Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η Τουρκία , το Πακιστάν και “γερμανικό” ελικόπτερο πραγματοποιούν (ανενόχλητοι και εντός του FIR Αθηνών) στρατιωτική άσκηση προετοιμασίας για πιθανή κοινή επίθεση στο Αιγαίο!


Εδώ και αρκετά χρόνια αναφερόμαστε τακτικά στην στρατιωτική συνεργασία της Τουρκίας με το Πακιστάν καθώς και στην αξιοποίηση από την Τουρκία των ισλαμιστών λαθρομεταναστών που έχουν εποικίσει κατά εκατομμύρια την χώρα μας ώστε να την καταλάβουν εκ των έσω σε περίπτωση Ελληνοτουρκικού πολέμου.
Είχαμε επίσης προβλέψει με ακρίβεια ότι δεν θα αργούσε η ημέρα που θα δούμε Πακιστανικές στρατιωτικές δυνάμεις στο Αιγαίο. Η ημέρα αυτή ήταν η 5η Νοεμβρίου 2012. Ήδη από εκείνη την ημέρα (και μέχρι την 14η Νοεμβρίου που τελειώνει η άσκηση), Πακιστανικό αεροσκάφος τύπου P-3C μαζί με Τουρκικά ελικόπτερα παραβιάζουν συνεχώς το FIR Αθηνών με την υποστήριξη της Πακιστανικής φρεγάτας PNS Shamsheer (F-252) που βρίσκεται επίσης στην περιοχή μας και μαζί με τους Τούρκους πραγματοποιούν στρατιωτική άσκηση προετοιμασίας για πιθανή κοινή επίθεση εναντίον της Ελλάδος!
Οι ημερομηνίες που γίνεται η άσκηση δεν είναι τυχαίες. 8 Νοεμβρίου 1912 ήταν η απελευθέρωση της Λέσβου από τον Οθωμανικό ζυγό και 11 Νοεμβρίου 1912 η απελευθέρωση της Χίου. Φέτος κατά τις ημερομηνίες αυτές, ακριβώς 100 χρόνια μετά πάνω από το Αιγαίο θα πετούν τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα της Τουρκίας και του Πακιστάν στέλνοντας το μήνυμα προς την Ελλάδα ότι 100 χρόνια μετά, ο επανεποικισμός και ο στρατιωτικός έλεγχος των νησιών του Αιγαίου από Ισλαμιστές αποτελούν ξανά πραγματικότητα.
Την είδηση μπορείτε να βρείτε σε κάποιες ιστοσελίδες με ειδήσεις στρατιωτικού ενδιαφέροντος (όπως το defencenet.gr) όμως φυσικά και δεν θα ακούσετε ούτε την παραμικρή αναφορά στα δελτία ειδήσεων των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως!
Όλα αυτά συμβαίνουν με την πλήρη ανοχή και συναίνεση τόσο του εγχώριου κοινοβουλευτικού ανθελληνικού και φαυλοκρατικού καθεστώτος κατοχής της πατρίδος μας όσο και των υπολοίπων ελεγχόμενων από τον Παγκόσμιο Σιωνισμό κυβερνήσεων των κατεχομένων χωρών της “Ευρωπαϊκής” Ενώσεως. Στην άσκηση των Τούρκων, εκτός από το Πακιστάν, συμμετέχει και ένα “Γερμανικό” ελικόπτερο εκπροσωπώντας στην άσκηση για πιθανή μελλοντική κοινή επίθεση… τους τοκογλύφους “δανειστές” μας! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτήν την στιγμή οι ίδιες ακριβώς δυνάμεις (ισλαμιστές, Τουρκία και παγκόσμιοι τοκογλύφοι) πραγματοποιούν εμπόλεμη προσπάθεια καταλήψεως της Συρίας και ανατροπής του καθεστώτος Άσαντ γιατί τάχα “παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα”. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι ίσως στο μέλλον ο Ελληνικός λαός είτε δεν θα θέλει είτε δεν θα έχει πλέον την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει να πληρώνει τα τοκογλυφικά “δάνεια” προς το παγκόσμιο καθεστώς κατοχής των Σιωνιστών τραπεζιτών και ίσως αυτή η ανησυχία να συνδέεται και με την συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη στρατιωτική άσκηση. Οι ίδιοι διεθνείς τραπεζικοί κύκλοι έχουν ήδη αρχίσει να διοχετεύουν στα Μ.Μ.Ε. “ανησυχίες” ότι στην Ελλάδα “παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών” (είχαμε πρόσφατες δηλώσεις ακόμη και του Τζορτζ Σόρος). Όπως επίσης δήλωσαν και κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ “η αραβική άνοιξη μπορεί να επεκταθεί και στην Ελλάδα”.
Διαβάστε επίσης την παρακάτω σημερινή είδηση από το Defencet.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου