι εθνικιστές επιλέγουν να δράσουν στη λογική του αντάρτικου πόλεων, αλλά αυτό που πρέπει να προβληματίσει όλους μας είναι γιατί κάποιοι άλλοι επιλέγουν εξαιτίας αντιζηλίας, προσωπικών συμπλεγμάτων να τους προβοκάρουν μέσα από ρουφιανιές και λασπολογία, φτάνοντας στο σημείο να συνεργάζονται με όλους αυτούς που οι πρώτοι πολεμούν;
    Όλοι αυτοί οι χαρτογιακάδες είναι αντίθετοι από ιδεολογία στο αντάρτικο πόλεων ή είναι κλασσικοί δειλοί που κόβουν κεφάλια σε Κύπρο και Ιρλανδία μόνο στα λόγια και όταν έρχεται η ώρα της πράξης κόβουν λάσπη; Το ερώτημα είναι ανοικτό προς όλες τις κατευθύνσεις…
    Το πρόβλημα συναγωνιστές δεν είναι οι στρεβλές νεοελληνικές συνειδήσεις που επικαλούνται ορισμένοι για να κρυφτούν από τον εαυτό τους, διότι αυτές θα δημιουργούνται επ’ άπειρον και από το μηδέν ανάλογα με την θέληση των μαχητικότερων κομματιών της κοινωνίας.
    Το κύριο πρόβλημα είναι ότι σ’ αυτή την χώρα γεμίσαμε με αμέτρητους κουλτουριάρηδες που φοβούνται την σκιά τους, βρίσκουν μύριες δικαιολογίες για την μη ανάληψη επαναστατικής δράσης και καταδίδουν όσους αρνούνται να είναι ριψάσπιδες.
    Αυτούς τους τιποτένιους ιδεολόγους που μένουν στα λόγια, η επερχόμενη επανάσταση, απ’ όποιους κι αν αυτή πραγματοποιηθεί, πρέπει να έχει ως στόχο να εξοντώσει πρώτα. Αυτοί βρίσκονται σε ολόκληρο το φάσμα των ιδεών. Από την άκρα αριστερά, το κέντρο, μέχρι την άκρα δεξιά και τους φετιχιστές των στολών των Ες-Ες…
    Εκτίμηση μόνο σε όσους πολεμούν μέσα σε έναν κόσμο ηττοπάθειας. Θάνατος αξίζει στους καναπεδάτους που βρίσκουν δικαιολογίες.
    Οι σκοτεινοί και παρακρατικοί κύκλοι που λασπολογούν το εθνικιστικό αντάρτικο είναι όλοι αυτοί που έχουν να χάσουν πολλά από αυτό και οπωσδήποτε από οποιαδήποτε μεταβολή της οικονομικής τους κατάστασης. Αυτή είναι η αλήθεια και σ’ όποιον αρέσει.
    Ένα μεγάλο μπράβο στους ΑΜΕ που τολμούν να λένε τα πράγματα με το όνομα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαίνοντας πάντως στην ιστοσελίδα των Α.Μ.Ε. δεν βλέπω να υπάρχει κανένα απολύτως εθνικιστικό αντάρτικο.

    Βλέπω ότι όλες οι δράσεις είναι το να γράφουν συνθήματα με σπρέι πάνω σε γραφεία και πανώ αναρχικών και κουμουνιστών. Αυτό δεν αλλάζει τιποτε, οι αναρχικοί και οι κουμουνιστές έχουν λεφτά, αγοραζουνε μπογιές και ξαναβάφουν τα γραφεία. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι τους συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους.


    Οταν λέμε για Εθνικιστικό αντάρτικο μιλάμε για ένοπλο αγώνα.
    Παρακαλώ πολύ λοιπόν κάποιον από όλους αυτού που μιλάνε για καναπέδες και μη ανάληψη επαναστατικής δράσης, να μας πει εστω και μια επαναστατική πράξη εθνικιστικού αντάρτικου που να έκανε και τότε θα εγκαταλείψω και γω τον καναπέ και θα έρθω να βοηθήσω!

    Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ.

    Εθνικιστικό αντάρτικο, θα ήταν το λιγότερο, να ξεκινήσει οργανωμένη εκκαθάριση των γειτονιών μας από τους λαθρομετανάστες, κάτι που θα σήμαινε επισκέψεις όχι μόνο στα σπίτια που νοικιάζουν αλλά και στα σπίτια και τα καταστήματα αυτών που τους νοικιάζουν και αυτών που τους δίνουν δουλειά για παραδειγματική τιμωρία.
    Θα σήμαινε επισκέψεις σε χώρους όπως παλιά σπίτια που έχουνε κάνει κατάληψη δεκάδες πακιστανούς , την εκδίωξη και την εκκαθάριση τους.

    Αμα δεν έχετε τα αρχίδια να πάτε να κάνετε τέτοιες ουσιαστικές ενέργειες, μην μιλάτε για αντάρτικα και καναπεδες. Συνθήματα έξω από καταλήψεις αναρχικών και ξύλο σε αντιφάδες έριχνα εγώ με τους φίλους μου από τότε που ημουνα στο γυμνάσιο. Δεν είχε μείνει ούτε μια αναρχική και κουμουνιστική αφίσα ή πανώ στην περιοχή Όμως είχαμε τοτε και την στοιχειώδη σοβαρότητα και σεμνότητα να μην αποκαλούμε αυτές τις πράξεις εθνικιστικό αντάρτικο

    Ο ΙRA και η ΕΟΚΑ στις οποίες έγινε αναφορά αναντιναζαν στόχους του εχθρού , σκοτωναν τοςυ κατακτητές και απελευθέρωναν περιοχές που έθεταν υπό τον έλεγχό τους.

    Σκοτωναν τους εχθρους, δεν έγραφαν συνθήματα με σπρει πάνω στις πόρτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σχετικά με τις καταλήψεις αναρχικων , εθνικιστικό αντάρτικό θα σήμαινε άδειασμα και απελευθέρωση των χώρων που έχουνε καταλάβει και ανακατάληψη τους από εμάς.

    Εγώ με τους φίλους μου δεν είχαμε την δυνατότητα να καταφερουμε να κάνουμε ποτέ κάτι τέτοιο. Οι αναρχικοι είχαν στο πλευρό τους χιλιάδες κοπρόσκυλα που θα έρχονταν να τα συνδράμουν αλλά και το ίδιο το κράτος. Και το παραδεχόμαστε ανοιχτά.

    Όμως ούτε εσείς έχετε την δυνατότητα.
    Άρα τι εθνικιστικο΄αντάρτικο είναι αυτό που κάνετε?

    Δεν είναι εθνικιστικό αντάρτικο και μάλιστα η χρήση του όρου με το να ονομάζεε αντάρτικο ότι χαλάσατε ένα πανώ και γράψατε συνθήματα σε μια πόρτα, αποτελει μάλλον διακωμώδηση και προσβολή των αληθινών αντάρτικων ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Αυτούς τους τιποτένιους ιδεολόγους που μένουν στα λόγια, η επερχόμενη επανάσταση, απ’ όποιους κι αν αυτή πραγματοποιηθεί, πρέπει να έχει ως στόχο να εξοντώσει πρώτα"

    Άρα από το 95% που γράφτηκε παραπάνω ότι θα έπρεπε να εξοντωθεί, πάμε τωρα στο σύνολο του πληθυσμού, εξαιρουμένων το πολύ 20 "υπερεπαναστατών" πανελλαδικά, οι οποίοι βεβαίως μπορεί να μην έχον καταφέρει ούτε μια αναρχική κατάληψη να αδειάσουν, ούτε ενα σπίτι πακιστανών να αδειάσουν, ούτε σε μια επιχείρηση που απασχολεί λαθρομεταναστες να τοςυ διώξουν, όμως θα καταφέρουν βεβαίως να ανατρέψουν το σύστημα επαναστατικά, και να καθαρίσουν όλους εμάς τους ¨"ιδεολόγους που μένουν μόνο στα λόγια" , δηλαλδή άτομα που καθώς τελείωσαμε το λύκειο, βαρεθήκαμε να γράφουμε συνθήματα με σπρέι σε πόρτες αναρχικών... Κατεβάζουμε τα πανώ και σκίζουμε τις αφίσες όπου τις βρουμε, κανονίζουμε και κανέναν όταν πρέπει, όμως δεν το βγάζουμε φωτογραφίες να το βάλουμε στο ίντερνετ γιατί δεν το θεωρούμε και τιποτα σπουδαίο...(πόσο μάλλον "εθνικιστικό αντάρτικο"... θα τρίζουν τα κόκκαλα του Γρίβα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aρα μας λές ότι 15 ετών και στο Γυμνάσιο είχες μεγαλύτερα @@ απο ότι έχεις τώρα και εσύ και οι ''φίλοι'' σου και όσο μεγαλώνεις μαζί με τα @@ που μικραίνουν μικραίνει και το θάρρος σου..

    Στο λύκειο άφησες τα συνθήματα και τι έπιασες τα γραφεία; Είδες η άτιμη η καρέκλα είναι μαλακιά και είδικα αφου τα @@ σου έγιναν κούτσικα μεγάλωσε και ο κώλος σου και έπιασες τα βιβλία έτσι για να λες ότι κάτι κάνεις... όσο για τα συνθήματα που κάνουν τα παιδιά αν είναι παιδιά μην ξεχνάς συνθήματα έκανε και ο Γρίβας με μπογιά στην Οργάνωση Χ, πόσο και ο I.R.A στα στενα της Ιρλανδίας.. Και μην ξεχνάμε ότι δεν βγαίνουν και όλα στο Ιντερνετ απο ότι μπορεί να κάνουν

    Δεν είμαι με τους Α.Μ.Ε. αλλά τουλάχιστον κάτι προσπαθούν να κάνουν και δεν λασπολογούν κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέω ότι για παιδιά γυμνασίου είναι πολύ λογικό να θεωρείται η δράση των ΑΜΕ κάτι σοβαρό ως επανασττική πράξη. Και εγώ όταν ήμουνα στο γυμνάσιο έτσι το έβλεπα. Τώρα που τελείωσα το λύκειο ειμαι σε θέση να διαχωρίσω το κτυπτοκυνηγητό ανάμεσα σγτην δική μου παρέα που είμασταν οι εθνικιστές της γειτονιάς και σε κάτι άλλα παιδάκια που ήταν οι αναρχικοί της γειτονιάς, από τα πραγματικά ζητήματα με τα οποία θα έπρεπε να ασχοληθούν οι ενήλικες εθνικιστές. Αν υπήρχαν οι προυποθέσεις να αναπτυχθεί εθνικιστικό αντάρτκο πόλεων στην ελλάδα θα πήγαινα. Να παίζω πόλεμο με τα αντίπαλα παιδάκια όμως δεν ειναι στην ηλικία μου πια να το κάνω τώρα που έχω τελειώσει και το στρατό και έχω πιάσει πραγματικά όπλα. Αν θέλουν οι ΑΜΕ να το κάνουν είναι δικαιωμά τους και δεν με ενδιαφέρει σε τελική ανάλυση, ούτε και κανέναν εθνικιστη νομίζω πως τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι ανύπαρκτοι. Λάθος μου που έχασα τον χρόνο μου και ασχολήθηκα να απαντήσω.

      Διαγραφή
    2. Εσυ τελείωσες το λύκειο και εγώ είμαι άντω των ''άντα'' και χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιες οργανώσεις... Αν κυνηγητό σε παιδιά της γειτονιάς είναι να κατεδαφίζεις όλοκληρη κατάληψη (Επαυλη κούβελου), να σε κυνηγάνε όλοι οι ''αριστεροί'' σύνδεσμοι στην Ελλάδα επειδή τους έχεις καταστρέψει γραφεια κτλ κτλ τι να σου πω εγώ στο Γυμνάσιο δεν έκανα κάτι τέτοιο εσύ θα ήσουν ο superman και οι φίλοι σου... Και στο ξαναλέω αγαπητέ Ανώνυμε αν ξέρεις Ιστορία που απο ότι βλέπω σαν ''Κατασταλαγμένος'' εθνικιστής η Ε.Ο.Κ.Α Η οργάνωση Χ ακόμα και ο I.R.A έγραφαν με μπογιές σε τοίχους...

      Αν τώρα εσύ στο Γυμνάσιο έγραφες μπροσούρες άρθρα έκανες και δράσεις εσυ και οι φίλοι σου μάλλον είσαι τώρα τεράστιο Κεφάλι... εμείς στο Γυμνάσιο άντε να κοιτάγαμε κανένα Βρακάκι απο κοριτσάκια (Ναι και οι Εθνικιστές το κανουν αυτό)

      Αν και το ξαναλεω μην Παρεξηγηθω δεν συμφωνω 100% Μαζί τους και διαφωνω σε πολλά αλλά μακάρι να υπάρχουν και άλλοι ανυπαρκτοι να κατεδαφίζουν απο σχολεία μεταναστών μέχρι γραφεία Συριζα.. Μακάρι οι ανυπαρκτοι οι Α.Μ.Ε. που τόσοι ασχολούντε μαζί τους να κάνουν κάτι γιατί μερικοί μεγαλοι που τελείωσαν Ναι μεχρι και το λύκειο περίμένουν να τους πεί ο Νίτσε τι θα κάνουν...

      Διαγραφή
  9. Και γιατί δεν καλούνε σε συζήτηση τους Α.Μ.Ε. να μας πούνε τις απόψεις τους κτλ κτλ;

    Και θα απογοητεύσω τους πουθενάδες που τους λένε πουθενάδες αλλά αν είναι πουθενάδες γιατί ασχολούντε όλες οι εφημερίδες μαζι τους με ρεπορτάζ κτλ κτλ.. Τέσπα πιστεύω για να έχει νόημα όλη αυτή η κουβέντα θα πρέπει να απαντήσουν και οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι.... Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα εγκέφαλα όχι μόνο των «εθνικιστών», αλλά και των εθνικιστών. Ο εχθρός μας δεν είναι ο νέγρος και ο κάθε αράπης. Είναι το ελλαδιστανικό κράτος, οι υπηρέτες του , τα όργανα και οι δομές του. Μόνο όταν καταστρέψουμε ότι συντηρεί και δυναμώνει αυτό το κράτος, το κράτος δολοφόνου του λαού μας, μόνο και μόνο τότε θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από αράπηκο σπέρμα που απειλή τη φυλή μας. Σήμερα οι πραγματικοί εθνικιστές είναι πρώτα απ’ όλα αντικρατιστές.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβάζοντας το κατηγορητήριο που αποδίδει ο ανώνυμος παραπάνω στην εθνικιστική οργάνωση ΑΜΕ, θα τολμήσω να πω ότι φανερώνει κακοβουλία και ανωριμότητα. Τουλάχιστον. Αλλά, αυτό κι αν σπάει κόκκαλα. Να ασκείται κριτική εναντίον άλλων ανθρώπων επειδή δεν κάνουν το αντάρτικο που ο ίδιος δεν κάνει! Ρε ανόητε, απαιτείς από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που δεν έχεις τα κότσια να κάνεις εσύ; Αυτό μπορούν, αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν. Εσύ, τι ακριβώς κάνεις; Απλά “απαντάς σε 15χρονα”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευτυχώς η Χρυσή Αυγή έφτυσε τους καρνάβαλους των χολιγουντιανών ναζιστικών ταγμάτων και ασχολήθηκε σε πείσμα των ως άνω με τους Έλληνες. Είμαστε Έλληνες, όχι γερμανοί κρετίνοι. Η πλειοψηφία των μελών και στελεχών του λαϊκού συνδέσμου στηρίζει ηθικά την ΑΜΕ. Τυχαίο, δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή