Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ο ανώμαλος κόσμος των σαρκοφάγων.

Όποια «πατριωτική» και «εθνικιστική» ιστοσελίδα και λογαριασμούς στα φεισμπούκ και να επισκεφτεί κανείς θα βρει οπωσδήποτε αναφορές στα περιστατικά βασανισμού ζώων από «απάνθρωπους», κορόνες περί αγάπης, περί «λαθρομεταναστών που τρώνε σκυλιά» κλπ. Αυτό που δεν μας λένε υποκριτικά οι «ευαίσθητοι» αυτοί κύριοι είναι τη γνώμη τους για την σαρκοφαγία και γενικά αν είναι και οι ίδιοι συκοφάγοι ή όχι. Σε τι διαφέρει η βρώση των σκυλιών από την βρώση του βοδινού ή μιας κότας;

Γιατί αυτή η υποκρισία σε σχέση με μερικά ζώα; Τα γουρούνια, τις αγελάδες, τα κατσίκια, τα πρόβατα και τις κότες τα έκανε ο θεός Ιαχβέ αποκλειστικά για την ικανοποίηση της διεστραμμένης ανάγκης για γέμισμα του παχέος εντέρου σας;


Αφιερώνουμε το βίντεο σε «ζωόφιλους» με «οικολογική συνείδηση» και «ευαισθησία» κρεατοφάγους/σαρκοφάγους πατριώτες και εθνικιστές.



5 σχόλια:

  1. επιτρεψτε μου μια ενσταση.ο "στοχος" στον οποιο πιθανως αναφερεστε εστιαζει στο προβλημα των λαθροεισβολεων και των συνηθειων τους,και νομιζω οτι το προβλημα της ελλαδος ειναι αυτο και οχι το αν τρωμε και εμεις κρεας(αλλων ζωων εκτος απο σκυλους).μακαρι φυσικα να γινουμε ακρεωφαγοι αλλα αυτο ειναι κατα τη γνωμη μου ενα αλλο προβλημα,τωρα προεχουν αλλα πιο σημαντικα.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ/η αναγνώστη/ρια,
    Ξέρουμε ότι το θέμα, όπως και πολλά άλλα θέματα, είναι ταμπού για τον εθνικιστικό-πατριωτικό χώρο.
    Συμφωνούμε απόλυτα ότι το μέγιστο πρόβλημα του Ελληνισμού είναι ο εποικισμός από ασιατοαφρικανούς της Πατρώας Γης. Η αδυναμία των εθνικιστών-πατριωτών να πείσουν για το ιερό δικαίωμα του λαού μας να διαχωριστεί μόνος του την τύχη της Πατρίδας μας, χωρίς την εισβολή τριτοκοσμικών δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα. Αυτό έχει πολλούς λόγους.
    Για να φτάσει κανείς στα ύψη των πνευματικών, ενεργειακών και διανοητικών δυνατοτήτων του πρέπει να κόψει το κρέας, το πιοτό, το τσιγάρο και τις επεξεργασμένες τροφές και πιοτά. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει για να μεγαλουργήσουν πνευματικά και κοινωνικά και κυρίως να υπερισχύσουν διανοητικά οι εθνικιστές-πατριώτες.
    Εξάλλου εκφράζεις την επιθυμία να γίνουμε όλοι μας κάποτε ακρεοφάγοι, άρα κατανοείς το πρόβλημα. Οι εθνικιστές δεν είναι αυτοί που πρέπει να δείχνουν τον δρόμο στις ευρύτερες λαϊκές μάζες;
    ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να ρωτησω αν μπορεί κάποιος απο τους συναναγνωστες του ιστολογίου ή τους υπευθυνους αυτου να μου απαντησουν, αν στην αρχαιότητα στην Ελλάδα, υπήρχε η τάση εναντίον της κρεατοφαγίας;Δεν αναφέρομαι σε προτροπές καποιων μεμονωμένων προσώπων περι απόχης από την κρεατοφαγία αλλά κάτι γενικότερο;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνωρίζουμε κάποια στοιχεία που να μας πείσουν ότι στην Ελλάδα που τόσο αγαπάμε υπήρχε σαφής τάση για χορτοφαγία. Πιστεύουμε όμως ότι δεν έχουν γίνει μελέτες για αυτό το θέμα, όπως δεν έχει γίνει σχεδόν σε κανένα θέμα που αφορά τους αρχαίους προγόνους μας, εκτός ίσος την μυθολογία και την λογοτεχνία. Έτσι, δεν ξέρουμε τίποτε για τα θέματα αυτά αν πάμε πιο βαθειά στην ιστορία, π.χ. στο Μυκηναϊκό πολιτισμό.
    Για να καταλάβετε την ποιότητα των «μελετητών» και των «ιστορικών» …. Δεν μας είπαν ποτέ η «μελετητές» τι αρετές και τι προσόντα έπρεπε να έχει κανείς για να γίνει μέρος του ιερατείου των Δελφών…. Δεν μας είπαν ποτέ οι «μελετητές» και οι «ιστορικοί» ένα απλό πράγμα: γιατί οι Σπαρτιάτες πριν να αντιμετωπίσουν τα σμήνη των Περσών, δηλ. πριν από την θυσία τους για να αφυπνιστεί και ενωθεί ο Ελληνισμός, ασχολούνταν με τόσο «ασήμαντο» πράγμα: το χτένισμα των μαλλιών τους και γιατί όλοι η αρχαίοι Έλληνες πολεμιστές είχαν μακριά μαλλιά. Αυτά για τους «ειδικούς» δεν έχουν σημασία. ( Για μας αυτό είναι προφανές: οι προγονοί μας, όπως και όλη οι Άριοι λαοί του κόσμου, θεωρούσαν ότι τα μαλλιά ενώνουν αυτόν τον κόσμο με τον κόσμο των Θεών και ότι τα υγιή μαλλιά δίνουν δύναμη.)
    Σας λέμε αυτά για να δείτε πόσο λίγο και πόσο επιφανειακά έχει μελετηθεί ο πολιτισμός των προγόνων μας ο οποίος ξεκινάει όχι από το 700-600 π.Χ., αλλά επεκτείνετε στα βάθη των αιώνων.
    Η ανθρωπότητα πρέπει να πέρασε πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια από την ωμοφαγική χορτοφαγία, που είναι η φυσική για κάθε άνθρωπο διατροφή, στο κρέας και γενικά στη μαγειρεμένη τροφή. Η επιπτώσεις αυτής της διατροφής είναι οι αρρώστιες και οι εκφυλισμοί λαών.
    Όποιος περάσει από την σαρκοφαγία στην χορτοφαγία και μετέπειτα στη ομοφωνική χορτοφαγία θα καταλάβει την διαφορά κυριολεκτικά στο πετσί του.
    ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή