Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Μαρξ... ο εξάδελφος των Ρότσιλντς. Και ένα βίντεο για την "εθνική τράπεζα της ελλάδος"Ιδού και η συγγένεια του Μάρξ με τους Ρότσιλντ η οποία αναφέρεται στην γενεαλογία του Νειθαν Ρότσιλντ στην wikipedia:

Family
On 22 October 1806 in London he married Hannah Barent-Cohen (1783–1850), daughter of Levi Barent-Cohen (1747–1808) and wife Lydia Diamantschleifer and paternal granddaughter of Barent Cohen and wife, whose other son Salomon David Barent-Cohen (d. 1807) married Sara Brandes, great-grandparents of Karl Marx.[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild

Ίσως μια συγγένεια να μην αποδεικνύει αναγκαστικά κάτι, έχουμε όμως τα εξής δεδομένα:

Μέσω των τραπεζών οι περιούσιοι ελέγχουν το χρήμα (ως ιδιοκτήτες)
Μέσω της θρησκείας οι περιούσιοι ελέγχουν το συναίσθημα - φόβο
Μέσω Μαρξισμού οι περιούσιοι ελέγχουν την εργατική τάξη δηλαδή, τηνπαραγωγή μιας χώρας.

Όποιος λοιπόν ελέγχει σε μια χώρα το currency (τρέχον χρήμα που κινείται στην αγορά) και την παραγωγή (μέσω εργατικής τάξης) ελέγχει τα δυο βασικά ηνία του κράτους, άρα ελέγχει το κράτος, άρα τις ζωές των πολιτών αυτής!

Αξία του χρήματος ορίζεται η αναλογία του currency  με την παραγωγή, αν κάποιος τσακίσει την παραγωγή (Βιομηχανία, Ναυτιλία, Αγροτιά) σημαίνει πληθωρισμός, ο πληθωρισμός μεγάλα επιτόκια, τα μεγάλα επιτόκια έλκουν τις μεγάλες καταθέσεις (συνήθως από ξέπλυμα), οι μεγάλες καταθέσεις δημιουργούν μεγάλα αποθεματικά, τα μεγάλα αποθεματικά είναι η βάση για μεγάλα δάνεια, και τα μεγάλα δάνεια μελλοντική θηλιά στον λαιμό αφού αυτοί που ελέγχουν το currency θα κλείσουν κάποια στιγμή τις κάνουλες οπότε θα στερέψει το χρήμα από την αγορά, θα έρθει "κρίση", η "κρίση" φέρνει φτώχεια και η φτώχεια δουλεία.


Οι Κομμουνιστές υποτίθεται πολεμούν το κεφάλαιο, με απεργίες και "κινητοποιήσεις" κλείνουν τις βιομηχανίες, διώχνουν την Ναυτιλία, το κράτος κατ επέκταση χάνει την μοναδική πηγή υγιών εσόδων του, οπότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πηγαίνει σε δανεισμό από Τράπεζες. Το παραπάνω παράδειγμα συνέβη στην Σοσιαλιστική Ελλάδα του Ανδρέα (έχοντας στρώσει νωρίτερα το χαλί ο "Εθνάρχης" δεξιός Καραμανλής) με αποτέλεσμα σήμερα να έρθει ο λογαριασμός.

Ο δρόμος για την ελευθερία και την ευημερία ενός λαού δεν είναι ούτε ο κομμουνισμός ούτε ο καπιταλισμός, είναι ο Άριστος ηγέτης που θα φέρει σε ισορροπία τον πλούτο μεταξύ των πολιτών όπως έκανε ο Σόλων.

Η σύμπτωση δε... ότι η Τράπεζα της Ελλάδος και η Εθνική Τράπεζα ήταν πάντα ιδιωτικές και ανήκουν σε Ρότσιλντς, Ροκφέλερς και Ορθόδοξη Εκκλησία
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου