Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Η Ισλανδία νίκησε το ΔΝΤ

Είχαμε μεταφράσει ένα άρθρο από τους Ουκρανούς συναγωνιστές σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της "οικονομικής κρίσης" από Ισλανδούς, το οποίο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Σήμερα, μερικά χρόνια μετά από τα γεγονότα που περιέγραφε το κείμενο, διαβάσαμε στον καθεστωτικό τύπο τα ακόλουθα:


«Το ΔΝΤ κατάλαβε ότι είμαστε ένας σοβαρός λαός και αποφάσισε να προσαρμοστεί στις ανάγκες μας, δεν μας έσωσε αυτό, αλλά εμείς σώσαμε τον εαυτό μας», υποστήριξε, στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Ισλανδός υπουργός Οικονομικών Στεϊνγκρίμουρ Σιγκφούσον.
Επίσημος ομιλητής, στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Ισλανδός υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε ότι «υπάρχει πάντα φως, στην άκρη του τούνελ»
Στην Ισλανδία, πήραμε τα πρώτα μέτρα, το 2004, ώστε να σταθεροποιηθεί η οικονομία, επισήμανε ο Ισλανδός υπουργός.
«Διατηρήσαμε, όμως, το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης σύμφωνα με το μοντέλο των σκανδιναβικών χωρών.Παράλληλα με τα μέτρα λιτότητας και την περικοπή δαπανών, αυξήσαμε τη φορολογία των επιχειρήσεων, φορολογήσαμε το κεφάλαιο, τα υψηλά εισοδήματα, το αλκοόλ και τον καπνό. Πήραμε δύσκολες αλλά σοφές αποφάσεις, διατηρώντας τα εισοδήματα των χαμηλότερων οικονομικά στρωμάτων και υλοποιώντας προγράμματα για τους νέους και σεμινάρια κατάρτισης».
Ο κ. Σιγκφούσον τόνισε ότι η συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών- τόσο σε επίπεδο κρατών, όσο και σε επίπεδο διεθνών οργανισμών- στη διαδικασία για την έξοδο από την κρίση, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Αναφερόμενος, παράλληλα, στον ρόλο που έπαιξε το ΔΝΤ στην έξοδο της Ισλανδίας από την κρίση, διευκρίνισε ότι «το ΔΝΤ κατάλαβε ότι είμαστε ένας σοβαρός λαός και αποφάσισε να προσαρμοστεί στις ανάγκες μας. Δεν μας έσωσε το ΔΝΤ, αλλά εμείς σώσαμε τον εαυτό μας.
Εμείς εκτελούμε τα προγράμματα, εμείς κάνουμε το δύσκολο έργο».


Ένας Λαός ενωμένος και αποφασισμένος μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου