Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Όταν οι αντίφα ελληναράδες κατηγορούν τους Γερμανούς για τα χάλια τους


Ένα άλλο κείμενο του "βουρδουνάρη" είναι εδώ.
      Τέτοιους αντίφα χριστιαναράδες θα τους σκότωνα ευχαρίστως. Βέβαια πάλι καλά που υπάρχουν και αυτοί, γιατί πολλές φορές μας κάνουν να γελάμε. Αλλά όταν αυτά τα παίρνει στα σοβαρά τόσος κόσμος παύει να είναι αστείο... "Τους διδάξαμε τον χριστιανισμό" και "η απεχθής ευγονία και ο φυλετικός ρατσισμός" και "όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και πλασμένοι κατ'εικόνα και ομοίωση του θεού" και αυτές οι ηλιθιότητες εξαπλώνονται στη blogόσφαιρα και στα social networks σαν ιός.
      Σίγουρα αυτός ο αντιφασίστας ελληνάρας θα νιώθει πολύ σημαντικός που οι σαχλαμάρες του διαβάστηκαν από τόσο κόσμο. Φτάνει σε σημείο να ταυτίζει τον Χίτλερ με τη Μέρκελ και παρουσιάζει τον εθνικοσοσιαλισμό όπως τον συμφέρει. Ήθελα να 'ξερα πού πήγε και βρήκε ένα τόσο άκυρο βιβλίο με έναν τόσο ηλίθιο πίνακα.
      Αλλά ως γνωστόν οι χριστιανοί φημίζονται για την εντιμότητά τους. Δεν διστάζουν να παρουσιάζουν τις επικρατούσες επιστημονικές θεωρίες διαφορετικές απ'ό,τι είναι και να λένε πως είναι αναπόδεικτες, ενώ για να διαδώσουν τη προπαγάνδα τους χρησιμοποιούν τη τεχνολογία που χωρίς αυτές τις θεωρίες και την επιστημονική έρευνα δεν θα υπήρχε. Τη στιγμή που το κάνουν για τις επιστήμες για ιδεολογίες θα δίσταζαν να το κάνουν;

     Το να κάτσει κάποιος να απαντήσει σε όσα είπε θα ήταν, πραγματικά, χάσιμο χρόνου, εφόσον όλα αυτά τα έγραψε για να δικαιολογήσει τον εκφυλισμένο όχλο των νεογραικύλων που εμφανίζονται κάτω από το όνομα "Έλληνες" και άλλο που δεν θέλουν να τους βρίσκουν ελαφρυντικά. Δεν φταίμε εμείς που φτάσαμε μέχρι εδώ αλλά οι Γερμανοί και το... κόμπλεξ κατωτερότητας που νιώθουν απέναντι στους νεορωμιούς. Ο Βουρδουνάρης δεν είναι μόνος του. Τις απόψεις του συμμερίζεται μεγάλο μέρος των νεογραικύλων και πολλοί από τους αυτοαποκαλούμενους "εθνικιστές".
      Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο νεογραικύλος είναι ότι δεν έχουν όλοι οι λαοί τα δικά του κολλήματα: εμείς, έχοντας κατά βάθος συμφιλιωθεί με το ότι είμαστε μηδενικά, θεωρούμε ότι είμαστε ανώτεροι λόγω προγόνων, σαν κάτι ψευτογαλαζοαίματους αγγλοσάξωνες "αριστοκράτες" της κακιάς ώρας. Όσο δεν αλλάζει αυτή η νοοτροπία τόσο θα παραμείνουμε μηδενικά. Μόνο όταν πάρουμε απόφαση τι ισχύει σήμερα θα κοιτάξουμε να πάμε μπροστά. Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
Ο Γερμανός, από την άλλη, δεν αισθάνεται κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας για αυτό που ήταν οι πρόγονοί του. Η Γερμανία είναι σήμερα κέντρο τεχνών και πολιτισμού και ο Γερμανός φωστήρας της Ευρώπης και μεγάλο μέρος της παγκόσμιας προόδου τη χρωστάμε στη Γερμανική τεχνολογία και στους Γερμανούς επιστήμονες. Ο Γερμανός ξέρει τι είναι και τι αξίζει και είναι παγερά αδιάφορος για το παρελθόν.
      Αυτό ο νεογραικύλος αδυνατεί να το καταλάβει σε τέτοιο βαθμό, που φτάνει σε σημείο να φουσκώνει από περηφάνια όταν μαθαίνει τι έκανε η πριγκίπισσα 12 αιώνες πριν (έστω και αν δεν αναφέρει πηγή για αυτό). Ο νεογραικύλος αρκείται στο να κοροϊδεύει τον εαυτό του ότι, δήθεν, όλο αυτό που παθαίνει το παθαίνει επειδή οι Γερμανοί νιώθουν κόμπλεξ κατωτερότητας. Αν κάποιος πρέπει να νιώθει κόμπλεξ κατωτερότητας αυτός είναι ο νεογραικύλος που δεν έχει κάνει τίποτα όσο υπάρχει και που όποτε βρέθηκαν ηγέτες που θα μπορούσαν να τον αλλάξουν τους έφαγε το σκοτάδι.
      Εκτός από ψωροπερήφανος -πλην όμως ανεκτικός μέχρι αηδίας- ο νεογραικύλος είναι και ανώριμος. Πρώτα ψηφίζει 30 χρόνια ένα κόμμα που άλλα λέει και άλλα κάνει, χώνεται στο δημόσιο και κάθεται βγάζοντας πάνω από 1500 ευρώ το μήνα, παίρνει συνέχεια δάνεια ενώ δεν μπορεί να τα ξεχρεώσει όσο δεν παράγει τίποτα και ακόμα και τις πατάτες του τις αγοράζει από την Αίγυπτο, και όταν του έρχονται μαζεμένα φταίνε... οι μεγάλες δυνάμεις και το κόμπλεξ κατωτερότητας που αισθάνονται απέναντί του.
      Αφού ο νεογραικύλος είναι έτσι του αξίζει αυτό που παθαίνει. Αλλά αφού είναι έτσι ας μην το παίζει ανώτερος από τους Γερμανούς γιατί, σε αντίθεση με αυτόν, δεν έχουν σκατά στον εγκέφαλο. Αν κάποιος δει τα σχόλια που απέσπασε το εν λόγω άρθρο στις διάφορες ιστοσελίδες που αναδημοσιεύτηκε θα καταλάβει τι εννοώ. Οι αντίφα ακροδεξιοί είναι τόσο ηλίθιοι που έγραφαν μέχρι και ότι οι Γερμανοί πρέπει να μας πληρώνουν πνευματικά δικαιώματα γιατί έγιναν άνθρωποι μέσω της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας!
      Σκεφτείτε μόνο την αηδία και την οργή που θα ένιωθε ο Πλάτων ή ο Αριστοτέλης βλέποντας τον κάθε ανισόρροπο να τον επικαλείται για να το παίξει ανώτερος τη στιγμή που ουδέποτε διάβασε κείμενό του και ουδέποτε κατανόησε τα αρχαία Ελληνικά ιδεώδη στα οποία, αν μη τι άλλο, στηρίχθηκε όλος ο δυτικός πολιτισμός. 
      Άτομα που για να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους ότι είναι ανώτεροι μιλώντας για "βελανίδια"  και "Παρθενώνες" και τη στιγμή που αν τα ρωτήσεις ποιοι ήταν οι αρχιτέκτονές τους δεν ξέρουν τι να σου πουν, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Ο συντάκτης των παραπάνω κειμένων και οι "ομοϊδεάτες" του (σε εισαγωγικά, μιας και το να έχεις ομοϊδεάτες προϋποθέτει να έχεις ιδεολογία) είναι από τους χειρότερους εχθρούς της σύγχρονης Ελλάδας γιατί διαιώνίζουν τη λογική του ότι όποιος έχει σπουδαίους προγόνους είναι ανώτερος, λογική όχι μόνο λανθασμένη, αλλά και επιζήμια. 
      Αν ο πατέρας σου ήταν μεγάλος συνθέτης δεν σημαίνει ότι είσαι και εσύ μεγάλος συνθέτης και ότι μπορείς να μοιράζεις αυτόγραφα εκ μέρους του πατέρα σου. Επίσης αν εσύ ψηφίζεις 30 χρόνια τα ίδια κόμματα δεν φταίνε μετά οι "ξένοι που σου τρώνε τα λεφτά". Αυτοί που ψήφισες τα δανείστηκαν και τα έκαναν όλα βίλες ή μισθούς για τον διορισμένο γιόκα σου που δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μια σχολή. 
      Σκατά στα στραβά μούτρα του κάθε αντιφασίστα χριστιαναρά που ψάχνει ελαφρυντικά για τον νεογραικύλο και τα χάλια του. Και σε όποιον νομίζει ότι είναι ανώτερος λόγω προγόνων επίσης :)


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου