Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ : ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 20.000 ΣΥΡΙΩΝ ΣΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟ ΚΑΙ 48.000 ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ



Σχέδιο για να φιλοξενηθούν 20.000 άτομα από τη Συρία σε δύο ελληνικά νησιά, αποκαλύπτει το γαλλικό πρακτορειο ειδήσεων επικαλούμενο το ελληνικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης...!

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, ήδη η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει πώς θα φιλοξενηθούν 20 χιλιάδες  από τη Συρία σε ειδικές εγκαταστάσεις στην Κρήτη και στη Ρόδο.

Το protothema.gr επιβεβαίωσε την είδηση συνομιλώντας με αξιωματούχο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Το στέλεχος του υπουργείου επισημαίνει ότι το σχέδιο προβλέπει να φιλοξενηθούν 20 χιλιάδες Σύροι στην Κρήτη και στη Ρόδο, 130 χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία στην Τουρκία και ακόμη 48 χιλιάδες Σύροι στην Κύπρο, σε περίπτωση που ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία γίνει ακόμη σκληρότερος και παραστεί ανάγκη για άμεση εκκένωση περιοχών της Συρίας...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου