Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αντιπροπαγάνδα: Ποια είναι η καγκελάριος με παρατσούκλι «Άνγκελα Μέρκελ»;

Διάφοροι ελληνόφωνοι «πατριώτες» και μη παρουσιάζουν την «γερμανίδα» καγκελάριο με αγκυλωτό σταυρό (π.χ. εδώεδώ και εδώ ) και βρίζουν σε σχέση με την «κρίση» και τα «μνημόνια» την Γερμανία και τον περήφανο και ταλαντούχο γερμανικό λαό.

Όμως τι σχέση έχει η καγκελάριος με παρατσούκλι «Άνγκελα Μέρκελ» με τους Ναζί και τον γερμανικό λαό; Καμιά σχέση. Είναι πρώην κομμουνίστρια και νυν δημοκρατική (πολύ πρωτότυπο) και ανήκει στην περιούσια (χωρίς εισαγωγικά) φυλή.


Παρουσιάζουμε απόσπασμα από ένα κείμενο από τον ΘΕΟΔΟΤΟ για την «γερμανίδα» καγκελάριο:

"  Η Angela Merkel γεννήθηκε  το 1954 στο Αμβούργο, που τότε ήταν μέρος μέρος της Ομοσπονδιακής (δηλαδή της Δυτικής) Γερμανίας. Πατέρας της ήταν 
ο Hοrst Kasner, σύνηθες εβραϊκό επίθετο*, και μητέρα της η Harland Jentzschs, που όπως φημολογείται είχε παππού «Πολωνό». Ο μπαμπάς τώρα, αν και θεωρητικώς ήταν «Λουθηρανός πάστορας» στην Δυτική Γερμανία, ξαφνικά  αποφάσισε να μετακομίσει στην Ανατολική Γερμανία, δηλαδή την κομμουνιστική. Αυτό και έκανε• και εκεί –πάλι αιφνιδιαστικώς και περιέργως- το μαρξιστικό καθεστώς του προσέφερε προνόμια πολύ ασυνήθιστα: Όχι ένα αλλά δύο  αυτοκίνητα καθώς και την δυνατότητα να μπαινοβγαίνει στην ανατολική Γερμανία όποτε το ήθελε. (Για θυμηθείτε το τείχος του Βερολίνου και τα παλληκάρια που σκοτώθηκαν πάνω του, γιατί ήθελαν να φύγουν από τους παραδείσους των κομμουνιστών!) Η μικρή Angela, τώρα, γράφτηκε στην κομμουνιστική οργάνωση της νεολαίας και προωθήθηκε ταχύτατα, αφού έφτασε να γίνει  γραμματέας του τομέα «Παρακίνηση και Προπαγάνδα». Λέγεται ότι αυτός που βοήθησε το κορίτσι να «εξελιχθεί» ήταν ο Marcus (Misha) Wolf, δηλαδή ο –εξυπακούεται Εβραίος- αρχικατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας.
   Όταν όμως έπεσε, το 1989, το  τείχος του Βερολίνου, η Angela έβγαλε  το «αριστερό» ταγιέρ και φόρεσε το «χριστιανοδημοκρατικό» : Έγινε  στέλεχος του Democratische Aufbruch, πολιτικής οργάνωσης που «εμπνεόταν» από  το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της (πρώην) Δυτικής Γερμανίας (CDU) - με το οποίο και τελικώς ενώθηκε. Έτσι, με το κόλπο της ένωσης αυτής η Angela βρέθηκε μέσα στους Χριστιανοδημοκράτες και, μετά από πολλούς και διάφορους ελιγμούς, κατέληξε να φτάσει να γίνει «προστατευόμενη» του ίδιου του Helmuth Kohl. Και καλά να τα πάθει ο Kohl! Όταν ήρθανε τα δύσκολα για αυτόν (δηλαδή κατηγορίες για χρηματισμό και τα συνακόλουθα), η Angela πρώτα πήρε αποστάσεις, μετά τον άδειασε και τελικώς κατάφερε να γίνει η ίδια πρόεδρος του CDU και μετά καγκελλάριος της ενοποιημένης Γερμανίας! Τώρα πια μπορεί αδίστακτα να αποκαλύψει τα βασικά σημεία του προγράμματός  της : Ναι στους πολέμους του Bush, όχι στην υποστήριξη των οικονομικώς κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων και φυσικά... τα πάντα σε εγκάρδια συνεννόηση με τον  Sarkozy.
   Όμως, εάν  σε όλα αυτά που μόλις είπαμε προσθέσουμε και τα όσα σήμερα γίνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τότε θα έπρεπε να αλλάξουμε τον τίτλο του παρόντος άρθρου και να τον κάνουμε: «Η αποκάλυψη της μυστικής ιεραρχίας»  ".
  
*  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταγωγή του επιθέτου Kasner μπορείτε να βρείτε στο:http://www.ancestry.com/facts/Kasner-family-history.ashx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου