Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Ελλαδιστανική Δημοκρατία: “Η Συγκυβέρνηση είναι ελεγχόμενη από δυνάμεις μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν τη χώρα αδύναμη”

Απόσπασμα από ομιλία σε μια συγκέντρωση των μαζανθρώπων πριν από την κορύφωση των «δημοκρατικών διαδικασιών»: 
“Η Συγκυβέρνηση είναι ελεγχόμενη από δυνάμεις μέσα και έξω από την Ελλάδα που θέλουν τη χώρα αδύναμη” 

Πρώτα μαντέψτε ποιός το είπε και μετά πατήστε για να δείτε την συνέχεια


Αυτή είναι η προδοσία σε βάρος των ψηφοφόρων του και σε βάρος του λαού.
Γλώσσα λανθάνουσα όμως αλήθεια λέγει. Και ο Σαμαράς αποκάλυψε προεκλογικά αυτό που ισχύει και βιώνει ο λαός. Ότι δηλαδή η συγκυβέρνηση με την οποία πρωθυπουργεύει, ελέγχεται από δυνάμεις του εξωτερικού (βλέπε δανειστές, τρόικα) αλλά και του εσωτερικού, οι οποίες θέλουν τη χώρα αδύναμη και μονίμως ελεγχόμενη!
Ο Σαμαράς δηλαδή σήμερα, εκτελεί εντολές που εκπορεύονται από ξένες και ντόπιες δυνάμεις, που θέλουν τη χώρα αλυσοδεμένη στους δανειστές και ξεπουλημένη τη δημόσια περιουσία της! Αυτά τα συμφέροντα υπηρετεί ο Σαμαράς και το ομολογεί ο ίδιος, σε προεκλογική του ομιλία!
Γι’ αυτό τον λόγο μπροστά στην Μέρκελ, όταν τον ρώτησαν «άλλα υποσχόσασταν και δηλώνατε στους Έλληνες προεκλογικά» ο κ. Σαμαρά απάντησε μονολεκτικά «Ουδείς αναμάρτητος»!!!
Με μια τέτοια δήλωση την …βγάζει καθαρή! Κανείς εισαγγελέας υπάρχει;
Ιδού τι λέει στο βίντεο ο Α. Σαμαράς:
«Το λέω κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. Πρώτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν, αλλά δε θα γλυτώσουν. Δεύτερον: Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν, όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Τρίτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε, φίλες και φίλοι, να βγούμε από την ύφεση, μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό, μαζί με εκείνους που κορόιδεψαν το λαό. Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι για να μην αλλάξει τίποτα, για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε και για να σωθούν εκείνοι που μας χρεοκόπησαν».

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου