Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Επιτέλους. Θερίζουν ότι έσπειραν οι πουτάνες "πολιτικοί".

Άντε, με το καλό να έρθει και η σειρά των υπόλοιπων «πολιτικών»…..


Από καθεστωτικό τύπο:

Δολοφόνησαν γυναίκα πρώην υπουργού.

Τη σύζυγο του πρώην υπουργού επί επταετίας Σπύριου Κατσώτα, δολοφόνησαν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι (Δήμτητρος 10), Γεωργιανοί δολοφόνοι. Η δολοφονία εικάζεται ότι έγινε το πρωί αλλά το πτώμα εντοπίστηκε το απόγευμα, μαζί με τον ημιλιπόθυμο σύζυγό της.

Οι εγκληματίες αφού μπήκαν στο σπίτι των θυμάτων και πολτοποίησαν το κεφάλι του θύματος ενώ έδεσαν και χτύπησαν τον Σπύρο Κατσώτα. Αφού λήστεψαν ό,τι βρήκαν στο σπίτι, διέφυγαν.
Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Κατσώτας είναι πρώην σύζυγος της πρώην βουλευτού της Ν.Δ. και αργότερα του ΠΑΣΟΚ, Έλσας Παπαδημητρίου.
Αυτοκτόνησε πρώην υπουργός του πασοκ
Όπως μετέδωσαν πριν από λίγο τηλεοπτικοί σταθμοί αλλά και sites, τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο έδωσε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζάνης.
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του ονόματος του στη λίστα των 36 ο πρώην Υφυπουργός, όπως μεταδίδει το e-volos.gr αλλά και άλλες ιστοσελίδες (πρώην υφυπουργός εσωτερικών με το ΠΑΣΟΚ),  αυτοκτόνησε. Βρέθηκε κρεμασμένος όπως πληροφορηθήκαμε από καλώδιο μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο πολιτικός λέγεται ότι ελεγχόταν από το Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης αφού το όνομά του εμφανιζόταν στη λίστα των 36 πολιτικών πρόσώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου