Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Ένας υπέροχος κόσμος: Σαλόμ, χριστιανοί, σαλόμ ποιμένας.

Η φωτογραφία είναι από το πρωτοσέλιδο της ιουδαιοεφημερίδας «New York Post». Είναι ο αρχιποιμενάρχης των ρωμαιοκαθολικών και ο αρχιράββι της Νέας Υόρκης Άρθουρ Σνέϊερ.

Δείτε τους….

Μοιάζουν τόσο πολύ, είναι σαν δίδυμα. Και τα καπέλα τους είναι ακριβός τα ίδια. Λευκά καπέλα πωλούνταν στα εβραϊκά καταστήματα. Απολύτως η ίδια ειδική εργασιακή φόρμα. Ίσως, η φάτσα του «χριστιανού» «πάπα» Ιωσήφ είναι πιο εβραιόμορφη.

Και πως χαιρετίζονται;  Σαλόμ, σαλόμ ….Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου