Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Турнир "Непокоренный". Τουρνουά «Ανίκητος».

27 Οκτωβρίου του 2012 στη πόλη Βίννιτσα πραγματοποιήθηκε από τους Αυτόνομους Εθνικιστές πανουκρανικό τουρνουά ρεαλιστικών μαχών «Ανίκητος». Οι αγώνες ήταν αφιερωμένες στον μεγάλο εθνικιστή, μέλος του Επαναστατικού Ουκρανικού Στρατού,  και παγκόσμιο πρωταθλητή  Οσίπ Φωμά με το παρατσούκλι Μποξέρ.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές μάζεψαν προς όφελος των Αυτόνομων Εθνικιστών της πόλης Κριβόι Ρογκ, οι οποίοι κρατούνται και κατηγορούνται από το καθεστώς για «σκόπιμη καταστροφή της ξένης περιουσίας» (εμπρησμό γραφείων ενός «πολιτικού κόμματος» κατά την «προεκλογική περίοδο». Δείτε εδώ το βίντεο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου