Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. (ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ)


Το 1935 ή 1936 ένας Έλληνας Ιατρός και φυσικοθεραπευτής ο οποίος ήρθε από την Αμερική όπου σπούδασε, έμελε να αλλάξει την Ελληνική κοινωνία μέσα σε λίγα χρόνια, με μια σειρά βιβλίων που έγραψε και σειρά διαλέξεων. Όμως αυτό που έκανε του Έλληνες να τον λατρέψουν και να μιλάνε για την νέα θρησκεία της φυσικής υγιεινής, ήταν οι ίδιες του οι πράξεις και θεραπείες ανθρώπων που έπασχαν από σοβαρές έως όχι τόσο σοβαρές ασθένειες, μέσα σε......... λίγες ημέρες και με φυσικό τρόπο. Ο Έλληνας αυτός είναι ο Dr. Ηλίας Πέτρου. 


Ο Ηλίας Πέτρου ανέπτυξε τις απόψεις του τότε στο Ελληνικό κοινό εφαρμόζοντας θεραπευτικές μεθόδους στηριγμένες στα εξής:

Νηστεία για αποτοξίνωση και διόρθωση της λειτουργίας του εντέρου, απ όπου προέρχονται οι περισσότερες παθήσεις σύμφωνα με την φυσική υγιεινή και φυσική θεραπευτική επιστήμη.
Φρουτοθεραπεία για τόνωση με φυσικό τρόπο του οργανισμού, θεραπεύοντας πολλές παθήσεις και σαν ομαλή είσοδος στην διατροφή μετά την νηστεία. 

Αλκαλική διατροφή για διόρθωση και άνοδο του ph στο αίμα, σαν μέσο προλήψεως ώστε να μην αρρωσταίνουμε 

Άσκηση σωματική – γυμναστική για την σωστή λειτουργία των μυών και την αποβολή μέσω καύσεων των τοξινών από τον οργανισμό. 

Αεροθεραπεία μέσω της έκθεσης μας στο καθαρό περιβάλλον και αναπνευστικών ασκήσεων

Ηλιοθεραπεία μέσω της έκθεσης μας στον ήλιο με μέτρο αλλά σταθερά όλες τις εποχές του χρόνου, ώστε να αποκτήσουμε το μπρούντζινο χρώμα που είναι ενδεικτικό του υγιούς ανθρώπου όπως έλεγε. 

Στα βιβλία που εξέδωσε τότε και είναι διαθέσιμα σήμερα να τα αγοράσετε και να ωφεληθείτε όσο δεν φαντάζεστε, από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, επισυνάπτει εκτός των άλλων, επιστολές από ανθρώπους που θεραπεύτηκαν με τις μεθόδους του ακόμα και δια αλληλογραφίας. Είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί γιατροί της εποχής και μάλιστα μεγάλα ονόματα, του έστειλαν επιστολές τις οποίες δημοσιεύει οι οποίοι του καταμαρτυρούν πως με την ιατρική δεν επέτυχαν να σώσουν πολλούς ασθενείς τους οποίους θα μπορούσαν να είχαν σώσει εάν είχαν ακολουθήσει τις μεθόδους της φυσικής θεραπευτικής.

Είναι μια περίοδος στην Αθήνα του 1938 όπου όλοι οι Αθηναίοι, αλλά και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, μιλάνε και πίνουν νερό στο όνομα του Ηλία Πέτρου, καθώς έχει γίνει διάσημος με τα βιβλία του αλλά και τις θεραπείες του. Το Ελληνικό κράτος κατόπιν σύστασης του Πέτρου, αναγνωρίζει και ετοιμάζεται να ιδρύσει ακαδημίες φυσικοθεραπείας υπό την επίβλεψη του. Τα βιβλία του εισάγονται στα σχολεία και στις στρατιωτικές σχολές ενώ η κυβέρνηση Μεταξά τότε ενθαρρύνει τον Ηλία Πέτρου να υλοποιήσει πολλά από τα σχέδια του ώστε να αποκτήσει ο Ελληνικός λαός την πραγματική υγιεινή θεραπευτική μέθοδο η οποία δεν στηρίζεται καθόλου σε φάρμακα καταργεί την σύγχρονη ιατρική ως μέσο θεραπείας και όχι διάγνωσης και φυσικά ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ. Είναι πραγματικά φοβερό εάν σκεφτεί κανείς πόσο κοντά φτάσαμε στο να αλλάξουν όλα χάρην μερικών ανθρώπων όπως ο Μεταξάς τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο Ηλίας Πέτρου ιατρός και πόσων άραγε άλλων λαμπρών Ελλήνων οι οποίοι τελικά δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους διότι όλοι τους, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ!

Μάλιστα αγαπητοί ο Ηλίας Πέτρου δολοφονήθηκε το 1939 (αν δε κάνω λάθος) πυροβολήθηκε εξ επαφής, άγνωστο από ποιόν, όχι όμως και γιατί. Διότι έθιγε στο μέγιστο τα συμφέροντα των βιομηχάνων κονσερβοποιίας η οποία ανθούσε τότε και των φαρμακοβιομηχανιών βέβαια, οι οποίοι αρχίζαν τότε να πλουτίζουν προσπαθώντας να εδραιώσουν τα φάρμακα ως θεραπεία και μόνη λύση για τον «σύγχρονο» τότε άνθρωπο – ασθενή. 

Ας δούμε όμως γιατί η φυσική θεραπευτική έρχεται σε σύγκρουση με την ιατρική σύμφωνα με τον Ηλία Πέτρου και αυτά που γράφει στο βιβλίο του «ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ» τόμος 1ος
Ενώ η Φυσιοθεραπεία για την επανάκτηση και διατήρηση της υγείας χρησιμοποιεί τις ίδιες δυνάμεις που βρίσκονται μέσα μας και γύρω μας , τις δυνάμεις που πάντα και σήμερα η φύσις χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει και διατηρήσει το ζωικό και φυτικό βασίλειο, η Ιατρική για να θεραπεύσει τις αρρώστιες μεταχειρίζεται τις ίδιες τις αιτίες των ασθενειών. 

Ενώ η Φυσιοθεραπεία διορθώνει όλες τις γνωστές αιτίες της αρρώστιας και μεταρρυθμίζει τις συνήθειες του ασθενούς, η Ιατρική αγνοεί αυτές τις αιτίες και δεν προσπαθεί να προσαρμόσει τις συνθήκες της ζωής του ασθενούς με τους νόμους της ζωής.

Ενώ η φυσιοθεραπεία βλέπει την ασθένεια ως κατάσταση κλονισμένης υγείας, που κάθε σύμπτωμα είναι ορθοπαθητικό - ενέργεια της εμφύτου σωτήριας άμυνας του οργανισμού, η Ιατρική βλέπει την ασθένεια ως αυτοτελή , θετική οργανωμένη δύναμη σε πόλεμο με την ζωή , που κάθε σύμπτωμα της είναι ετεροπαθητικό - κακή, ανατρεπτική, καταστρεπτική ενέργεια.

Ενώ η Φυσιοθεραπεία βλέπει στα φαινόμενα της αρρώστιας την πορεία της αυτόματης θεραπείας, η Ιατρική βλέπει στα φαινόμενα αυτά μια καταστρεπτική λειτουργία.

Ενώ η φυσιοθεραπεία ζητά να απομακρύνει ή διορθώσει τις αιτίες και να τονώσει τον οργανισμό με τις φυσικές υγιεινές συνθήκες , η Ιατρική ζητεί απλώς να καταστείλει και να απομονώσει τα συμπτώματα και δεν δίδει προσοχή στις αιτίες , ελάχιστα δε στους υγιεινούς όρους. 

Ενώ ο φυσιοθεραπευτής ξέρει ότ θα πραγματοποιηθεί αυτομάτως η εξάλειψη των συμπτωμάτων, μόλις το σώμα δεν θα έχει πια την ανάγκη τους, ο γιατρός εις μάτην φαντάζετε ότι η αιτία καταστρέφεται μόλις τα συμπτώματα κατασταλούν ή απομακρυνθούν βιαίως.

Ενώ ο φυσιοθεραπευτής με την δικιά του μέθοδο εξέτασης ζητεί να ανακαλύψει τις αιτίες της αρρώστιας σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός με τις εξετάσεις και διαγνώσεις του ζητεί να βρει συμπτώματα και παθολογία.

Ενώ ο φυσιοθεραπευτής ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τις αιτίες των μεταβολών στο άρρωστο όργανο, για να συμπεράνει τι μεταβολές είναι αναγκαίες στον τρόπο ζωής του αρρώστου, ο γιατρός ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τις σχηματισμένες αλλαγές για να τις μελετήσει.

Ενώ η εξέταση και η διάγνωση του φυσιοθεραπευτή οδηγεί στην διόρθωση και απομάκρυνση των αιτιών, η εξέταση και διάγνωση του γιατρού οδηγεί στην στερεότυπη κούρα: ναρκωτικά για τους πόνους, κινίνη για την ελονοσία, υδράργυρο για την σύφιλι κτλ. 

Ο αναγνώστης θα διακρίνει ότι αυτά τα δύο συστήματα βρίσκονται σε μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους: στις αρχές, στη θεωρία και στην πράξη. 

Ήδη έχετε αρχίσει να καταλαβαίνεται πολλά, πριν προχωρήσουμε όμως να πούμε το εξής:
Λέγοντας φυσιοθεραπεία ή φυσιοθεραπευτής καμία σχέση δεν έχει και δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με τον σύγχρονο όρο της φυσιοθεραπείας η οποία αποτελεί κλάδο της σύγχρονης ιατρικής και καμία σχέση δεν έχει με θεραπεία με φυσικά μέσα την διατροφή και την φυσική υγιεινή.

Τι έγινε όμως τελικά και δεν επικράτησε η φυσικη υγιεινή και θεραπεία παγκοσμίως καθώς τα φαινόμενα Πέτρου δεν ήταν στην Ελλάδα που υπήρξε μόνο αυτός, αλλά από τις αρχές του αιώνα στην Αμερική, την Αγγλία, την Γερμανία, τον Καναδά, Αυστραλία, την Ιταλία η φυσιοθεραπεία έκανε κυριολεκτικά πάταγο!

Από τον Ηλία Πέτρου μαθαίνουμε πως στην Αμερική υπήρχαν οι περισσότεροι φυσιοθεραπευτές και ακαδημίες απ ότι σε όλο τον κόσμο, στην Γερμανία ο Χίτλερ αναγνώρισε και επιδότησε την ίδρυση πανεπιστημίων φυσιοθεραπείας, το ίδιο και ο Μουσολίνι στην Ιταλία, ενώ στην Αγγλία η φυσιοθεραπεία είχε προχωρήσει πάρα πολύ!

Αυτό που μεσολάβησε τελικά ήταν ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος και μέσα σε πολλά άλλα δεινά που βρήκε η ανθρωπότητα , δεν επικράτησε και η φυσιοθεραπεία.

Μετά τον πόλεμο δεν είναι ότι χάθηκε η γνώση, χάθηκε όμως η πίστη των ανθρώπων που είδαν και έζησαν τόσα φρικτά πράγματα. Έτσι, τα φάρμακα, οι φαρμακοβιομηχανίες, η σύγχρονη Ιατρική, η χειρουργική επικράτησαν και εδραιώθηκαν μέσα από μια εξαθλιωμένη ανθρωπότητα που έπασχε από υποσιτισμό και τελικά κυριάρχησε ο υπερσιτισμός ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες τις αρρώστιες της εποχής μας. Έτσι ο άνθρωπος έγινε καταναλωτής χαπιών, φαρμάκων τα οποία πολεμούν τα συμπτώματα δεν αίρουν όμως τις αιτίες και στη συνέχεια ο άνθρωπος ο οποίος ζει σαν ζόμπι όλη του τη ζωή καταλήγει σε κάποιο κρεβάτι του χειρουργείου.

Σήμερα, ο όρος φυσιοθεραπείας όπως είπαμε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν στην αρχή και με αυτό βέβαια που επικαλείται ο όρος φυσιοθεραπεία.

Σήμερα υπάρχουν οι φυσιοπαθητικοί «θεραπευτές» οι οποίοι υπάρχουν και στην Ελλάδα και κανείς τους δεν αναφέρει τον Πατέρα της φυσικής θεραπείας υγιεινής, Ηλία Πέτρου, παρά συνδέουν την φυσιοπαθητική με τις Κινεζικές Παραδοσιακές θεραπείες με βελονισμό, με σιάτσου, με ρεφλεξολογία και άλλες μεθόδους με κρυστάλους, ηχο θεραπεία αρωματοθεραπεία και άλλα γελοία κατασκευάσματα που θολώνουν τα νερά της φυσικής υγιεινής και απομακρύνουν τον άνθρωπο από την αληθινή γνώση και ικανότητα αυτό-ίασης και τις 6 βασικές αρχές που είπαμε στην αρχή.

Εκδόσεις Πουρναράς Π. Σ. Καστριτσίου 12, 546 23 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:             2310 270941 begin_of_the_skype_highlighting            2310 270941      end_of_the_skype_highlighting       FAX: 2310 228922 pournarasbooks@the.forthnet.gr



7 σχόλια:

  1. ....με το βιβλίο του Πέτρου "Σταφυλοθεραπεία" έγινα καλά από το ουρικό οξύ χωρίς φάρμακα το 1974....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα βιβλία του Ηλία Πέτρου "Φυσική Υγιεινή" και "Φυσιοθεραπευτική" έγινε καλά ο πατέρας μου από αρτηριοσκλήρωση το 1982.
    Κινδύνευαν τα συμφέροντα των φαρμακευτικών - που ματοκύλησαν την Ευρώπη δύο φορές - γι' αυτό τον σκότωσαν.

    Τώρα γίνεται η τρίτη προσπάθεια κατάκτησης της Ευρώπης (καρτέλ φαρμάκων, ενέργειας και τραπεζών) μέσω του οικονομικού πολέμου που βιώνουμε.

    Διαβάστε αυτά:
    http://www.relay-of-life.org/gr/index.html
    http://olympia.gr/2012/10/30/ευρωπαϊκη-ενωση-η-μεγαλη-απατη-αρθρο-τ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Ηλιας Πετρου σιγουρα εδωσε και συνεχιζει να δινει τα φωτα του στην ανθρωποτητα.
    Γιατι οι μεγαλοι ανθρωποι , καλοι και -δυστυχως- κακοι σινεχιζουν να ζουν μεσα απο τις ιδεες τους αιωνια και η ενεργεια τους ταξιδευει μεσα απο εμας.
    Το γεγονος οτι ο Χιτλερ η ο Μουσολινι η ο Μεταξας ηθελαν και εφαρμοζαν τη φυσιοθεραπευτικη, δεν αναιρει τις απανθρωπες πραξεις που εκαναν αυτοι οι ανθρωποι. Οποτε ναι μεν κατι θα ηξεραν σιγουρα για να ακολουθουν αυτη τη μορφη θεραπειας , αλλα το θεωρω χαζο να τους χρησιμοποιουμε ως παραδειγμα.
    Ο Ηλιας Πετρου μιλουσε για ζωη και αγαπη οχι για εξουσια και μισος.
    Ας μην τα τσουβαλιαζουμε ολα για να τονωσουμε τις πεποιηθησεις μας.
    Και για να τονωσω την πεποιηθηση μου δεν γινεται οταν στρεφομαι εναντια σε αυτα που θεωρω ανταγωνιστικα.
    Δηλαδη δεν μπορω να κραζω το σιατσου, το μασαζ, το βελονισμο και αλλες φιλοσοφιες και θρησκιες που εφαρμοζονται εδω και χιλιαδες χρονια, για να τονωσω τη δικη μου.
    αν δεν ειχαν αποτελεσμα δεν θα αντεχαν στο χρονο.
    καθολου γελοιες δεν ειναι. ουτε οι μεν ουτε οι δε.
    η φυση ειναι η δασκαλα ολων και των μεν και των δε.
    η μανα μας.
    ολα αυτα εχουν σαν σκοπο να μας βοηθησουν να αφουγκραστουμε το σωμα και το μεγαλυτερο σωμα μας.
    ας εχουμε συνειδηση στο τι αφηνουμε να φυτρωνει στο αγνο χωραφι της ψυχης μας.
    αυτο μπορει να μας βλαψει η να μας ωφελησει περισσοτερο απο καθε διατροφη η θεραπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια ελευθερώνει και δέν υποδουλώνεται.
    Παρακάτω ο αντάξιος του δρ. Ηλία Πέτρου, δρ. Κων/νος Μουρούτης:

    https://www.youtube.com/watch?v=STZR_pOgp-Q&index=30&list=PLvX5Tjcd_0xH0FyyRnvQekwpfy3NYVgDN

    Παρατείθεται επίσης σύνδεσμος του προτωποριακού Γερμανού ερευνητή δρ. Χάμερ:

    https://www.youtube.com/watch?v=UG1NgSbYlw8&list=PLvX5Tjcd_0xH0FyyRnvQekwpfy3NYVgDN&index=22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας. καλό είναι όταν αναδημοσιεύετε ένα άρθρο, να αναφέρετε και την πηγή. το όνομα της ιστοσελίδας και αν υπάρχει το όνομα του συγγραφέα. το συγκεκριμένο άρθρο, το έγραψα το 2012, προς τιμήν του Ηλία Πέτρου, επειδή δεν υπήρχε τίποτα στο διαδίκτυο γι αυτόν τον καταξιωμένο γιατρό. Ν.Λυκιαρδόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο χαρακτηρισμός των υπόλοιπων μεθόδων φυσικής ίασης στο τέλος του αρθρου ώς 'γελοίων' είναι τραγικός και απαράδεχτος και είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε και η φυσιοθεραπευτική του Ηλία Πέτρου... το ότι υπάρχουν τόσο κολλημένα μυαλά που κρίνουν χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη γνώση... καταπληκτικό το άρθρο μέχρι τις 2 τελευταίες σειρές

    ΑπάντησηΔιαγραφή