Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Καταπιεστής των Ηπειρωτών, Ταχίρ Παπούλιας.
http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/1-meta-history
Ο Παναγιώτης Αραβαντινός στο βιβλίο του, που εκδόθηκε το έτος 1856 με τίτλο «Χρονογραφία της Ηπείρου των τε όμορων Ελληνικών και Ιλλυρικών χωρών», περιγράφει τις συγκρούσεις μεταξύ Τουρκαλβανών και Ελλήνων στο Σούλι και την πέριξ περιοχή.
Το βιβλίο βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή και είναι ενταγμένο από το έτος 1881 στην περίφημη “Harvard College Library”. Ενδεχομένως στο σπάνιο αυτό βιβλίο ο αναγνώστης να ξαφνιαστεί από την συχνή αναφορά σε έναν δυνάστη -μή Έλληνα- καταπιεστή των ηπειρωτών ο οποίος και συνελήφθη τελικά από τον ήρωα Μάρκο Μπότσαρη. Το όνομα αυτού, Ταχίρ Παπούλιας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου