Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Τιμή στον ήρωα Κυριάκο Μάτση


Τιμή στον ήρωα Κυριάκο Μάτση που έπεσε για μια Κύπρο ελεύθερη και ενωμένη με την Ελλάδα.
Σήμερα Κυριάκο Μάτση αυτοί που με πλαστικές σημαιούλες καταθέτουν στεφάνια στη μνήμη σου , υποστηρίζουν τους προδότες που θέλουν να μεταλλάξουν το πρώτο προδοτικό κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο πιο μοντέρνο κατακτητικό σύνταγμα που θα δίνει τη γη που πότισες με το αίμα σου , εσύ και οι άλλοι παμμέγιστοι ήρωες της ΕΟΚΑ , στους κτηνοτούρκους κατακτητές. 
Κυριάκο Μάτση , η θεία πρόνοια είθε να μας αξιώσει να ανταμωθούμε κάποτε στα Ηλύσια Πεδία και να έχουμε την τιμή να σε κοιτάξουμε στα μάτια γιατί δεν υποκύψαμε στους κατακτητές και τους προδότες. 
Φωτιά και τσεκούρι στους τουρκοπροσκυνημένους.
Μια μέρα θα μπούμε αρματωμένοι στο Δίκωμο και θα υψώσουμε τον ανδριάντα σου εκεί που άφησες την τελευταία σου πνοή για την Ελλάδα και την ελευθερία. 

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου