Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Είναι η “δημοκρατία”, ηλίθιε…………


Αυτή που μας ήρθε ως “σωτήρας”,να μας γλυτώσει απ’ όλα τα δεινά……..εκείνη που,ήρθε για να μας βροντοφωνάξει με πάθος πως η “Κύπρος κείται μακράν”………..
Ναι,εκείνη…….που την όρκισαν,αυτοί που υποτίθεται πως ήρθε να ανατρέψει………που κράτησε στη θέση τους εκείνους που πρόδωσαν την Ελλάδα και τους όρκους τους,εκείνο το πρωϊνό της 20ης Ιουλίου……………
Είναι η “δημοκρατία” ηλίθιε…..που θέλει να τη φωνάζεις μεταπολίτευση για να σου θυμίζει την αλλαγή πολιτεύματος που δεν έκανε εκείνη όμως……………..αλλά την επανέλαβε……..
Η “δημοκρατία” που δεν αναγνωρίζει τους νεκρούς ήρωές του Έθνους,γιατί κάποιοι απ’ αυτούς,σου είπε,υποστήριξαν τη χούντα……………….Ναι ρε ηλίθιε!!!…….Τη χούντα που όρκισε την ίδια τη “δημοκρατία”………..Εκείνους που την κάλεσαν και τους έφτιαξαν και το έδαφος για να έρθουν ως σωτήρες……
Ιωαννίδης,Γκιζίκης,Μπονανος,Αραπάκης,Παπανικολάου……………αυτοί δεν ήταν χουντικοί……….οι νεκροί ΕΛΔΥΚάριοι ήταν ρε ηλίθιε!
Η “δημοκρατία”..που εξαφάνισε την Ελληνική ύπαιθρο,τους αγρότες,τους κτηνοτρόφους………που μας έκανε ενα φρεσκοβαμμένο μπουρδέλο της Ν.Ευρωπης…………αυτη………….
Η ιδια που σημερα χρησιμοποιει μεθοδους δικτατοριας………αυτη που ονομαστηκε μεταπολιτευση,σ ενα πολιτευμα που δεν αλλαξε ποτε απο το 1827 και μετα…………
Αυτη που επεισε τον Ελληνα πως δεν πρεπει να γενναει πια………..πως ειναι προτιμοτερο να βλεπει τουρκικα σηριαλς στη τηλεοραση………..
Αυτή,η πουλημένη σε ξένα αφεντικά…………..που δεν εχει σημαία…….που ξεπουλαει τα παντα για να σωθει………….
Εκείνη,που φοράει κάρτα χρέους σε κάθε νεογέννητο παιδί μας………..Εκείνη που ξέχασε ιστορία,γλώσσα,τιμή και περηφάνεια……………..Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”………………..
Αυτή ρε ηλίθιε……………..αυτή που σε κάνει να πηδας σα δειλος απο τις ταρατσες…………που σε κανει να ξαγρυπνας και να κλαις οταν σκεφτεσαι οτι αυριο δε θα εχεις να δωσεις γαλα στο παιδι σου……….αυτη,που σε βολεψε σε μια θεσουλα κι εσυ εγλυφες τα κάτουρά της και τώρα που σ εστιψε σε πετά……….
Αυτη ρε ηλίθιε…..η “δημοκρατία” που έκανε τη γειτονιά που έπαιζες παιδι,γκέτο βρωμιάρηδων δολοφονων…………..
Εκείνη….που χρόνια τώρα προσπαθεί να σε πείσει πως είναι πάνω από Εθνος,απο Πατριδα,απο Τιμή,απο Ιστορία…………………..που θελει να κανει τα παιδια σου απλους αριθμους στην πλατη δουλων………..

Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!!!………………………..Ο ΦΟΝΙΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!………………….ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ… ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου