Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο. Ένας μικρός ωμο-μονοφάγος 1,5 χρονών σπρώχνει καρότσι με γεννήτρια βάρους 75 κιλών





Είναι ο μικρός Νίκον, ο γιός του Ρώσου με παρατσούκλι Ιζιούμ (φωτο),  ωμοφάγου που έγινε γνωστός μετά από την δημοσίευση των ημερολογίου του όπου περιγράφει τις εμπειρίες από την ωμοφαγία αλλά κυρίως από τις μεγάλες αθλητικές του επιδώσεις.

Ο μικρός του βίντεο είναι 19 μηνών και δεν έχει φάει ποτέ του μαγειρεμένη στη φωτιά τροφή.  Σπρώχνει γεννήτρια 75 κιλών. Πρέπει να αναφέρουμε ότι  το βαρύ ρώσικο χειμώνα ο πιτσιρικάς περνάει το ίδιο γυμνός, δηλ. η αίσθηση του κρύου και της ζέστης (όπως και στα ελεύθερα στη φύση ζώα) δεν υπάρχουν στους ωμοφάγους.



Για να καταλάβετε την επίδοση του μικρού: η αναλογία του βάρους του παιδιού με το βάρος της γεννήτριας είναι 1:6, δηλ είναι σαν ένας ενήλικας βάρους 80 κιλών να σπρώχνει ένα βάρος περίπου 500κιλά με δύο τρχούς και όχι τέσσερεις.

Από μετάφραση του πατέρα πίσω από την κάμερα: « Όλη η ‘’ιατρική’’ ισχυρίζεται ότι εσύ Νίκον πρέπει να είσαι αναιμικός, πρέπει όπου να’ ναι να πεθάνεις από την ασιτία και την έλλειψη ‘’πρωτεϊνών’’ και της βιταμίνης Β12’’ . Αχ…. τι κακός πατέρας που είμαι που δεν ακούω αυτούς …».

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αδελφέ. Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ωμοφαγία. Δεν ξέρω τι να πιστέψω από αυτά που υπάρχουν στο δίκτυο. Δώσε μου κάποιο λινκ που να θεωρείς αξιόπιστο.
    Ευχαριστώ
    14 88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Απόστολέ, δυστυχώς στην Ελλάδα η ωμοφαγία, δηλ. η φυσική για κάθε ζωντανό οργανισμό τροφή και όχι τεχνητή που δεν υπάρχει στη φύση, δεν είναι ευρέως γνωστή.
    Μερικές ελληνικές ιστοσελίδες που κατάφερα να βρω είναι εδώ: http://polemosgenel.blogspot.gr/2012/02/blog-post_3397.html
    Επίσης πρέπει να διαβάσεις στα εγγλέζικα αυτό το βιβλίο : http://polemosgenel.blogspot.gr/2012/05/arnold-ehret-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραλίγο να ξεχάσω. Υπάρχει ένα Ελληνικό βιβλίο με συνταγές εδώ http://horsebackarcherygr.blogspot.gr/2011/02/blog-post_2525.html Η διαφωνία μου με την συγγραφέα είναι στη χρήση αλατιού. Το αλάτι είναι μια ανόργανη ουσία, χρησιμοποιείται στις μαγειρεμένες τροφές γιατί αυτά είναι άγευστα χωρίς πρόσθετα γεύσεων και χωρίς αυτά δεν μπορούν να φαγωθούν. Και όπως όλες οι ανόργανες ουσίες είναι δηλητήριο για το οργανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή