Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Αλληλεγγύη των εθνικιστών στους συλληφθέντες εργαζομένους των ναυπηγείων


Το - μόνιμα - αποκρουστικό του πρόσωπο έδειξε το ελληνικό κράτος, εξαπολύοντας πρωτοφανή βία κατά των εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους. Οι τελευταίοι προχώρησαν σε δυναμική διαμαρτυρία και έφοδο στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η αστυνομία, όταν κατέφτασε, άρχισε να χτυπά τον συγκεντρωμένο κόσμο, τραυματίζοντας αρκετούς συγκεντρωμένους, προσαγάγοντας και συλλαμβάνοντας παράλληλα δεκάδες εξ' αυτών.

Τα ΜΜΕ και τα κόμματα που υπηρετούν την κεφαλαιοκρατία είναι φυσικό να προσπαθούν από χτες να αντιστρέψουν το κλίμα. Μαζί με αυτούς και οι υμνητές του στρατού και της καταστολής, τα απολιθώματα της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς, που έβγαλαν σπυράκια στη θέα του απόλυτου εξευτελισμού των γαλονάτων. ΛΑΟΣ και Ανεξάρτητοι Έλληνες έβγαλαν σχετικές ανακοινώσεις, ενώ η "λαλίστατη" Χρυσή Αυγή κατάπιε ξαφνικά τη γλώσσα της...  

Ένας Α/ΓΕΕΘΑ μαριονέτα του πολιτικού συστήματος (ανάλογη θέση έχει και ο στρατός στο ελληνικό κράτος) πήγε να κερδίσει χρόνο με εντολές της κυβέρνησης, γελοιοποιώντας τον εαυτό του και επιβεβαιώνοντας τα χάλια της συγκυβέρνησης. Δείτε το video.

Σήμερα από τις 8 πμ οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων έχουν καλέσει σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από την Ευελπίδων, όπου αναμένεται να οδηγηθούν οι συνάδελφοί τους, με κατηγορίες περί διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Καλούμε με τη σειρά μας τον κόσμο να βρίσκεται στο σημείο. Ενωμένοι με τους εργαζόμενους των ναυπηγείων, απέναντι στο κράτος - φονιά των δικαιωμάτων τους. Οι κυβερνήσεις και μόνο αυτές είναι υπεύθυνες για την αχρηστία των ναυπηγείων αυτά τα χρόνια και την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Όχι οι εργαζόμενοι. Ο αγώνας και η εισβολή συγκεκριμένα των εργαζομένων στο Υπουργείο είναι η ελάχιστη μορφή συνειδητής αντίστασης ανθρώπων που βιώνουν τη σκληρότητα της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Δεν πρέπει να τους εγκαταλείψουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου