Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

“Ουαλή” “μητέρα” , πτυχιούχος Βρετανικού πανεπιστημίου, βασάνισε μέχρι θανάτου το 7χρονο παιδί της και στην συνέχεια έκαψε το πτώμα του επειδή κατάφερε να απομνημονεύσει σωστά μονάχα ένα κεφάλαιο από το Κοράνι!


Η “κυρία” Εge 32 ετών , “Ουαλή” “από το Cardiff” και πτυχιούχος Βρετανικού πανεπιστημίου, έγραψε τον 7χρονο γιο της Yaseen σε τάξη εντατικών μαθημάτων πάνω στο Κοράνι, στο τοπικό τζαμί.
Καθότι “μορφωμένη” είχε “θέσει υψηλούς στόχους για το παιδί της”. 

Είχαμε έναν υψηλό στόχο. Ήθελα ο γιος μου να απομνημονεύει 35 σελίδες από το Κοράνι κάθε τρεις μήνες” δήλωσε στο δικαστήριο η “κυρία” Ege. Αυτή και ο “Βρετανός” σύζυγός της, ο Yousouf, ήθελαν το παιδί τους να γίνει hafiz, ένας ισλαμικός όρος με τον οποίον αποκαλούνται όσοι θυμούνται απέξω κατά γράμμα ολόκληρο το Κοράνι.

Για να τον αναγκάσει να απομνημονεύει το κείμενο, η “κυρία” Ege ακολουθώντας τα Ισλαμικά εκπαιδευτικά πρότυπα στα οποία πίστευε, χτυπούσε τον 7χρονο γιο της με ένα ραβδί. Όταν όμως ο γιος έκανε λάθη, χρησιμοποιούσε και άλλες μεθόδους. Τον χτυπούσε με τον πλάστη της κουζίνας, με την παντόφλα, αλλά και με ένα σφυρί όπως δήλωσε η ίδια στο δικαστήριο.

“Του είχα υποσχεθεί ότι θα του αγοράσω καινούριο ποδήλατο. Αλλά μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ο Yaseen είχε καταφέρει να απομνημονεύσει σωστά μονάχα ένα κεφάλαιο από το Κοράνι” δήλωσε στο δικαστήριο η “κυρία” Ege (Τα γνωστά αστικά “καταναλωτικά” πρότυπα των αναπτυγμένων οικονομικά δυτικών χωρών, συνδυασμένα με τον “πολιτισμό” των τριτοκοσμικών εποίκων τους!)

Καθώς το παιδί πέθανε τελικά από τα βασανιστήρια, μαζί με τον σύζυγό της έκαψαν το πτώμα του για να εξαφανίσουν τα ίχνη του βασανισμού.

Όπως μπορεί να δει κανείς και στην φωτογραφία του μικρού, τα φυλετικά χαρακτηριστικά της οικογένειας παραπέμπουν σε κάποια χώρα όπως το Πακιστάν. Όμως η εθνική καταγωγή της παραμένει άγνωστη καθώς η μητέρα για τις εφημερίδες είναι “Ουαλή”! Έτσι έχει πολιτογραφηθεί διότι ως γόνος τριτοκοσμικών μεταναστών στην Βρετανία διαθέτει την Βρετανική υπηκοότητα. Οι εφημερίδες χαρακτηρίζουν επίσης την συγκεκριμένη υπάνθρωπη ύπαρξη ως “Mrs” (“κυρία”) όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τις γυναίκες στην Βρετανία. Άλλωστε ήταν οικονομικά εύπορη και πτυχιούχος Βρετανικού πανεπιστημίου.


Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία τα τελευταία χρόνια το δημοφιλέστερο όνομα που αποδίδεται από τις οικογένειες “Βρετανών” στα παιδιά τους είναι το “Μοχάμεντ” και φυσικά όλα αυτά τα παιδιά είναι μουσουλμάνοι , γόνοι εποίκων που έχουν λάβει την Βρετανική ιθαγένεια. Αναφέρονται από τις εφημερίδες ως “Βρετανοί” καθώς θεωρείται “ρατσιστικό” να αναφέρει κάποιος την πραγματική τους καταγωγή.


Στην φωτογραφία βλέπουμε το περίφημο κάστρο του Cardiff …δίχως μιναρέδες. Η ημέρα που θα προστεθούν οι μιναρέδες δεν θα αργήσει, καθώς σε λίγα χρόνια οι “Ουαλοί” ισλαμιστές όπως η “κυρία” Ege θα αποτελούν την πλειοψηφία των “Ουαλών” κατοίκων. Και σε αντιστοιχία με τα δημοσιεύματα του καθεστωτικού τύπου της χώρας μας (σύμφωνα με τα οποία “όποιος έχει γεννηθεί στην Ελλάδα είναι Έλληνας” και μάλιστα “θα πρέπει να διώκεται ποινικά κάθε αναφορά που να το αμφισβητεί”) δεν θα αργήσει η ημέρα που οι ειδήσεις με “Ελληνίδες” “κυρίες” (και μάλιστα απόφοιτες πανεπιστημίων) που θα έχουν δολοφονήσει τα παιδιά τους, θα αποτελούν και εδώ καθημερινότητα , όπως συμβαίνει σήμερα στην Βρετανία. “Του είχα υποσχεθεί ότι θα του αγοράσω το καινούριο video-game για το Playstation με την Τζιχάντ από τα Jumbo και παρόλα αυτά απομνημόνευσε μονάχα το πρώτο κεφάλαιο από το Κοράνι. Γι αυτό και τον τιμώρησα με την ποινή του θανάτου, δήλωσε η Ελληνίδα μητέρα και απόφοιτος της Νομικής, κυρία Ουγκαμπούκα από την Ρόδο, σύζυγος του μεγαλοεργολάβου δημοσίων έργων Γιουσούφ.” Με κάτι τέτοιο θα έμοιαζε η παραπάνω είδηση των εφημερίδων εάν το γεγονός είχε συμβεί στην σημερινή Ελλάδα (ήδη το ποσοστό αλλοδαπών φοιτητών που φιλοξενούνται με έξοδα που υποχρεώνονται να πληρώνουν οι Έλληνες σε φοιτητικές εστίες Ελληνικών πανεπιστημίων είναι τεράστιο.)

Και το χειρότερο είναι ότι στην σημερινή (φθίνουσα με ταχείς ρυθμούς) “Ελλάδα” η παραπάνω σκέψη όχι μόνο δεν “σοκάρει” αλλά αντιθέτως πλήθος “νεοελλήνων” δηλώνουν “σοκαρισμένοι” για αντίθετο. Το τελευταίο διάστημα, το σύνολο των εφημερίδων ήταν γεμάτα με άρθρα όπου οι συγγραφείς δήλωναν “σοκαρισμένοι” με την δημόσια έκφραση της απόψεως ότι ο παίκτης της “Εθνικής” ομάδος μπάσκετ “Σκορτσιανίτης” δεν είναι Έλληνας, ενώ αρκετά από τα δημοσιεύματα ζητούσαν να νομοθετηθεί ως ποινικό αδίκημα οποιαδήποτε αναφορά σε αυτήν την πραγματικότητα!

Οι δολοφονίες παιδιών από τους γονείς τους είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε κάποιες Ισλαμικές χώρες , ακόμη και αν οι γονείς ανήκουν στην “προνομιούχα” και “μορφωμένη” οικονομική τάξη.
Την συγκεκριμένη είδηση μπορείτε να την διαβάσετε στην Βρετανική “Daily Telegrpaph” στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/9648856/Mother-murdered-son-for-failing-to-learn-the-Koran.html
.


Μια ακόμη παρόμοια είδηση ήρθε στην δημοσιότητα την τελευταία εβδομάδα, στην οποία Πακιστανοί γονείς δολοφόνησαν την ανήλικη κόρη τους επειδή τόλμησε να…”μιλήσει σε ένα αγόρι έξω από το σπίτι τους”! Την περιέλουσαν με οξύ καίγοντας το 70% του δέρματός της και στην συνέχεια την άφησαν να πεθάνει αβοήθητη μέσα στο σπίτι τους, δίχως να συγκινηθούν έστω και στο ελάχιστο από τα ουρλιαχτά της από τους φριχτούς πόνους και τα παρακάλια της να την μεταφέρουν σε κάποιο νοσοκομείο. “Υποθέσαμε ότι θα μπορούσε να έχει σχέση μαζί του επειδή του μιλούσε” δήλωσαν οι γονείς της στο δικαστήριο. Την είδηση αυτή μπορείτε να την διαβάσετε στην εφημερίδα “Ημερησία” στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26511&subid=2&pubid=112943543 

Αυτά είναι τα “ανθρώπινα δικαιώματα” που προσπαθούν να εγκαταστήσουν και στην Ελλάδα τα καθεστωτικά ανθελληνικά κόμματα, με κυβερνητικούς πρωτεργάτες των τελευταίων ετών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και “ιδεολογικούς” πρωτεργάτες τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΔΗΜΑΡ, το ΚΚΕ, την “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”, τους “αντιεξουσιαστές” των “Ιντυμίντια” και δεκάδες επιδοτούμενες από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς “Μη” Κυβερνητικές Οργανώσεις “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου