Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο Σαμ-Αρ-ας έδωσε εντολή να αποκλειστεί η Βούλα Παπαχρήστου

 

      Εμείς πάντα λέγαμε την ωμή αλήθεια, την αλήθεια την οποία οι «πατριώτες» και οι «εθνικιστές» δεν θέλουν να παραδεχθούν γιατί η αλήθεια αυτή δήθεν «αποδυναμώνει την συνοχή του Έθνους» .
      Όλα τα δεινά του Ελληνισμού οφείλονται στους κρυπτοεβραίους, στους κρυπτοτούρκους, στους κρυπτοαλβανούς αλλά και γενικά στο μεγάλο ποσοστό των μπάσταρδων που ζουν αναμεσά μας, δηλ. ανθρώπων που δεν μπορούν λόγο μεγάλων αιμομιξιών των προγόνων τους να προσδιορίσουν την εθνικότητά τους.
      Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να λέει ότι «Έθνη δεν υπάρχουν» και ότι «δεν πιστεύω στην καταγωγή»; Όχι.
      Αυτό μπορεί να πει μόνο ένας που δεν έχει εθνικότητα, ένας άεθνος…. Δηλ. ένας μπάσταρδος. Ή ένας που για κάποιους λόγους θέλει να κρύψει την δική του εθνικότητα.
      Όποιος «πατριώτης» κάνει πως δεν καταλαβαίνει αυτή την απλή αλήθεια και την προσπερνά, λειτουργεί με τους όρους που του έθεσαν οι εχθροί μας, οι εχθροί του Ελληνισμού και ο αγώνας του είναι μάταιος.
      Ένας λαός παρακμάζει και πεθαίνει μόνο όταν μπασταρδοποίηθεί….
      Πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για να μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε


Το ιστολόγιο όπου είδαμε την παραπάνω φωτογραφία κάποτε έγραφε ύμνους για τον σημερινό πορδυπουργό του κρυπτοιουδαϊκού ελλαδικού κράτους Σαμ-Αρ-ά. Τι έγινε «πατριώτες»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου