Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Φαίνεται ότι το λεγόμενο σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι έμφυτο σε πολλούς Έλληνες γκοήμ. Οι περιούσιοι τους φτύνουν και τους εμπαίζουν πλέον ανοικτά….

Φαίνεται ότι το λεγόμενο σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι έμφυτο σε πολλούς Έλληνες γκοήμ. Οι περιούσιοι τους φτύνουν και τους εμπαίζουν πλέον ανοικτά…. 
Ο φερόμενος ως «πρωθυπουργός» του ελλαδιστανικού κρατικού μορφώματος σαμ-αρ-ας δήλωσε ότι αυτά τα μέτρα «θα είναι τα τελευταία». και ότι η κοινωνία «δεν αντέχει άλλα μέτρα πέραν αυτών». Και ερωτάω: άθλιε «πρωθυπουργέ» που δε ξέρεις τι είναι φτώχια, «αυτά τα μέτρα» που παίρνεις τώρα τα αντέχει η κοινωνία? Το ξέρεις ότι με τα «μέτρα» που παίρνεις η ανεργία το 2014 θα ξεπεράσει το 30% ? Και η ανεργία στους νέους θα ξεπεράσει το 50%? Πως λες ότι η Ελλάδα σε δυο χρόνια θα είναι διαφορετική?
Αλλά δε φταις εσύ, τη δουλειά που σου ανέθεσαν τα ανώτατα στρώματα των ομοφύλων σου την κάνεις καλά. Αυτοί που σε ψήφισαν πρέπει να πάρουν την τύχη σου στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου