Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ 79ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ....


Ο Μαροκινός χρωστούσε πολλά ενοίκια κι όταν ο συνταξιούχος τον πίεσε να τα πληρώσει , τον έσφαξε και τον πέταξε και στα σκουπίδια!!!!! Καλά να πάθει ο κωλοέλληνας αυτός.

Όπως είναι γνωστόν ακόμα και στις πέτρες, οι λαθραίοι δεν συμβάλουν σε αυτή την κοινωνία το παραμικρό μιας και όλα, τους τα παρέχει το κωλοκράτος εντελώς δωρεάν. Θα ήταν λοιπόν γελοίο για τους ίδιους να πληρώνουν νοίκια και κοινόχρηστα. 

Όσοι λοιπόν νοικιάζετε ακόμα τα σπίτια σας σε αλλοδαπούς και μυαλό δεν βάλατε, σας εύχομαι ολόψυχα να σας σφάξουν και εσάς οι νοικάρηδες λαθραίοι σας και να σας πετάξουν και στα σκουπίδια γιατί μόνο για εκεί αξίζετε. Εξαιτίας σας έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν με τη λαθρομετανάστευση. 

Εσείς που νοικιάζετε τα σπίτια σας σε λαθραίους και τους προσφέρετε και δουλειά, εσείς αποκλειστικά φταίτε για όλα όσα περνάει σήμερα η Ελλάδα γιατί εάν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχαν ούτε οι λαθραίοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου