Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ομιλία Λουκά Σταύρου "σύγκρουση με την τραπεζοκρατία"


Η ομιλία του Λουκά Σταύρου στο καφενείο “ο φίλος” στην Πλατεία ηρώων στη Λεμεσό. 
Η συγκέντρωση σημείωσε επιτυχία καθότι δεκάδες συμπολίτες μας άκουσαν την ομιλία και πήραν απαντήσεις σε πληθώρα ερωτημάτων τους.
Στη χούντα του Χριστόφια που αγνοεί επιδεικτικά την υποψηφιότητα μας και απαγορεύει να ακουστεί η φωνή μας από τα δημόσια μέσα ενημέρωσης , απαντούμε με άμεση επικοινωνία με το λαό. Μεταλαμπαδεύουμε τη φλόγα της εθνικοκοινωνικής αντεπίθεσης στα παραγωγικά στρώματα του λαού που πλήττονται δραματικά από τις επιλογές της τραπεζοκρατίας. 

Πολίτες
Αυτές τις μέρες η βουλή των κομμάτων ,ψηφίζει συνέχεια μνημονιακά νομοσχέδια καθ' υπόδειξη της τρόικας , προκειμένου να στρώσει το δρόμο στον ερχομό του μνημονίου που σκοπό έχει να σώσει τους τραπεζίτες , να σώσει το ληστρικό τραπεζικό σύστημα και το υπέρογκο κράτος που δημιούργησε το πελατειακό σύστημα των κομμάτων.
Οι κομματικές συμμορίες που κυριαρχούν στη βουλή και τρέφονται από τους φόρους του λαού , αποφάσισαν να στηρίξουν τους τραπεζίτες χωρίς να αισθάνονται την ανάγκη να ρωτήσουν το λαό. 
Τι είναι ο λαός για να τον ρωτήσουν; Ο λαός για αυτούς είναι η πειθαρχημένη και βουβή μάζα που καλείται κάθε πέντε χρόνια να ψηφίζει τους αφέντες της , δηλαδή τους βουλευτές και για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι υποχρεωμένος να σφίγγει καλά το φίμωτρο και να σιωπά. 
Αυτό το αίσχος το ονομάζουν δημοκρατία. Στην ουσία είναι μια φρικτή δικτατορία που έχουμε καθήκον να την καταγγείλουμε και να την ανατρέψουμε . 
Αν δεν καταλάβουμε ότι αυτή η μορφή πολιτεύματος , ο κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός είναι η πηγή της δυστυχίας μας , δεν θα βρούμε τρόπο να απαλλαγούμε από τα δεινά μας. 
Έχει σημασία , τούτες τις ώρες της οικονομικής εξαθλίωσης που μας βυθίζουν , να καταλάβουμε πως απαιτείται αλλαγή πολιτεύματος ώστε να μπορέσουν να εκφραστούν στην εξουσία οι παραγωγικές δυνάμεις του λαού . 
Μόνο μέσα από αυτή την ριζική αλλαγή , που θα επέλθει με την κατεδάφιση του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , τα λαϊκά συμφέροντα θα εκφραστούν στην εξουσία και θα απωθήσουν τα τυραννικά και ληστρικά συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου που μαζί με τα κόμματα συνθέτουν το αίσχος και την υπέρτατη αδικία της τραπεζοκρατίας. 
Συμπολίτες , η ολιγαρχία του πλούτου και των τραπεζών ελέγχει τα πάντα , τα κόμματα , τα μέσα ενημέρωσης και πνίγει κάθε λαϊκή φωνή . 
Ο μόνη επιλογή του λαού είναι να κατεβεί στους δρόμους , να διεκδικήσει τα δίκαια του , να αποκτήσει φωνή μέσα από την σύγκρουση με την ολιγαρχία του πλούτου και του πολιτικού συμμοριτισμού .

συνέχεια εδώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου