Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Δίνουν άφεση αμαρτιών στους νικητές του ΒΠΠ για την φρίκη των βιασμών!!!

Παλαιότερα είχαμε μεταφράσει ένα κείμενο για τους ομαδικούς βιασμούς των Γερμανίδων από τακτήνη των συμμαχικών στρατευμάτωνπου πολέμησαν για την επικράτηση του σιωνισμού σε όλον τον κόσμο, δηλ. αυτό που βιώνουμε σήμερα. Φαίνεται ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, την αλήθεια πλέον δεν μπορούν να την κρύβουν οι «καλοί». Αλλά διαβάστε με πιο τρόπο προσπαθούν να παρουσιάσουν τα εγκλήματα αυτά.Άγνωστο στον πολύ κόσμο είναι το γεγονός πως οι "καλοί" σύμμαχοι βίασαν εκατομμύρια Γερμανίδες, πολλές φορές ομαδικά και μέχρι θανάτου. Δεν το αρνείται κανείς, απλά δεν το λένε πουθενά και έτσι όσοι δεν διαβάζουν και δεν ψάχνονται (η πλειοψηφία δηλαδή) το αγνοούν.

Τώρα αποφάσισαν να το παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό με ένα ανάλαφρο χρώμα που λέει ότι "δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο"...

Δείτε την είδηση όπως κυκλοφορεί στα καθεστωτικά μέσα:

"Περίπου 400.000 παιδιά στη Γερμανία γεννήθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από άνδρες που ήταν στρατιώτες των συμμαχικών δυνάμεων, όπως ανακοίνωσαν σήμερα ιστορικοί από τη Βιέννη."

Στην πρώτη ιστορική διάσκεψη που πραγματοποιείται για το θέμα αυτό, ερευνητές και τα λεγόμενα παιδιά του πολέμου έκαναν έκκληση για κυβερνητική βοήθεια ώστε να εντοπίσουν τους πατέρες τους, η ταυτότητα των οποίων σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ακόμη γνωστή.

«Αυτά τα παιδιά δεν αισθάνονται ολοκληρωμένα», δήλωσε η Σίλκε Σατιούκοφ μια ιστορικός του γερμανικού πανεπιστημίου του Μαγδεμβούργου.

Οι ερευνητές μέχρι τώρα εκτιμούσαν ότι υπήρχαν περίπου 68.000 παιδιά στη Δυτική Γερμανία και 8.000 στην Αυστρία που γεννήθηκαν από άνδρες των συμμαχικών δυνάμεων από τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ. Δεν υπήρχαν εκτιμήσεις για τον αριθμό τους στην υπό ρωσική κατοχή Ανατολική Γερμανία.

Οι τρέχουσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 100.000 παιδιά στη Δυτική Γερμανία, 300.000 στην Ανατολική και 40.000 στην Αυστρία, σύμφωνα με την Σατιούκοφ.

Η πλειονότητα των στρατιωτών των συμμαχικών δυνάμεων βίαζαν Γερμανίδες και Αυστριακές..." 

Το είδα στο newsit που συμπληρώνει ότι υπήρχαν και "δεσμοί μεταξύ των στρατιωτών και των γυναικών". Δεν μας λέει όμως για το πόσοι ήταν αυτοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου