Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αφανές σχέδιο, αφανών εξουσιαστών.



Υπάρχει μία λίμνη στην Αφρική, κάπου στην Αφρική, η οποία από τα πανάρχαια χρόνια ονομαζόταν Τίγρις (τιτικάκα στην ντόπια λαλιά). Κανείς δεν καταλάβαινε το γιατί έως τη στιγμή που οι ευρωπαίοι με τη βοήθεια ιπταμένων μέσων είδαν ότι από αέρος, μέσα από ένα αφαιρετικό κοίταγμα, το σχήμα της λίμνης είναι όμοιο με αυτό της τίγρης. Αυτού του είδους ο αφαιρετικός λογισμός είναι μοναδικός στο θέμα της κατανόησης. Όταν ο άνθρωπος μπορεί και δύναται να βλέπει όλα τα γεγονότα ως ενιαίο σύνολο ανεπηρέαστος από σύννεφα και προκαταλήψεις, αφ΄ υψηλού να βλέπει την πραγματική οδό και το πραγματικό σκοπό και σχήμα που διαμορφώνεται στο πάζλ της ανθρώπινης ιστορίας, μόνο αυτό το πράγμα μπορούμε και πρέπει να το ονομάσουμε γνώση. Ας θυμηθούμε τη φράση στο όνομα του Ρόδου του Ουμπέρτο Έκο όπου ρητά αναφέρεται ότι εάν δεν ιδούν τη βιβλιοθήκη από έξω, το ενιαίο σχήμα της δεν θα μπορέσουν να την κατανοήσουν. Κατά παρόμοιο τρόπο από το δορυφόρο μπορούμε να ιδούμε το σχέδιο δρόμου από την Αμερική έως την Ευρώπη κάτι που δεν μπορούμε να το καταφέρουμε εάν είμαστε μέσα στο καράβι από την Αμερική προς την Ευρώπη. Ο αφαιρετικός λογισμός αυτού του είδους ανακάλυψε το θεό πίσω από τα φαινόμενα. Παρομοίως και εμείς μπορούμε να ανακαλύψουμε την ενιαία εικόνα αυτού του κόσμου πίσω από όλα όσα συμβαίνουν.
Εν έτει λοιπόν 2012 θεωρούμε ως άνθρωποι τα εξής (μάλλον ευρισκόμενοι μέσα στα γεγονότα και όχι υπέρ αυτών, ευρισκόμενοι μέσα σε συγκεκριμένο λογισμό και όχι σε αφαιρετικό λογισμό). Οι καπιταλιστές είναι οι «φανατικοί εχθροί»των κομμουνιστών, οι ευρωπαίοι θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, οι κακοί νεοναζί και φασίστες φταίνε για όλα τα κακά αυτού του κόσμου, οι καλοί ανθρωπιστές μάχονται τον αλήτη τον Άσαντ στη Συρία, οι καλοί εβραίοι διδάσκουν το ωραίο ενάντια στους κακούς εθνικιστές, ο κόσμος με βάση τον ανθρωπισμό που δέχεται κίναιδους και ό,τι το ανώμαλο οδεύει προς την ευτυχία κ.ο.κ.
Τη στιγμή που οι μάζες αλληλοεπιτίθενται ενάντια σε ό,τι τις δίδαξαν ότι είναι το κακό και το καλό οι πανέξυπνοι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου ήρεμοι προχωρούν από την κρυφή οδό τους που μόνο λίγοι φωτισμένοι την ξέρουν και την αποκαλύπτουν -οι Άριοι του αύριο, οι κάτοικοι ενός επομένου τελείου κόσμου. Το ερώτημα τίθεται ως ακολούθως. Υπάρχει πίσω από όλα όσα συμβαίνουν ένα κρυφό σχέδιο με ένα κρυφό σκοπό, ο οποίος όταν αποκαλυφθεί θα είναι αργά για όλους να αντιδράσουμε; Ας απαντήσουμε επαγωγικά εις αυτό το ερώτημα, αρυόμενοι από τα γεγονότα, οδηγούμενοι προς τις αρχές και τις έννοιες που επιθυμούμε να ανακαλύψουμε.
Aς θεωρήσουμε ότι αυτός ο κόσμος έχει ολοκληρώσει την πρώτη ημίσεια πορεία του από την Ανατολή έως τη Δύση. Τώρα πλέον κινείται από τη Δύση προς την Ανατολή. Άρα δεν είναι τυχαίο, καθόλου μάλιστα τυχαίο ότι οι αμερικανοί όχι μόνο δεν παράγουν και δεν αναπτύσσονται, τουναντίον έχουν βαλθεί να κατακτήσουν την Ανατολή. Δεν είναι τυχαίο ότι διά της τουρκίας προσπαθούν να ελέγξουν το μουσουλμανικό στοιχείο της ανατολής, μάλιστα ότι προσπαθούν μέσα από τις δήθεν ανθρωπιστικές επαναστάσεις σε αραβικές κυρίως χώρες της αφρικής και της ασίας να προωθηθούν προς την Ανατολή. Φαίνεται ότι οι αμερικανοί δεν έχουν πρόβλημα -η εξουσία της αμερικής- να μετοικήσει προς την ανατολή. Η αρχή λοιπόν της πορείας του κόσμου μας από τη δύση προς την ανατολή σηματοδοτείται από την προσπάθεια των αμερικανών να ελέγξουν την ανατολή. Περιέργως η παλαιά διαθήκη στη Γένεση κεφ.9-9 αναφέρει τα εξής αρκούντως σημαντικά: «και ιδού εγώ ανίστημι την διαθήκην υμίν και τω σπέρματι υμών μεθ υμάς και πάση ψυχή ζώση μεθ ΄υμών από ορνέων και από κτηνών και πάσι τοις θηρίοις της γής όσα έστιν μεθ υμών από πάντων των εξελθόντων εκ της κιβωτού». Υπάρχει λοιπόν μία διαθήκη ανάμεσα στους προγόνους των σημερινών σιωνιστών και του θεού τους ο οποίος –πρόσκαιρα-κυβερνά μέσα από τις πολιτειακές και οικονομικές επεκτάσεις της ιουδαϊκής θρησκείας τον σύγχρονο κόσμο. Είναι φυσικό λοιπόν οι σημερινοί εβραίοι στην προσπάθειά τους να τηρήσουν αυτή τη διαθήκη να θέλουν την επιστροφή στο μέρος αυτής της διαθήκης και κυρίως την εκπλήρωσή της που δεν είναι άλλη από την επικράτηση επάνω σε όλα τα άπιστα έθνη της γης.
Η σιωνιστικοποίηση της αμερικής είναι δεδομένη. Μέσα από την επιβολή κατ΄ αρχήν του προτεσταντισμού και μετέπειτα των ιαχβικών παρακλαδιών του μορμονισμού, του ιεχωβαδισμού και όλων των συναφών θρησκευτικών σεκτών που με τις πολιτειακές και οικονομικές μετεξελίξεις τους κυβερνούν τις ΗΠΑ, έφθασαν οι εβραίοι να κυβερνούν οικονομικά άρα πολιτειακά και στρατιωτικά ολόκληρο τον πλανήτη. Ούτως ή άλλως το ταλμούδ προαναγγέλλει την επιστροφή τους στην πατρώα τους γη μετά από όσους διωγμούς θα υφίσταντο. Η επικράτησή τους στην αμερική αλλά κυρίως δι αυτής σε όλο τον κόσμο σήμανε και την ανάγκη της αντίστροφης πορείας από τη δύση προς την ανατολή ,προκειμένου οι εβραίοι να δημιουργήσουν το κράτος τους που θα επιβληθεί στον κόσμο, το κράτος που θα τηρήσει τη συμφωνία με τον ιαχβέ επιβάλλοντας πρόσκαιρα στον πλανήτη την εξουσία του.

Πράγματι παρατηρούμε την αμερικανική πτώση σε όλα τα επίπεδα. Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα της Καθημερινής της 25/11/2012 όπου αναφέρονται τα εξής πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Το δημοσίευμα κατ αρχήν εστιάζει στη διαφαινόμενη παρακμή των ΗΠΑ. Έπειτα αναφέρεται στο μυθιστόρημα του Σκότ Φιτζέραλντ «ο μεγάλος Γκράτσμπι» και στην κινηματογραφική του εκδοχή εις το οποίο ρητά αναφέρεται ότι το φώς του αμερικανικού ονείρου αργοσβήνει. Το φάντασμα του Γκράντσμπι εκπέμπει όλη εκείνη την ανατριχίλα της αμερικανικής παρακμής. Μοιάζει όλη η ατμόσφαιρα σαν μία ηδονιστική τελετή η οποία μετατρέπεται σε πένθιμο γλέντι. Γίνεται επίσης αναφορά και στην ταινία «Killing them softly»με τον Μπράντ Πητ που περιγράφεται από το περιοδικό Hollywood Reporter ως μία αλληγορία για τα επερχόμενα δεινά του αμερικανικού ονείρου και του καπιταλισμού. Είναι γνωστό ότι η Αμερική έχει τα άπειρα κοινωνικά δεινά -ο οποιοσδήποτε ανεμοστρόβιλος τα αναδεικνύει- γίνεται λόγος για ανεργία στο 40%(την κρύβουν), η κοινωνική συνοχή είναι πράγμα άγνωστο, μάλιστα σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται ως υπερδύναμη που θα σκορπίσει ευτυχία και ευδαιμονία στον κόσμο. Η αμερική δεν παράγει, και το σημαντικό είναι να ιδούμε πώς η πορεία από την δύση προς την ανατολή άρχισε με το ΔΝΤ, το οποίο όχι μόνο ιδρύθηκε το 1944 αλλά ιδρύθηκε σε μία χρονιά όπου ο χρυσός με βάση τη συνθήκη του Μπρέτον Γούντς μαζεύτηκε στο ΔΝΤ και στην αμερική. Άρα καλούμαστε να ιδούμε ότι η αμερική δεν έχει ανάγκη χρυσού, κόβει χαρτάκια για νόμισμα, με βάση λοιπόν αυτή τη δυναμική της πτωχαίνει την ευρώπη στην οποία διά του ΔΝΤ επεμβαίνει και συνεργάζεται διότι ακριβώς έχει την ικανότητα ψευδούς παραγωγής χρήματος που δεν στηρίζεται σε πραγματικό χρήμα και παραγωγή αλλά σε χρηματιστηριακά παιχνίδια. Αυτός ο οποίος λοιπόν δεν ευρίσκεται εντός του κόσμου αυτού αλλά αφαιρετικά βλέπει αυτές τις κινήσεις παρατηρεί μία οδό να ανοίγεται από την αμερική και να οδηγεί στην ευρώπη. Παρατηρεί ότι αυτή η οδός είναι οδός ερημίας και ερήμωσης ,καταστροφής και διάλυσης διότι οι λίγοι που έχουν το ψευδές χρηματιστηριακό χρήμα προσπαθούν να εξαφανίσουν τις μάζες στις οποίες υποσχέθηκαν τον παράδεισο του υλικού καπιταλισμού. Το θέμα είναι μετά την ευρώπη που οδηγεί ο δρόμος και γιατί. Από πολύ ψηλά πρέπει να προσπαθήσουμε να το δούμε.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της Ημερησίας για τη Σουηδία(ένα πραγματικά αντιπροσωπευτικό παράδειγμα): «με το βραδύτερο ρυθμό εδώ και τρία χρόνια αναπτύχθηκε η σουηδική οικονομία κατά το γ΄ τρίμηνο του 2012 αντανακλώντας τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στις εξαγωγές της η πτώση στη ζήτηση στις βασικές εξαγωγικές αγορές της Ευρώπης». Όλες σχεδόν οι χώρες της Ε.Ε. είναι χρεωμένες κατά ύπουλο και χρηματιστηριακό τρόπο, κάτι που σημαίνει ότι υπακούουν σε συγκεκριμένα αφεντικά. Η χρηματιστηριακή σκλαβιά σημαίνει ότι η κάστα των χρηματιστών στη σιωνοκρατουμένη ευρώπη ελέγχει τα πάντα και ήρεμα θα πρέπει να προβλέψουμε το επόμενο βήμα που είναι η πλήρης παρακμή και μαζοποίηση και της ευρώπης και της αμερικής. Όχι μόνον αυτό, η τεχνολογία στην υπηρεσία των εξουσιαστών θα σημάνει και τη δυνατότητά τους να ελέγξουν τις μάζες της αμερικής και της ευρώπης οι οποίες ζουν μακριά από την ανεξαρτησία της φύσης, εγκλωβισμένες μέσα στις γιγαντουπόλεις. Το χρήμα καταργείται, ηλεκτρονική ελεγξιμότητα των ανθρώπων έρχεται και οι μάζες θα ηγεμονεύονται από τα κομπιούτερ των εξουσιαστών.
Από την αμερική οι πανέξυπνοι σιωνιστές ήλεγξαν τον κόσμο με τις θρησκείες παρακλάδια (χριστιανισμό,μωαμεθανισμό και ιουδαϊσμό).Επίσης με τις ψυχολογικές και παιδαγωγικές θεωρίες οι οποίες αναδεικνύουν τον άνθρωπο δούλο της εμπειρίας και των περιστάσεων και όχι τον Άριο νικητή της ζωής, με τις οικονομικές και πολιτειακές θεωρίες της μαζοποιημένης δημοκρατίας και κυρίως με την τεχνολογία διά της οποίας ελέγχονται τα πάντα. Μόλις και χρειάζεται να ειπούμε ότι το σύνολο όλων αυτών των παραγωγικών τομέων – και του θεάματος που συγκαταλέγεται στην παραπάνω παραπληροφόρηση- είναι σε χέρια σιωνιστών. Το περιοδικό μάλιστα focus σε πρόσφατη έκδοσή του κάνει λόγο για την στενή σχέση των εβραίων του εβραϊκού κράτους με τις εταιρείες του Μπίλ Γκαίητζ. Υπάρχουν -σύμφωνα με το δημοσίευμα- ειδικά σχολεία στο ισραήλ από όπου αποφοιτούν άριστοι μαθητές οι οποίοι αμέσως απορροφώνται από την αγορά και είναι αυτοί που δημιουργούν τις τεχνολογικές εταιρείες τύπου Microsoft. Οι δρόμοι είναι ανοικτοί και τα σκυλιά δεμένα. Εξάλλου και ο ιδρυτής τουFacebook εβραίος είναι. Μέσα από την ηλκετρονική διασύνδεση η κοινωνία αποχαυνώνεται, καθοδηγείται και μην ξεχνούμε το ρόλο της κοινωνικής ψευτοσύνδεσης στην «αραβική άνοιξη» η οποία μάλλον χειμώνας βαρύς είναι –τα πρόσφατα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν.

Είμαστε λοιπόν στα παράλια της ευρωπαϊκής ελλάδας. Παρατηρεί ο υπερυψωμένος παρατηρητής ότι πολλές φασαρίες είχαμε στη Β.Αφρική και στην Εγγύς Ανατολή. Οι εβραίοι μέσα από τον εφηρμοσμένο προτεσταντικό χριστιανισμό, ο οποίος μπολιάσθηκε και από τον επίσης ιουδαϊκό θεϊσμό, διά του Φόϋερμπαχ (ο οποίος κάνοντας το χριστιανισμό συμπάθεια έστρωσε το έδαφος στο μάρξ) ήλεγξαν την ευρώπη. Ο άνθρωπος πίστεψε ότι μπορεί έχοντας μέσα του ως πίστη τον ιαχβέ να κυριαρχήσει στη φύση και όχι να ζήσει μέσα στη φύση, στο πρωτότοκο παιδί του όντος. Το αποτέλεσμα είναι η υλική εκμετάλλευση των πάντων και η ατέρμονη διαμάχη πλουσίων και φτωχών, οι οποίοι κάτω από το ψευτοδίλημμα καπιταλιστών και κομμουνιστών αποπροσανατόλισαν πλήρως τον άνθρωπο. Στην πορεία όμως προς την ίδρυση του κράτους των εκλεκτών –εκεί πηγαίνει ο κόσμος-οι άραβες είναι εμπόδιο. Εδώ επιστρατεύεται η τουρκία και ο μωαμεθανισμός –πιστά τέκνα των σιωνιστών. Η τουρκία, δούλα των σιωνιστών, μαλώνει μαζί τους και κερδίζει την εμπιστοσύνη εχθρών του ισραήλ. Μυστικά όμως βοηθάει το ισραήλ διότι ποτέ δεν πρόκειται να προχωρήσει παραπέρα από μπαλκονίστικες ύβρεις. Άρα η τουρκική πύλη των αμερικανοευρωπαίων προς την ανατολή είναι εξασφαλισμένη. Ο μωαμεθανισμός των βορειοαφρικανών και των νοτιασιατών διατάζεται να υποχωρήσει προκειμένου οι νεαροί αιγύπτιοι και τυνήσιοι να εντρυφήσουν στα «αγαθά»της δύσης. Στη δημοκρατία, στην ισότητα, στις ίσες ευκαιρίες για όλους και λοιπαί αρλούμπαι. Ο μωαμεθανισμός υποχωρεί αλλά η ιδέα της εξουσίας του ελέγχει συνεχώς τα αποχαυνωμένα πλήθη τα οποία απλά τώρα αλλάζουν αφέντη. Οι εβραίοι πανεύκολα λοιπόν βάζουν πόδι στα μέρη τους. Εκεί όπου ο θεός τους πριν πολλά χρόνια σύναψε τη διαθήκη. Η λίμνη του κόσμου μας τροποποιείται και θα πρέπει να πετάξουμε υψηλά για να δούμε την οδό και αυτούς που την βαδίζουν. Μόλις βέβαια χρειάζεται και να ειπούμε ότι τα διαφορετικά μωαμεθανικά δόγματα έχουν θέσει εκτός μάχης το Ιράκ, τη Σαουδική Αραβία ,επίσης η μουσουλμανική αποχαύνωση και καλοπέραση έχει κάνει αυτές τις χώρες τα πιο ασφαλή σύνορα για το κράτος του περιουσίου λαού.

Ο περιούσιος όμως λαός έχει ένα πρόβλημα, δύσκολο στη λύση του αλλά όχι ακατόρθωτο. Έφθασε στον προορισμό του, ετοιμάζεται να χτίσει τα ιερά και τα όσια ώστε ο ιαχβέ από την πύλη του στο σύμπαν να κατεβεί στον κόσμο -η Δευτέρα παρουσία κάπως έτσι εννοείται αν και οι περιούσιοι περιμένουν ακόμα το δικό τους μεσσία. Όμως η ανατολή έως την ιαπωνία θα πρέπει να ελεγχθεί και αυτή. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμηθούμε το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία και σε σχέση με τον Ιησού του Ναυί που κατέβασε τα τείχη με τις σάλπιγγες θα πρέπει να εξετάσουμε κατά πόσο σήμερα ο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει φυσικές καταστροφές. Τέλος πάντων η Ημερησία στο ίδιο φύλλο που παραπάνω μνημονεύσαμε αναφέρει ειδική εμπορική συμφωνία της Ε.Ε με την Ιαπωνία και δημιουργία 400.000 θέσεων εργασίας. Θα πρέπει προσεκτικά να ιδούμε ότι οι επιτήδειοι κλείνουν όλες τις «τρύπες».

Ο περιούσιος λαός ο οποίος στηρίζεται ακραιφνώς και μόνο στην υιοθέτηση του Εθνικισμού ως μόνου τρόπου επιβίωσης ,του εθνικισμού του ιαχβέ, των πατριαρχών κ.λ.π. διαμηνύει σε όλα τα άλλα κράτη ότι ο εθνικισμός είναι κατάρα. Τρέμει το Ελληνικό Έθνος, το μόνο έθνος που μπορεί χωρίς βία αλλά με την απόλυτη οντολογική γνωσιολογική σειρά να επιφέρει την χαμένη οντολογική σειρά στον κόσμο μας. Σε αυτό το κομμάτι ο «περιούσιος» λαός έχει δουλέψει με τρόπο απίστευτα κρυφό και μεθοδικό. Τη στιγμή που όλοι κοιμόμαστε ξαφνικά ξυπνήσαμε και είδαμε το σύνολο των σχολικών βιβλίων να είναι διαφημίσεις του πολυπολιτισμού, να κρύβουν ουσιώδη ιστορικά γεγονότα προκειμένου να μην θιγούν π.χ. οι φίλοι μας οι τούρκοι κ.λ.π. Συνολικά τα βιβλία της γλώσσης εις το σχολείο των Ελλήνων είναι αφηγήσεις μελαμψών για τα πάθη τους, μάλιστα στη χώρα του Πλάτωνος και του Αριστοτέλους οι μαθητές μαθαίνουν για τα δεινά των αφρικανών και των λοιπών αναξιοπαθούντων ασιατών. Όμως βρίσκεται μία πολύ συγκεκριμένη ιδέα και αξία πίσω από όλα αυτά. Ο πολυπολιτισμένος κόσμος, τα παιδιά των Ελλήνων δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα σε λίγα χρόνια με τον πακιστανοέλληνα (!) μία συνταγή που οι εβραίοι τη δούλεψαν καλά (εβραιοπολωνοί, εβραιογερμανοί κ.λ.π) όλα τα χρόνια της διασποράς τους μέσα ειδικά στην ευρώπη όπου η μικτή εθνική ταυτότητα, ψευτοταυτότητα που στηρίζεται στο θέμα του νόμου και όχι του αίματος τους βοήθησε να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Τα παιδιά των Ελλήνων μαθαίνουν στην εξωτερικότητα, δεν νοιώθουν πατρίδα παρά μόνο περιβάλλον, υπό αυτή την έννοια δεν ξεχωρίζουν την Ελλάδα από τα σκόπια, μιάς και ο υδροφόρος ορίζοντας –σύμφωνα με τους οικολόγους –είναι κοινός(!). Η Ελλάδα γίνεται απλά ένα πέρασμα προς την Ανατολή και τα παιδιά μας αποχαυνωμένα από την παιδεία του διεθνισμού και του αντιρατσισμού, από την τεχνολογία και το facebook τουλάχιστον προς το παρόν δεν αντιδρούν. Πράγματι σε λίγα χρόνια οι πακιστανοί και οι αφγανοί θα δουλεύουν ως καθηγητές στα σχολεία μας, ως μισοί Έλληνες, τα Ελληνόπουλα θα διασπαρούν στο σύνολο της υφηλίου, οι παλαιοί νοικοκυραίοι από τους αβάσταχτους φόρους θα τα πουλήσουν όλα, η Ελλάδα θα γίνει κτήμα ξένων επενδυτών. Η οθωμανική αυτοκρατορία βολεύει τους εξουσιαστές ,την ξανασυστήνουν και για να ελέγχουν το πέρασμα προς την ανατολή αλλά και την κάθοδο της Ρωσίας. Κυρίως όμως εξαφανίζουν για λίγο τον πιο επικίνδυνο εχθρό ,το Ελληνικό πνεύμα.
Όπως όμως ήδη είπαμε ο περιούσιος λαός , επιστρέφοντας και ξανασυστήνοντας το κράτος της διαθήκης, θέλει να ελέγξει την ανατολή, όπως ο ιαχβέ επιτάσσει όταν «ομίλησε» προς τον Μωϋσή, τον Αβραάμ και το Νώε. Η πνευματική αποχαύνωση είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχος των εβραίων και η λαθρομετανάστευση το πιο σατανικό σχέδιο που εξεπονήθη από ανθρώπινο νου. Ας το προσέξουμε. Αξίζει. Ο εχθρός είναι η πολιτισμένη δύση. Οι εβραίοι ξέρουν ότι φεύγοντας από την ευρώπη ελλοχεύει ο κίνδυνος το ευρωπαϊκό πνεύμα μέσα από τις Ελληνικές και Βόρειες στάχτες του να αφυπνισθεί. Αυτό είναι το πιο απαίσιο σενάριο για τους σιωνιστάς. Ελέγχοντας όπως θα ιδούμε τις πλουτοπαραγωγικές χώρες της Ανατολής προωθεί εκεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές έρευνες βάσει των οποίων θα προχωρήσουν και τα τελικά τους σχέδια. Στο Πακιστάν όμως ο πολύς ο κόσμος είναι αδύνατο να επιβιώσει σε αυτό το πλαίσιο οικονομικής ανάπτυξης. Ο μωαμεθανισμός δημιουργεί μαζανθρώπους, ο μωαμεθανισμός τέκνον σιωνισμού αποτίει τιμή στους πατέρας του με το να κάνει τους ανθρώπους άβουλα όντα. Αυτά τα όντα που περισσεύουν από το οικονομικό μοντέλο που επιβάλλεται στο Πακιστάν και όχι μόνο οι πανέξυπνοι εξουσιαστές τα στέλλουν στην ευρώπη. Ο ιουδαϊσμός με αυτόν τον τρόπο κατ΄ αρχήν καταργεί τα υποκατάστατά του (ούτε χριστιανοί, ούτε μουσουλμάνοι αλλά πολίτες ενός σιωνιστικού κόσμου) επίσης σε ένα μπερδεμένο κόσμο (θα πάρει πολύ όλοι οι άνθρωποι τόσων διαφορετικών καταβολών να ενωθούν και να αυτοσυνειδητοποιηθούν κάτω από το Όντως Αγαθό) οι εβραίοι άνετα κυριαρχούν. Η ευρώπη ειδικά αυτή τη στιγμή δεν παράγει πολιτισμό, κουλτούρα και ύλη (ας θυμίσουμε ότι ακόμα και η nokia έφυγε ανατολικά) σε ένα κόσμο όπου η απίστευτη μίξη ανθρώπων και υποκουλτούρων έχει ευνουχίσει ό,τι το ανώτερο διαθέτει ο κόσμος μας. Σε αυτό τον κόσμο το κρατίδιο του περιουσίου ως κεντρικός εγκέφαλος διά της τεχνολογίας και του ιαχβέ (υλικός θεός και πνευματικός θεός) ενώνει τον ουρανό του και τη γή του και κυριαρχεί στη γη(πρόσκαιρα).
Ούτως ή άλλως η παλαιά διαθήκη ως τρόπος του ιαχβέ κατευθύνει τους περιουσίους. Ο Κάϊν και ο Άβελ είναι ένα αλλά δύο πλευρές εξάντλησης της ίδιας ιαχβικής δύναμης. Το Ιράν εξυπηρετεί απόλυτα τους εβραίους μια και εκτονώνει την κακία του κάθε ιαχβικού εχθρού. Είναι η τουαλέτα του κάθε σιωνιστή εχθρού, ο κάθε εχθρός των εβραίων μέσα από τους δήθεν εχθρούς του Ισραήλ εκτονώνεται και επιστρέφει στην καθημερινότητά του ήρεμος. Η Κίνα ως η σύνθεση των δύο κορυφαίων ιουδαϊκών επιτευγμάτων του καπιταλισμού και του κομμουνισμού φυλάει Θερμοπύλες –με αυτό το κόλπο της σύνθεσης των δύο δήθεν αντιθέτων αυτών οικονομικών ιουδαϊκών συστημάτων οι σιωνιστές ελέγχουν την οικονομία όλου του πλανήτη. Η Κίνα έχει το σύνολο των αμερικανικών ομολόγων, οικονομικά επενδύει σε όλο τον πλανήτη, οι εβραίοι δεν θα εκοιμώντο τόσο ησύχως εάν ο κομφουκιανισμός ήταν η επίσημη πολιτειακή θρησκευτική κατάσταση στη χώρα του ρυζιού.
Το μεγάλο παιχνίδι λοιπόν των σιωνιστών αφορά τη δυνατότητα ελέγχου χωρών που ευρισκόμενες στην ανατολή θα τους βοηθήσουν ώστε να ελέγξουν τον κόσμο μια και το κράτος του περιουσίου λαού φεύγοντας προς τις ρίζες του χάνει την αμερικανική και ευρωπαϊκή στήριξη, δεν την χρειάζεται πλέον. Με ποιο τρόπο όμως οι χώρες της Ανατολής είναι το νέο στήριγμα των εβραίων, με ποιο τρόπο το Πακιστάν ,η Ινδία κ.ο.κ αντικαθιστούν την αμερική και την ευρώπη ως δούλοι των εβραίων; Το κόλπο έχει ως εξής. Ο ριζοσπάστης την 13η Σεπτεμβρίου 2012 αναφέρει ότι το μεγάλο εργατικό ατύχημα σε κλωστοϋφαντουργία στο Καράκας ανέδειξε την κατάσταση στο Πακιστάν. Εκατομμύρια πακιστανοί ως δούλοι ανασφάλιστοι δουλεύουν σε επιχειρήσεις διεθνών εταιρειών. Το Πακιστάν μέσα από την απελευθέρωση του διεθνούς εμπορίου κλωστοϋφαντουργίας φιλοδοξεί να υπερκεράσει ακόμα και την Κίνα-σε εμάς πάντως έρχοντας «εξαθλιωμένοι»Πακιστανοί. Επίσης πάμπολλες εταιρείες τεχνολογίας επενδύουν στο Πακιστάν. Ο κόσμος κινείται προς τα ανατολικά, οι επιστήμονες εκεί πλέον μαζεύονται βέβαια το ανθρώπινο φθηνό δυναμικό είναι άπειρο και φθηνό. Μάλιστα το 2005 η παγκόσμια τράπεζα έβλεπε το Πακιστάν ως πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης ,χώρα ικανή να προσελκύσει παγκόσμιες εταιρείες και κεφάλαια. Την ίδια στιγμή που η ευρώπη άρχισε να πεθαίνει, οι χώρες της ανατολής εισπράττουν τα ευμενή σχόλια των εβραίων της παγκόσμιας τράπεζας. Φαίνεται ότι ο παρατηρητής από υψηλά βλέπει το σκοτάδι να απλώνεται στη δύση και να φωτίζεται η ανατολή, διαβάζοντας μάλιστα την παλαιά διαθήκη παρατηρεί περίεργες συμπτώσεις, ειδικά εκεί όπου ο ιαχβέ επιτάσσει την επικυριαρχία και πάλι στα μέρη που πάλαι ποτέ υπήρξε ο παράδεισός του. Ας αναφέρουμε μόνο ότι οι εξωτερικές επενδύσεις το 2008 έφθασαν στη χώρα των εξαθλιωμένων πακιστανών τα 8,4 δις. δολάρια.

Αναφέρεται όμως και μία άλλη περίεργη πτυχή της πακιστανικής οικονομίας η οποία αξίζει της προσοχής μας. Λόγω του πολέμου κατά της τρομοκρατίας – καθαρά εβραϊκή εφεύρεση προκειμένου ο περιούσιος λαός να εύρη «πάτημα» και να επιστρέψει στις πατρογονικές του εστίες-παρατηρήθηκε «μεγάλη μεταβίβαση οικονομικών πακιστανικών πακέτων» προς τον «Κόλπο». Εάν σκεφθούμε ότι ο κόλπος αποτελείται από χρηματιστηριακά ιδρύματα ελεγχόμενα από τους γνωστούς εξουσιαστές καταλαβαίνουμε ότι όλη η ανατολή δουλεύει για τους «περιουσίους», ο κόσμος πλέον έχει μετατοπισθεί ως αξία και κίνηση εκεί όπου ο ιαχβέ το θέλει προκειμένου να ανασυστήσει τον παράδεισό του.

Ο Παρατηρητής λοιπόν βλέπει από ψηλά γιατί η λίμνη λέγεται τίγρης, βλέπει ότι το κράτος του περιουσίου επιστρέφει εκεί όπου το τέλος σηματοδοτείται μέσα από την άφρονα εξουσία αυτών που θα οδηγήσουν τον κόσμο στο τέλος του. Πριν τη γη αυτή υπήρχε ο κόσμος του όντος. Μετά ,μέσα από την ανάδειξη των Τελείων, και κατά τον τρόπο του Παρμενίδη(ταυτόν εστίν νοείν τε και Είναι)θα προχωρήσει το Ον προς τον επόμενο κόσμο όπου όλα θα Είναι. Δυστυχώς όμως η παρένθεση του κατωτέρου αυτού σιωνιστικού κόσμου φαίνεται να είναι ένα δυσάρεστο αλλά αναγκαίο οντολογικό διάλειμμα. Όσοι ζωντανοί ας δουλεύσουμε για τον επόμενο κόσμο.
Β.Δ.Μ.
πηγή ΑΡΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου