Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Αποσπάσματα εκ της προσφάτου ομιλίας- διαλέξεως του ηγέτου του ΑΡΜΑτος στην Θεσσαλονίκη.


Στα ηχητικά αρχεία που ακολουθούν μπορείτε να ακούσετε εκτενή αποσπάσματα από την τελευταία ομιλία του ηγέτου του ΑΡΜΑτος Στ. Γκέκα, η οποία εδόθη στο πλαίσιο εκδηλώσεως που επραγματοποιήθη στα γραφεία της Θεσσαλονίκης στις 28/12/2012.
Στην ομιλία αναπτύσσονται, μεταξύ άλλων, θέματα όπως:
Οι απαρχές και η μεταφυσική βάσις του Έθνους.
Η εξυψωμένη, μεταφυσική-υπαρξιακή-συνειδησιακή, βάσις όσων αληθινά μετέχουν στην ουσία της Εθνικής Κοινότητος.
Η Ιδέα του Εθνοκοινοτισμού και η παρουσίαση του χαρακτήρος και του νοήματος του πραγματικού αγώνος.
Οι ποικίλες στρεβλές εκδηλώσεις διαφόρων κιβδήλων και νόθων τάχα εκφράσεων «αγωνιστικότητος» και «πολιτικού ρεαλισμού», που πράγματι ευρίσκονται στον αντίποδα των Ιδεωδών μας.
Ο χαρακτήρ και ο προορισμός του ΑΡΜΑτος ως πρωτογενούς κυττάρου μίας αληθούς εθνικής και φυλετικής αναγεννήσεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου