Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Ποιος κοροϊδεύει ποιον;


Την ίδια ώρα που το ΚΚΕ μιλάει για πανεργατική αντεπίθεση και παλλαϊκούς ξεσηκωμούς εναντίον του καθεστώτος, ο σταθμός 902 των κομμουνιστών παραμένει κλειστός, χωρίς να έχει πληρώσει αποζημιώσεις στους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να μην έχουν δικαίωμα να γραφτούν ούτε στον ΟΑΕΔ. Σχετικές αντεργατικές ενέργειες έχουν αναφερθεί ξανά και για τον “Ριζοσπάστη”. Ας αφήσουν λοιπόν το παραμύθι εκεί στον Περισσό.

ΥΓ: Και φυσικά δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα όταν το ΚΚΕ συμπλέει με πολιτικές του συστήματος. Το κομμουνιστικό κόμμα είναι ένα πτώμα εδώ και χρόνια το οποίο παρέχει υπηρεσίες στο κατεστημένο.

Φωτό: Δυνάμεις… καταστολής των κομμουνιστών δρουν μαζί με τα ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτώνΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου