Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Σαρκοφαγία: παραγωγή γάλακτος και κρέατος.

Ένα από τα πιο γνωστά και προσιτά σε όλους χόρτα, το μαϊντανό, περιέχει ακριβός το διπλάσιο ασβέστιο από το αγελαδινό γάλα.  Δηλ. τα 100 γραμμάρια μαϊντανού έχουν την ίδια ποσότητα ασβεστίου με το ένα 200 γραμμαρίων ποτήρι γάλα. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα πράσινα χόρτα είναι φυτικά προϊόντα και, όταν τρώγονται ωμά, το ασβέστιο απορροφάται από τον οργανισμό εύκολα και πλήρες. Το πράσινο χρώμα είναι αποτέλεσμα φωτοσύνθεσης, είναι σαν να καταναλώνεις τον ίδιο τον ήλιο, την ενέργειά του.

Κανένας «γιατρός» όμως, δεν θα σας πει να δώσετε στο παιδί σας για να είναι τα οστά του υγιή ή στους γέρους με προβλήματα οστεοπόρωσης δεν θα προτείνει φρέσκο μαϊντανό ή χυμό από αυτό. Σαν ανεγκέφαλα πιόνια της ιουδαιοιατρικής και σαν εχθροί των ασθενών τους θα προτείνουν όλοι τους γάλα το οποίο η φύση έχει προορίσει για τα μοσχάρια και τα κατσικάκια.  


Πριν από μερικά χρόνια αυτή η απλή διαπίστωση μέσα από έναν πίνακα ενός βιβλίου με τα περιεχόμενα των φυτών μας έκανε να ασχοληθούμε  με τα ψέματα της ιουδαιοιατρικής.


4 σχόλια:

  1. Θα ήταν συνετό να είστε ιδιαίτερα συνετοί στα θέματα διατροφής και να έχετε μελετησει καλά καποια πράματα. Αυτό που λέτε για τον μαιντανο, το ασβέστιο και το γάλα πραγματι ισχυει αλλα ειναι καθαρα μαθηματικά. Το ασβέστιο απο τα πρασινα λαχανικα δεν μπορεί να απορροφηθεί το ίδιο εύκολα και στην ίδια ποσοτητα οπως όταν εμπεριεχεται στο γαλα και τα παραγωγα του απο τον ανθρωπινο οργανισμο. Μια έρευνα στο διαδικτυο θα σας πεισει για αυτό. Φιλικά και συναγωνιστικά πάντα χωρίς κανένα δασκαλιστικο ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια μικρή διορθωση στο παραπανω σχολιο "να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί" ήθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιμένω ότι οτιδήποτε μη μαγειρεμένο και φυτικό είναι πιο υγιεινό. Ιδίως τα πράσινα χόρτα. Το γάλα και τα μαγειρεμένα στη φωτιά παράγωγά του είναι ότι πιο αφύσικα και βλαβερά για την υγεία. Η φυτική ωμή τροφή είναι η μόνη φυσική για τον άνθρωπο. Το κρέας και το γάλα είναι για τα σαρκοβόρα. Το να τρώει κανείς νεκρή σάρκα και γάλα μοσχαριού είναι φυσιολογικό;

    Είμαι ωμοφάγος και γνωρίζω από πρώτο χέρι αυτά που γράφω. Μέχρι να φτάσω σε αυτό έψαξα πολλά αλλά κυρίως έκανα πολλές δοκιμές πάντα πιστεύοντας ότι από την ανθρωπότητα κρύβουν πολλές αλήθειες στο θέμα της διατροφής και της υγείας. Δεν είναι φυσιολογικό να φυτοζωεί κάποιος από τα 50-55 με τα φάρμακα. Είναι φυσιολογικό να ζουν και να γεννούν παιδιά ακόμα και μέχρι τα 120….

    Πιο στοιχείο του σώματος του ανθρώπου μας δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι «παμφάγος» (άκου λέξη που επινόησαν για να κρύψουν την αλήθεια), όπως γράφουν ψευδός όλα τα βιβλία της ιουδαιοβιολογίας και ιουδαιοιατρικής ; Από πού αντλεί κάποιος λύγο/πολύ σκεπτόμενος άνθρωπος αυτή την πεποίθηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμα δεν ημασταν προορισμενοι απο τη φυση να καταναλωνουμε κρεας τοτε δεν θα ειχαμε κυνοδοντες. τετοιες αποψεις ειναι παρανοησεις των νεοχιπιδων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή