Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΤΟΥ 27χρονου βλάσφημου + ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ


Από http://hercolano.blogspot.gr

ΕΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΤΟΥ 27χρονου βλάσφημου ΑΜΕΛΗΤΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕ! 

1. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΚΟΥΒΕΛΗ, ΩΣ ΝΟΜΟΜΑΘΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ! ΕΑΝ ΕΓΩ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΚΩΜΩΔΩ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΙΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΤΕ, ΠΑΡΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΑΠΟΘΗΡΙΩΘΕΙΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ-ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ! ΟΜΟΙΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΗΔΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΤΕΘΝΕΩΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΘΝΕΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΝ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ! ΠΟΛΛΩ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΙΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ!
-----------------------------------------
2. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ! ΤΟΙΑΥΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!
ΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΔΕΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΥΟΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΩΜΕ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΤΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟΝ ΑΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΛΕΥΑΣΑΜΕ ή ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΝ ΕΘΙΞΑΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΑΣ! ΕΚΘΕΤΟΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΜΕ ΤΑΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΝΕΥ ΛΟΙΔΟΡΙΑΣ ή ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ή ΥΒΡΕΟΣ ΤΙΝΟΣ! ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΘΙΓΗ ή ΔΙΕΝΟΗΘΗ ΝΑ ΕΙΠΗ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ κλπ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΑ 40 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥ"!
Η ΛΟΙΔΟΡΙΑ, Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, Η ΥΒΡΙΣ, ΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΧΑΜΗΛΗΝ ΣΤΑΘΜΗΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΝ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΖΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΕΝΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ!
------------------------------
3. ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΜΑΡΤΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ, ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ? ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ? Ή ΘΑ ΑΠΟΘΗΡΙΩΘΕΙΤΕ??
-------------------------------------
4. ΟΜΙΛΗΣΕ Ο SKY ΔΙΑ "ΣΥΓΚΡΟΥΣΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ" !!!! ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! ΠΡΩΤΟΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, Η ΛΟΙΔΟΡΙΑ, Η ΥΒΡΙΣ, "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ"!!! ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!! ΚΑΙ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ !!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ !!!!!
-------------------------------------
5. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ"! ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΜΝΕΤΕ ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ!!! 
Α. ΚΑΘΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΗ ΠΙΣΤΙ!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ"??? ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ (ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ) ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ η ΤΟΥ ΜΩΫΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ??? ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (ΦΥΣΙΚΟΙ ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ, ως εσείς) ΤΟΥ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ ΛΕΓΟΥΝ "ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ", ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΗ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ, ΑΛΛΕΩΣ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΜΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΣ ΒΕΝΤΕΤΤΑΣ!!!
Β. ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ !!!! ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (ΦΥΣΙΚΟΙ ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ, ως εσείς) ΤΟΥ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ ΛΕΓΟΥΝ "ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ", ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ!!!
-------------------------------------------------
6. ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. Π. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩΜΕ! ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΕΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΙ ΜΑΣ! 

Παν. ΜΑΡΙΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου