Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Αφιέρωμα στους καθωσπρέπει εθνικιστές/εθνικοσοσιαλιστές. Παρουσίαση : «Και έφθασε στη Γη των Σαξόνων ο χριστιανισμός».

Αφιέρωμα στους καθωσπρέπει εθνικιστές/εθνικοσοσιαλιστές οι οποίοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι εκείνο το υπερόπλο που επέτρεψε στους μιαρούς ιουδαίους να αλώσουν πνευματικά και ιδεολογικά τον Λευκού ανθρώπο είναι ο χριστιανισμός , ο πατέρας του διεθνισμού, του κομμουνισμού και του εγωισμού/φιλελευθερισμού. Κατά τα άλλα οι στρουθοκάμηλοι εθνικιστές/εθνικοσοσιαλιστές ….. κάνουν «πολιτικό αγώνα» ...….. για να μην θίξουν και την ….... «εθνική ενότητα»…..  .  

Παρουσίαση:  ζωγράφος Werner Graul , ιδρυτής και μέλος εκδόσεων και της «Sigrune» , ενεργό μέλος NSDAP από το 1933. «Και έφθασε στη Γη των Σαξόνων ο χριστιανισμός».



"Widukind" - ο ηγέτης των παγανιστών Σαξόνων που αντιτάχθηκε σθεναρά στους βαπτιστές.



"Ιεροσυλία" -  η καταστροφή από τον Μπονιφάτσιο ιερού για τους Σάξονες δέντρου  -  έτσι προσπάθησε ο «άγιος» αυτός να αποδείξει την ανικανότητα των ειδωλολατρικών θεοτήτων να προστατεύουν τους εαυτούς τους.




«Η Νίκη της Τιμής» - η εκδίκηση των Εθνικών στον «άγιο» Μπονιφάτσιο – σημείωση: ούτε τότε, ούτε και αργότερα ο Χριστιανικός Θεός δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τα χριστιανικά ιερά παραπάνω από τον οποιανδήποτε «ειδωλολατρικό» Θεό.





"Βάπτιση" - υπό τις λόγχες των καλών χριστιανών - όλα όπως και σήμερα
περισσότερες εικόνες εδώ

3 σχόλια:

  1. Ειστε λιγο απολυτοι. Οσο για την εθνικη ενότητα είναι απαραίτητη τωρα στα δυσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τέλειο είναι εχθρός του καλού και οι εραστές της τελειότητας και του σκληρού Σοφόκλειου φωτός γνωρίζουν καλά πως η τελείωση είναι μία ακόμη Ουτοπία.Έτσι ας μην μηδενίζουμε όσους μάχονται από το διπλανό μετερίζι και ας αναζητήσουμε πρώτα όλα αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν...Αν αρχίσω να αναφέρω "Ιουδαιοχριστιανούς" ήρωες θα γράφω ως την μέρα του φυσικού μου θανάτου.Τα έργα των πιστών και του κλήρου δεν χαρακτηρίζουν παρά μόνο τα άτομα που τα πράττουν.Το έχει πει και ο σκοτεινός φιλόσοφος Νίτσε ότι ο τελευταίος Χριστιανός πέθανε πάνω στον σταυρό.Στην εποχή της ατομικότητας η συλλογική ευθύνη είναι αίολη...Είμαστε μεν κύτταρα του ίδιου σώματος-του Έθνους-αλλά δεν είμαστε υπόλογοι ούτε και πρέπει να κρινόμαστε συλλογικά αλλά ως άτομα.Παρατήρησα με λύπη μου ότι αφαιρέθηκε το ιστολόγιο Θ και Ρ από εδώ και το δικόσας από εκεί.Γιατί το σαράκι της διχόνοιας να βασιλεύει στις ψυχές ανιδιοτελών Ελλήνων που έχουν αφυπνιστεί;Η συγγνώμη και η συγχώρεση είναι αρχή των γενναίων.Ευχαριστώ...Ι.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Ι.Γ.
    Πριν 20 χρόνια όταν άρχισα εκτός από τα άχρηστα για την κατανόηση του κόσμου αλλά χρήσιμα για να σε αποπροσανατολίσουν από την ουσία «λογοτεχνικά» βιβλία άρχισα να διαβάζω και κάποια μη συμβατικά για τον μέσο άνθρωπο πράγματα, άρχισαν να γεννιούνται στο μυαλό μου διάφορα.
    Μια φορά ρώτησα τη μάνα μου γιατί τότε που ήμουν μικρός , 6-9 χρονών, η γιαγιά μου τις ημέρες του Πάσχα μου απαγόρευε να βγαίνω έξω από την αυλή μας ….. Για πολύ καιρό δεν μου απαντούσε….. Μια φορά μετά από έντονη πίεση μου είπε ότι «φοβόταν γιατί οι τσιφούτηδες κλέβουν αγόρια».
    Άλλη φορά όταν της ανέφερα ότι στο «Β’ΠΠ» έχουν σκοτωθεί μισό εκατομμύριο Έλληνες , η μάνα μου η οποία δεν ήταν άσχετη στο θέμα των τσιφούτηδων, είπε το εξής εκπληκτικό: « Ναι, και τι έγινε. Όμως οι εβραίοι είναι οι εκλεκτοί του Θεού». Αυτό κάνει ο χριστιανισμός στα μυαλά των ανθρώπων. Σαν να αφαιρεί το μυαλό τους και να βάζει στη θέση του σανό. Είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής.
    Ποιοι αν όχι οι Εθνικιστές πρέπει να πουν στον λαό μας την αλήθεια ; Ποιοι ; Θα το αφήσουμε , όπως όλα τα θέματα , στους αριστερούς και στα διάφορα βαλτά ανθρωπάκια που γράφουν για την «πατρώα θρησκεία» χωρίς να αναφέρουν ποτέ την λέξη «φυλή » , «γένος» , «έθνος» και «πατρίδα»;
    Όσον αφορά το σαράκι της διχόνοιας….. Ναι, έχεις δίκαιο. Τους διέγραψα και εγώ από την λίστα μου. Το παρόν μπλόγκ προσπαθεί να αναδείξει εκτός από αναμασημένα και «εθνικιστικά» θέματα και κάποια άλλα πράγματα και να προβληματίσει τους Εθνικιστές.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή