Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Θέλουμε τον Αχμαντινεζάντ πρωθυπουργό της Ελλάδας (Βίντεο)

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Ιρανό πρόεδρο Μαχμούτ Αχμαντινεζάντ.

Είναι ασκητής. Κοιμάται πάνω σε ένα χαλί.
Ο Αχμαντινεζάντ είναι λευκό κοράκι σε σύγκριση με τους προέδρους/προθυπουργούς  Εβραιοπαικής Ένωσης και άλλων χωρών του ιουδαϊκά πλασμένου κόσμου «μας». 
Δίνει όλο το μισθό του στον εθνικό κορβανά αφήνοντας στον εαυτό του μόνο τα 250 δολάρια τον μίνα τα οποία κερδίζει από τα μαθήματα που διαβάζει στο πανεπιστήμιο.



Θέλουμε να φύγουν όλοι οι εγχώριοι πολιτικάντηδες στις πατρίδες τους, στα Ισραήλ και στις Αμερικές, και θέλουμε τον Αχμαντινεζάντ πρωθυπουργό της Ελλάδας



2 σχόλια:

  1. Η λέξη πρωθυπουργούς γράφεται με 'ω' και λέξη μήνας με 'η'
    Μίλα ελληνικά η ψόφα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεεε, συ…. εξυπνάκια, είσαι τυχερός που έχεις ελληνική μόρφωση. Και το να γεννηθείς τυχερός δεν είναι και κανένας ηρωισμός. Εγώ δεν έχω ελληνική μόρφωση λόγο κάποιον γεγονότων των προγόνων μας πριν από 1200 χρόνια …. Αυτά που γνωρίζω απέκτησα με τον καθημερινό διάβασμα και τον ιδρώτα μου….

    Αν έχεις πρόβλημα να πας να φας κουτόχορτο που προφέρουν άλλα μπλόγκ και μη με διαβάζεις.

    ΓΕΝ.ΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή