Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟΈχοντας παρατηρήσει γεγονότα από το παρελθόν και από το παρόν, εύκολα διαπιστώσαμε πως εχθρός των Εβραίων δεν είναι μόνο οι λαοί της Ευρώπης αλλά και ο μουσουλμανικός κόσμος. Για να εκτοπίσει και τις δύο φυλές  χρησιμοποιεί μια παλιά στρατηγική πολέμου την <<διαίρει και βασίλευε>>.

Έχοντας υπόψη ότι οι Εβραίοι σιωνιστές  ελέγχουν κάθε κεντρική τράπεζα, ελέγχουν κάθε κυβέρνηση, οπότε και κάθε πολιτική εφαρμογή .Έτσι  καταλαβαίνουμε  ότι είναι υπεύθυνοι για την μαζική εισροή λαθρομεταναστών σε κάθε σημείο της Ευρώπης. Μεγάλο ποσοστό αυτών των λαθρομεταναστών είναι τριτοκοσμικοί και εγκληματικής φύσης. Οι ευρωπαίοι πολίτες σαφώς αγανακτισμένοι από την πολυπολιτισμικότητα και την σκέψη της αλλοίωσης και εξαφάνισης της φυλής, ηθών και παραδόσεων φτάνουν σε πράξεις βίας. Από την άλλη το μεγαλύτερο ποσοστό των Ευρωπαίων είναι χριστιανοί ενώ οι λαθρομετανάστες είναι φανατικοί μουσουλμάνοι Πολλές φορές έχουμε δει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης να καίγονται εκκλησίες από λαθρομετανάστες για χάρη της θρησκείας τους. Επίσης αντίποινα έχουν γίνει και από χριστιανούς. Άρα  καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι θα οδηγηθούμε σε φυλετικό και θρησκευτικό πόλεμο.

Ένα άλλο φαινόμενο που παρατηρούμε είναι ότι σε πολλά ακροδεξιά και πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης έχουν κάνει την διείσδυση Εβραίοι και πράκτορες τους. Τα κόμματα  αυτά συνήθως παρουσιάζονται πατριωτικά, αντικομουνιστικά και κατά των λαθρομεταναστών. Αυτό έχει ως στόχο την ψήφο των ανυποψίαστων  ψηφοφόρων πατριωτών για να ελέγχουν ολόκληρο  το πολιτικό φάσμα από την ακροαριστερά ως την ακροδεξιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το κόμμα του Καρατζαφέρη που θα έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της αποζημίωσης των Εβραίων για το εβραϊκό νεκροταφείο της Θες/νικης σαν κίνηση καλής θέλησης προς την εβραϊκή κοινότητα.

Επομένως καταλαβαίνουμε ότι πραγματικός εχθρός δεν είναι οι λαθρομετανάστες και οι αλλόφυλοι αλλά οι Εβραίοι σιωνιστές και οι προδότες της δικιάς μας φυλής που μας θέλουν να βρεθούμε σε φυλετικό πόλεμο για να πραγματοποιήσουν σχέδια τους προωθώντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου