Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Έλληνες σφαγμένοι από αλλοδαπούς στην Ελλάδα (βίντεο)

3 σχόλια:

  1. Όσοι Έλληνες δεν υπερασπίζονται τον εαυτό τους, νομοτελειακά πεθαίνουν.
    Να σκεφτούμε πολιτικά πάνω σ' αυτό και θα εξάγουμε τα ανάλογα συμπεράσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το είδες; : http://www.eglimatikotita.gr/2013/06/blog-post_7250.html

    Ανελέητος βιασμός 82 χρονης, και δολοφονία! Αλλά δε σταματά εκεί... Της έκοψαν τους μαστούς... Δε μειλάμε για ανθρώπους. Αυτοί είναι Νεφελίμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, όταν εγώ έγραψα ότι οι ανθρωπότητα αποτελείται και από ψευτοανθρώπους, δηλ. όντα γενετικά ξένα από μας , κάποιοι με θεώρησαν γραφικό. Εγώ επιμένω ότι υπάρχουν ανάμεσά μας γενετικά μεταλλαγμένα όντα. Απλός δεν είναι άνθρωποι.
    Γεν.Ελ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή