Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Το ΖΑΛΟΓΓΟ των ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ και ΜΟΜΤΣΚΙ ΚΑΜΕΝ των ΠΟΜΑΚΩΝ: Παράλληλες προσπάθειες απάλειψης της ιστορικής μνήμης!Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, ο ελληνικός λαός δεν έχει την ορθή πληροφόρηση, καθώς στις εφημερίδες και στα τηλεοπτικά κανάλια εμφανίζονται διάφοροι κοστουμαρισμένοι μαϊντανοί (αναλυτές, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, συνταξιούχοι διπλωμάτες κ.ά), τους οποίους όλοι γνωρίζουν. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι πολλοί, είναι πόσο άσχετοι και επικίνδυνοι είναι.
Ως Ζαγάλισα, με την εξειδικευμένη γνώση που διαθέτουμε ενημερώνουμε την ελληνική κοινή γνώμη με μόνο γνώμονα την αλήθεια, την οποία υπηρετούμε με πάθος, χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς οικονομικές ή πολιτικές στοχεύσεις.
Έχουμε κατ’ επανάληψιν γράψει στη Ζαγάλισα ότι οι τοποθεσίες Μόμτσκι Κάμεν (Βράχος των Κοριτσιών), που υπάρχουν σε όλη την ελληνική και τη βουλγαρική Ροδόπη, είναι το αντίστοιχο του Ζαλόγγου των Σουλιωτών. Οι Πομακοπούλες, όπως και οι Σουλιώτισσες, τον καιρό της οθωμανικής κατάκτησης, προτίμησαν τον ένδοξο θάνατο παρά να πέσουν στα χέρια των κατακτητών Τούρκων και να χάσουν την τιμή τους.
Πρόσφατα, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Ζαλόγγου από αριστερούς πανεπιστημιακούς καθηγητές, προσπάθεια που έχει τρομερές ομοιότητες με την κατασυκοφάντηση του Μόμτσκι Κάμεν από γενίτσαρους Πομάκους και τουρκοφανείς εθνικιστές. Είναι μάλλον οι εκλεκτικές συγγένειες ελληνικής καθεστωτικής αριστεράς και τουρκικού εθνικισμού για τις οποίες γράφαμε και παλιότερα. Φαίνεται ότι ο τρόπος σκέψης των κυρίων καθηγητών και των γενοκτόνων των Πομάκων μοιάζει σε σημείο ..παρεξήγησης!
Έτσι, καθηγήτρια πανεπιστημίου κυκλοφόρησε τη διδακτορική της διατριβή για το Σούλι στην οποία χωρίς ντροπή γράφει ότι οι Σουλιώτισσες έπεσαν από το βράχο γιατί τις έσπρωξαν κατά λάθος οι ...Σουλιώτες πιεζόμενοι στη διάρκεια της μάχης από τους Τούρκους! Την πρωτοφανή αυτή διαστρέβλωση της ιστορίας αντέκρουσε ο γνωστός διανοούμενος Γιώργος Καραμπελιάς με σχετικό βιβλίο του.
Αντίστοιχη προσπάθεια έχει γίνει και στην ελληνική Θράκη για τα Μόμτσκι Κάμεν από τις τουρκόφωνες εφημερίδες. Οι «δημοσιογράφοι» τους, τα τελευταία χρόνια, γράφουν απίστευτα ψέματα με στόχο την απάλειψη της συλλογικής μνήμης των Πομάκων. Στα δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι, οι Πομακοπούλες πήδηξαν από το βράχο γιατί είχαν …ερωτική απογοήτευση(!), ενώ μια άλλη εκδοχή, άλλου γενίτσαρου «ιστορικού» της κακιάς ώρας, έλεγε ότι τα κορίτσια πήδηξαν γιατί τις κυνηγούσαν οι …Βούλγαροι!
Με τέτοια ψέματα πιστεύουν οι γενίτσαροι ότι θα κάνουν τους Πομάκους να ξεχάσουν τα βάσανα που πέρασαν από τους Τούρκους στους πέντε αιώνες σκληρής σκλαβιάς.
Στην ιστοσελίδα της Ζαγάλισα (www.zagalisa.gr), μπορεί να βρει κανείς βίντεο, όπου Πομάκοι της ελληνικής και της βουλγαρικής Ροδόπης μιλάνε για τα Μόμτσκι Κάμεν. Η εφημερίδα μας έχει στη διάθεσή της και άλλο, πλούσιο και αδημοσίευτο οπτικο-ακουστικό υλικό, το οποίο αποδεικνύει ότι η προφορική μνήμη ενός ιστορικού λαού δεν σβήνει εύκολα.
(τεύχος 63, Οκτώβριος - Νοέμβριος 2012)ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ - ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ:


RUΜELI T.V.: Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΟΙ «ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ» ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…2 σχόλια:

 1. Μ.Κ.Ο ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

  ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥ GEORGE SOROS;;; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΡΩΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ;;

  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ;; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ.

  Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ,

  Την… αλεπού στο παζάρι θυμίζει ο Τζορτζ Σόρος με την παρουσία του στη Ρωσία, κάτω από τον μανδύα της… φιλανθρωπικής δράσης. Ένας από τους μεγαλύτερους “διακινητές” κεφαλαίων στην παγκόσμια οικονομία, που πολλοί δεν διστάζουν να αποκαλέσουν “κερδοσκόπο”, βρίσκεται στη χώρα
  που δεν σταματάει να παράγει φυσικούς πόρους, επομένως να στέκεται στα πόδια της, παρά την κρίση. Και από εκεί, δίνει συμβουλές και κατευθύνσεις για το πως θα μπορούσε η ευρωζώνη να βγει από την κρίση την οποία διέρχεται.

  “Πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διέρχεται μια πολύ βαθιά κρίση. Είναι μια κρίση οικονομική, η οποία θέτει σε κίνδυνο την Ευρωπαϊκή Ένωση, που θυσιάζει την αλληλεγγύη της στον βωμό των ελλειμμάτων. Η διάκριση την οποία βλέπουμε σήμερα είναι αυτή μεταξύ χωρών που έχουν χρέη και χωρών οι οποίες τις δανείζουν. Εξαιτίας της κρίσης, οι χώρες οι οποίες δανείζουν είναι αυτές που βρίσκονται σε θέση ισχύος και υπαγορεύουν τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν, ειδικά η Γερμανία.

  Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όσο συνεχίζεται αυτή η ανισορροπία δυνάμεων, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διολοσθαίνει αντί να στέκεται στα πόδια της και να επιχειρεί να ανακάμψει. Η απάντηση στην κρίση δεν μπορεί παρά να είναι πολιτική”, σχολίασε με νόημα ο Τζορτζ Σόρος.


  ysterografa

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. O ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ..ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;; ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ..ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΝΤ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΕΤΟΙΜΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ F.E.D ΦΥΣΙΚΑ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ. ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΑΡΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή