Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Όχι δάκρυα για τους πραιτωριανούς

Η συναισθηματική αντίδραση ωρισμένων πολιτών για τον θάνατο αστυνομικών σε συγκρούσεις με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου δεν είναι αυθόρμητη. Προέρχεται από σκηνοθετημένη και οργανωμένη πρόκληση εικόνων συμπαθείας των καθεστωτικών μμε.
Οι επαναστάτες δεν επιτρέπεται να πέφτουν σε τέτοιες συναισθηματικές παγίδες. Δεν επιτρέπεται να ξεχνάμε τί κάνουν στον Λαό οι αστυνομικοί της ομάδος ΔΙ.ΑΣ όταν γίνονται απεργίες. Έχουμε διαπιστώσει κατ’ επανάληψιν το αβυσσαλέο μίσος τους εναντίον των διαδηλωτών. Τους έχουμε δει να προσπαθούν να εμβολίσουν με την μηχανή τους διαδηλωτές.
Όταν γίνεται μία επανάσταση μοιραία διαρρηγνύονται οι κοινωνικοί δεσμοί. Οι κοινωνικές ομάδες χωρίζονται σε στρατόπεδα. Κάποιοι επιλέγουν το στρατόπεδο του καθεστώτος, και κάποιοι το στρατόπεδο της επαναστάσεως. 
Βασικό στοιχείο κάθε επαναστάσεως είναι το τσάκισμα της κρατικής μηχανής του εχθρού και η αντικατάστασή της με μία νέα κρατική μηχανή. Οι αφηρημένες και αποσπασματικές αναλύσεις του τύπου «είναι παιδιά του Λαού που δίνουν την μάχη κατά της εγκληματικότητος για 700 ευρώ», είναι τουλάχιστον κωμικές.
Τέτοια «παιδιά του Λαού», δεν θα διστάσουν να κτυπήσουν και να πυροβολήσουν εναντίον διαδηλωτών όταν οι μελλοντικές διαδηλώσεις λάβουν μορφή εξεγέρσεως.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ROA TV: 1η Μεραρχία Κοζάκων

Η 1η Μεραρχία Κοζάκων ήταν σοβιετική μεραρχία του γερμανικού στρατού κατά τον Β'ΠΠ. Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1943, στο ανατολικό μέτωπο υπό τις διαταγές της Βέρμαχτ, αποτελούμενη κυρίως από Κοζάκους λιποτάκτες του στρατού των ιουδαιομπολσεβίκων. Το 1945 μεταφέρθηκε στα Waffen SS και μετά το τέλος του πολέμου διαλύθηκε.
Tο 1943 στάλθηκε στην Κροατία, ως οπισθοφυλακή ενός σώματος πάντσερ, που δρούσε εκεί. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου έλαβε μέρος σε μάχη κατά των Γιουγκοσλάβων, στη σημερινή Σερβία: στις 12 του μήνα, συνεπικουρούμενη από 15 πάντσερ, εισέβαλε στο χωριό Beočin, όπου βρισκόταν το αρχηγείο των αντιστασιακών. Κατόπιν μέρος της μεραρχίας χρησιμοποιήθηκε για την προστασία του σιδηροδρόμου που ένωνε το Ζάγκρεμπ και το Βελιγράδι. Το 1944, ολόκληρη πλέον η μεραρχία, γύρισε στη Κροατία. Το Δεκέμβριο του 1944 αντιμετώπισε και νίκησε τον κόκκινο στρατό, κοντά στην κροατική πόλη Pitomača. Μετά την ήττα αυτή, οι σοβιετικές δυνάμεις αποχώρησαν από την ευρύτερη περιοχή. Το 1945 η μεραρχία ενσωματώθηκε στο 15ο Σώμα Κοζάκων, που αριθμούσε συνολικά περίπου 25.000 άνδρες και αποτελούσε τακτική μονάδα της Βέρμαχτ, και όχι στα Waffen-SS όπως κατά καιρούς αναφέρεται λανθασμένα.
Στα τέλη του πολέμου, οι Κοζάκοι της μεραρχίας βρέθηκαν στην Αυστρία, όπου και παραδόθηκαν στα βρετανικά στρατεύματα. Αν και τους είχαν δοθεί εγγυήσεις ότι δε θα τους παρέδιδαν στους ιουδαίους της ΕΣΣΔ, μεταφέρθηκαν με τη βία στα χέρια των ιουδαιομπολσεβίκων σοβιετικών. Το γεγονός αυτό έμεινε γνωστό ως Προδοσία των Κοζάκων. Οι περισσότεροι στρατιώτες της μεραρχίας εκτελέστηκαν ως προδότες από το εβραιοκομμουνιστικό κτηνός.



Турнир "Непокоренный". Τουρνουά «Ανίκητος».

27 Οκτωβρίου του 2012 στη πόλη Βίννιτσα πραγματοποιήθηκε από τους Αυτόνομους Εθνικιστές πανουκρανικό τουρνουά ρεαλιστικών μαχών «Ανίκητος». Οι αγώνες ήταν αφιερωμένες στον μεγάλο εθνικιστή, μέλος του Επαναστατικού Ουκρανικού Στρατού,  και παγκόσμιο πρωταθλητή  Οσίπ Φωμά με το παρατσούκλι Μποξέρ.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές μάζεψαν προς όφελος των Αυτόνομων Εθνικιστών της πόλης Κριβόι Ρογκ, οι οποίοι κρατούνται και κατηγορούνται από το καθεστώς για «σκόπιμη καταστροφή της ξένης περιουσίας» (εμπρησμό γραφείων ενός «πολιτικού κόμματος» κατά την «προεκλογική περίοδο». Δείτε εδώ το βίντεο).



Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Μοιρολόι κλαρίνου για τους άταφους ήρωες του '40.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 6:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
 
Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας
εναντίον των συντελεστών της ανθελληνικής προπαγάνδας τηλεοπτικών σταθμών και των χορηγών τους
που θα πραγματοποιηθεί
Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2012, ώρα 18:30
 
στην πλατεία AGORA CENTER Λ. Κηφισίας 10-12 στο Μαρούσι, έξω από τα γραφεία του ομίλου ΑΝΤ-1 (Ανθελληνική ΝεοτουρκικήΤηλεόραση Νο 1)
Την οποία  διοργανώνουν :
1. Ο Σύλλογος  «ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974»
2. Ο Μικρασιατικός  Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ»
3. Ο Σύνδεσμος  Μικρασιατών & Κωνσταντινουπολιτών «ΡΙΖΕΣ»
4. Η Πανελλήνια  Ένωση Ποντίων Αξιωματικών
5. Η ΕΘΝΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ
6. Η Ένωσις  Κυπρίων Φοιτητών Ελλάδος «ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ»
7. Ο Σύλλογος  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Φονευθέντων  και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας.
Ανταποκρίθηκαν  και συμμετέχουν - στηρίζουν:
1. Η Πανελλήνια  Ένωση Ασσυρίων
2. Η Κίνηση για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο
3. Η Ένωση Ποντίων Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου «Η ΡΩΜΑΝΙΑ»
4. Ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ»
5. Ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η ΑΡΓΩ»
6. Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής
7. Το Εθνικό Κέντρο Ελλήνων
8. Ο Σύλλογος Ποντίων Χαλανδρίου «Ο ΑΚΡΙΤΑΣ»
9. Ο ΜΕΑΣ ΕΡΜΗΣ Βάρους Λήμνου
10. Ο Σύλλογος Μαγνησίας Μικράς Ασίας «ΙΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ»
11. Ο Σύλλογος Σμυρναίων – Μικρασιατών Κορδελιού Θεσσαλονίκης «Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ»
12. Η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου
13. Το Κίνημα «ΕΛΛΗΝΕΣ»
14. Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος «Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ»
15. Ο Π.Α.Ο. «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Χαλανδρίου
Ευχαριστούμε  θερμά
Όλους αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή και συμπαράσταση.
Επίσης όλους αυτούς που δημοσίευσαν την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ διά των μέσων που ο κάθε ένας διαθέτει (έντυπες ή ηλεκτρονικές εφημερίδες, BLOG, Facebook, e-mail, fax, ακόμη και τηλεφωνικώς), διότι χωρίς την εξαιρετικά σημαντική συμβολή τους δεν θα ήταν δυνατόν να μεταδοθεί η είδηση για την εκδήλωση τόσο γρήγορα, τόσο μακρυά και σε τόσους πολλούς.
Εκ  των διοργανωτών
Νικόλαος Αργυρόπουλος, Πρόεδρος του Συλλ. «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ‘74»
Βασίλειος Ροσταδάκης, Πρόεδρος του Συλ. «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ»
Νικόλαος Καραμπουρνιώτης, Πρόεδρος του Συνδ. «ΡΙΖΕΣ»


Εμείς και ο (σύγχρονος) κόσμος


Ο σύγχρονος άνθρωπος αναμφίβολα τρέφει αγάπη για το υλικό και το ευκαιριακό, το φτηνό και ανέξοδο συναίσθημα, το σάπιο με το φανταχτερό περιτύλιγμα, πολύ μακριά πια και σε αντίθετη κατεύθυνση απο τις ρίζες του... Εξυμνώντας κάθε τι το άρρωστο και παράταιρο στρέφεται ενάντια στη φύση, ενάντια στην ίδια τη φύση του. Τι πιο άρρωστο απο ένα παχύσαρκο σώμα, αλλά και τι πιο άρρωστο από ένα βουτηγμένο στα αναβολικά σώμα, τι πιο άρρωστο απο ένα σώμα που καταναλώνει ψόφια σώματα ζώων και μεταλλαγμένες τροφές, τι πιο άρρωστο από έναν οργανισμό εθισμένο στο αλκοόλ και τη νικοτίνη, τι πιο άρρωστο από ένα σώμα μέσα στα ναρκωτικά. Τι πιο άρρωστο από έναν νου πηγμένο στα μεσημερινάδικα και την τηλεόραση, τι πιο άρρωστο από μια σκέψη μη παραγωγική, μια σκέψη με παρωπίδες, τι πιο άρρωστο από μια σχέση βασισμένη στο εφήμερο.
 
Μερικές καθαρά προσωπικές σκέψεις και προβληματισμοί που έχουν να κάνουν άμεσα με την παρακμή του δυτικού ανθρώπου και τον τρόπο ζωής που εχει οδηγήσει τον άνθρωπο στην ψευδαίσθηση της ευτυχίας μέσω της ύλης, της ιδιοκτησίας και του εφήμερου. Στην εποχή που διανύουμε τα σώματα εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά σαπίζουν και η πνευματική κατάπτωση δεν έχει προηγούμενο...

Και εμείς; Αν θέλουμε να εκφράζουμε το υγιές, ακριβώς όπως οι ιδέες μας, οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στον σύγχρονο τρόπο ζωής μέσα από τον δικό μας τρόπο ζωής, να ψάχνουμε γύρω μας για το υγιές σε ό,τι και αν κάνουμε, να είμαστε από μόνοι μας ένα φωτεινό μονοπάτι για τους γύρω μας. Μα κυρίως ένα υγιές πρότυπο πνευματικό και σωματικό, πρώτα απ' όλα γιατί το χρωστάμε στον εαυτό μας. Ο καπιταλισμός σήμερα υπάρχει και θα συνεχίζει να επιβιώνει σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας. Όμως ο καθένας από εμάς μπορεί να αποποιηθεί το υλικό που πρεσβεύει και τη νοοτροπία που πηγάζει από αυτό και έχει γνώμονα μόνο το κέρδος και την οικονομική εκμετάλλευση. Μπορεί να είναι αυτάρκης, ουσιαστικά αυτόνομος αλλά και ολιγαρκής. Να καλλιεργεί το πνεύμα του αλλά και το σώμα του, να ψάχνει την ποιότητα και την υγεία σε όλα όσα κάνει, να δημιουργεί και όχι να καταστρέφει, να συνομιλεί και όχι να φθονεί, να αποζητά καθημερινά την αυτοβελτίωση ως απαράβατο κανόνα της ζωής και της εξέλιξης. Να σέβεται τη φύση, να λαμβάνει με ευγνωμοσύνη τα αγαθά που του προσφέρει και όχι να την εκμεταλλεύεται αλόγιστα. Να εξελίσσεται διαρκώς και να είναι σαν τα ορμητικά καθαρά νερά ενός ποταμού, που συνεχώς μετακινούνται με ορμή μεταφέροντας μέσα τους τεράστια δύναμη, που αν επιχειρήσεις να τα σταματήσεις θα σε παρασύρουν μαζί τους γκρεμίζοντάς σε, και όχι σαν τα βρώμικα λιμνάζοντα νερά ενός βάλτου.

Η έκπτωση αξιών, ιδεών και προτύπων, η στροφή και η αναζήτηση της ευτυχίας στα υλικά αγαθά, η ασύδοτη εκμετάλλευση της φύσης και η ανάδειξη του χρήματος σαν θεό, είναι το μεγαλύτερο κακό που μπορούσε να κάνει ο ανθρώπος στην ίδια του την ύπαρξη. Από τη στιγμή που σταμάτησε να εκτιμά την ολότητα της φύσης, έπαψε να εκτιμά τον ίδιο του τον εαυτό.



Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

28 Οκτωβρίου. Τι γιορτάζουν οι Έλληνες;

Σε λίγες ώρες ο Ελληνισμός θα «γιορτάσει» ακόμα μια φορά την ημέρα του «Όχι». Θα δούμε στις παρελάσεις τους «αριστερούς» και τους «δεξιούς» μαζανθρώπους να ζητωκραυγάζουν από την χαρά τους, θα ακούσουμε μεταξύ άλλων προπαγανδιστικών και παρανοϊκών ηλιθιοτήτων, οι οποίες σε υπερβολικές δώσεις προμηθεύονται από τα κουτιά των σπιτιών μας, την πολιτική ελίτ να μιλάει για «πόλεμο ενάντια στον φασισμό» και αν το «όχι» το «είπε ο Μεταξάς» ή «ο λαός» κλπ. Μπορούμε να δούμε ακόμα και κάποια κλαψιάρικα φιλμ ή εκπομπές, γεμάτες «ντοκουμέντα» και «στοιχεία». Ίσος μας πασάρουν και καμιά γιαγιά με τις αναμνήσεις τις από την κατοχή κλπ.

Με λίγα λόγια, το ελλαδικό κρατικό μόρφωμα μαζί με τον νεοελληνικό ποιμένα της περιμένει την μεγάλη «γιορτή».

Αλλά η γιορτή αυτή είναι λύγο ακατανόητη. Τι γιορτάζουν οι Έλληνες; Έχουν κανέναν λόγο να χαίρονται; Ποιός είναι ο νικητής αυτού του πολέμου;

«Ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ ήθελαν να μας κάνουν δούλους, ήθελαν να μας σκοτώσουν, ήθελαν να πάρουν την γη, την ελευθερία και τις περιουσίες μας» μας λέει η σχολική και όχι μόνο προπαγάνδα.

Μα καλά, σήμερα όλα αυτά σας ανήκουν; Σήμερα δεν ζούμε μια γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους υπό μορφή της λαθρομετανάστευσης και της επιβληθείσας δημογραφικής παρακμής; Η πολιτική και «πνευματική» ελίτ αυτού του κράτους δεν μας αποκαλεί «φασίστες» και «ρατσιστές» μόνο και μόνο επειδή εμείς θέλουμε να είμαστε Έλληνες και όχι ελλαδίτες, μόνο και μόνο γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε την καταγωγή, την ιστορία και τον πολιτισμό μας;

Και αν ο Χίτλερ πολεμούσε αυτή την πολιτική και «πνευματική» τάξη , οι εκπρόσωποι της οποίας στην χώρα μας συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί εισβολείς, κάτι με αυτήν την ιστορία βρομάει πολύ….

Μπορεί ή όχι στις 28 Οκτωβρίου να ζητωκραυγάζει μέσον των καναλιών και των τσιρακιών του «δημοσιογράφων» ο κύριος Μπόμπολας; Προφανώς, ναι. Αν νικούσε ο Χίτλερ οι τύποι σαν τον Μπόμπολα το μόνο που θα κατάφερναν στη ζωή τους είναι να αναδειχθούν σε πωλητές χαρτιού υγείας σε καμιά δημόσια τουαλέτα. Μπορούν ή όχι να χαίρονται στις 28 Οκτωβρίου οι διάφοροι μητσοτάκηδες, καραμανλήδες και παπανδρέοι; Προφανώς, ναι. Στην κοινωνία του νικητή Χίτλερ αυτούς δεν θα τους γνώριζε ούτε η μάνα τους. Μπορούν ή όχι να χαίρονται στις 28 Οκτωβρίου ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος; Προφανώς, ναι. Αν νικούσε ο Χίτλερ αυτοί οι τύποι θα εργάζονταν «σκληρά» όχι στα «υπουργεία» και στις «βουλές», αλλά σε κανένα στάβλο του 3 Ράιχ σκατοκουβαλητές. Μπορούν ή όχι να πανηγυρίζουν η Στεφανίδου με τον Λαζόπουλο; Προφανώς, ναι. Αν νικούσε ο Χίτλερ, η μόνη «εισφορά» ανθρώπων αυτών στο θέατρο και στην τηλεόραση θα περιοριζόταν μόνο στην καθαριότητα των καμαρινιών και των τουαλετών. 

Οι Έλληνες λαντζέρηδες και οδηγοί, πελεκάνοι και σερβιτόροι, ταξιτζήδες και αγρότες, μαρμαράδες και τηλεφωνήτριες, δάσκαλοι και πωλήτριες, οικοδόμοι και νηπιαγωγοί, δηλ. αυτοί που πραγματικά εργάζονται και παράγουν πλούτο, αν νικούσε ο Χίτλερ στην χειρότεροι περίπτωση θα διατηρούσαν την θέση τους στην κοινωνία του κατοχικού κράτους ως έχει. Όλα αυτά υποθετικά....

Αλλά όλα τα «καλά» του σημερινού δημοκρατικού ελλαδικού καθεστώτος νιώθει πραγματικά (και όχι υποθετικά) στο πετσί του ο κάθε Έλλην.

ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ


Οι μελέτες τον Robert Putnam

Σύμφωνα με τά ευρήματα έρευνας του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Harvard Robert Putnam, όσο πιο έθνοτικά διαφοροποιημένη είναι μία κοινότητα, τόσο μικρότερη εμπιστοσύνη δείχνουν τά μέλη της τό ένα στό άλλο, από τους γείτονες τους μέχρι τους κρατικούς αξιωματούχους. Μάλιστα αυτή ή αρνητική επίπτωση της διαφορετικότητας συμφωνά μέ τόν Putnam «είναι χειρότερη από ότι φανταζόμασταν. Και δεν είναι μόνο ότι δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους πού δεν μας μοιάζουν. Στις έθνοτικά διαφοροποιημένες κοινότητες, δεν εμπιστευόμαστε [ακόμα και] ανθρώπους πού μας μοιάζουν». Ακόμα καί αν σταθμιστούν τά ευρήματα της έρευνας γιά παράγοντες, όπως ή τάξη, τό εισόδημα κ.λπ. δείχνουν παρ' όλ' αυτά ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι άπό διαφορετικές φυλές ζουν στην ίδια κοινότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ό καθηγητής Putnam «Δεν εμπιστεύονται τόν τοπικό δήμαρχο, δέν εμπιστεύονται την τοπική, εφημερίδα, δεν εμπιστεύονται τους άλλους ανθρώπους καί δέν εμπιστεύονται τους θεσμούς» . Ενδεικτικό του γεγονότος ότι τό ιδεολόγημα της πολυπολιτισμικότητας και της «διαφορετικότητας» είναι μόνο θεωρητικά κατασκευάσματα, τά όποια στην πράξη δεν έχουν εφαρμοσθεί επιτυχώς ποτέ και πουθενά αποτελεί τό εκδοτικό σημείωμα των Financial Times, οί όποιοι παραδέχονται ότι τά ευρήματα της έρευνας του καθηγητή Putnam «καταδεικνύουν την ανάγκη, γιά συζήτηση περί του πώς μπορούν νά επιτύχουν οί έθνοτικά διαφοροποιημένες κοινωνίες» . Ακόμα - μετά από 50 χρόνια - δηλαδή δεν είναι γνωστό πώς μία έθνοτικά διαφοροποιημένη κοινωνία μπορεί νά λειτουργήσει εύρυθμα καί μέ συνοχή καί θά πρέπει νά γίνει...
συζήτηση έπί του θέματος!




ΒΟΤΑΝ


«ΒΟΤΑΝ»


του Καρλ Γκούσταφ Γιούνγκ


(από το περιοδικό Neu Schweizer Rundschau – III Μάρτιος 1936, σελίδες 657-69)

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ


«Στην Γερμανία θ’ αναδυθούν κάποιες αιρέσεις, προσεγγίζοντας πολύ κοντά τον ευτυχισμένο παγανισμό. Με την καρδιά σαγηνευμένη και με λίγα κλοπιμαία δώρα, θ΄ ανοίξει η πύλη για να πληρωθεί ο αληθινός φόρος της δεκάτης».


Προφητείες του Νοστραδάμου, 1555

Όταν κοιτάζουμε προς τα πίσω, στα χρόνια πριν το 1914, διαπιστώνουμε ότι τώρα ζούμε σ’ έναν κόσμο ενδεχομένων τα οποία θα ήταν ασύλληπτα πριν τον πόλεμο. Επιπλέον, είχαμε αρχίσει να θεωρούμε τον πόλεμο μεταξύ πολιτισμένων εθνών ως ένα μύθο, σκεπτόμενοι πως ένας τέτοιος παραλογισμός θα γινόταν ολοένα και πιο απίθανος στον λογικό, διεθνώς οργανωμένο κόσμο μας. Κι αυτό που προέκυψε μετά τον πόλεμο ήταν μια γνήσια σύναξη μαγισσών.

 

Παντού αλλόκοτες επαναστάσεις, βίαιες τροποποιήσεις του χάρτη, επιστροφές σε μεσαιωνικά ή ακόμα κι αρχαϊκά πρότυπα στην πολιτική, ολοκληρωτικά κράτη τα οποία καταβρόχθισαν τους γείτονες τους και ξεπέρασαν όλες τις προηγούμενες θεοκρατίες με τους απολυταρχικούς τους ισχυρισμούς, διωγμοί των Χριστιανών και των Ιουδαίων, μαζική πολιτική δολοφονία και τελικά καταστήκαμε μάρτυρες μιας αστόχαστης πειρατικής επιδρομής σ’ έναν ειρηνικό ημιπολιτισμένο λαό.


Με τέτοια καμώματα μέσα στον αχανή κόσμο, δεν είναι καθόλου απροσδόκητο το ότι, σε μία μικρότερη κλίμακα, θα πρέπει να υφίστανται εξίσου περίεργες εκδηλώσεις σε άλλες σφαίρες. Στη σφαίρα της φιλοσοφίας, θα πρέπει να περιμένουμε κάποια χρόνια πριν μπορέσει κάποιος να εκτιμήσει το είδος της εποχής που ζούμε. Όμως, στην σφαίρα της θρησκείας μπορούμε να δούμε με μιας πως έχουν επισυμβεί κάποια πολύ σημαντικά πράγματα. Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει πως στην Ρωσία οι πολύχρωμες λάμψεις της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας έχουν ξεπεραστεί από το «Κίνημα των Αθέων»[1] - πραγματικά, κάποιος ανάσαινε μ’ έναν στεναγμό ανακούφισης όταν ξεπρόβαλε από την αχλύ μιας Ορθόδοξης Εκκλησίας με την πληθώρα των λύχνων της κι εισερχόταν σ’ ένα άδολο τέμενος, όπου η θεσπέσια κι αόρατη πανταχού παρουσία του Θεού δεν ήταν φορτωμένη από μία περίσσεια ιερών παραφερναλίων. Όμως οσοδήποτε χαμηλό, ακαλαίσθητα κι αξιολύπητα βλακώδες κι οικτρό κι αν είναι το πνευματικό επίπεδό της «επιστημονικής» αντίδρασης, ήταν αναπόφευκτο πως μία μέρα θα ανέτελλε στην Ρωσία ο «επιστημονικός» διαφωτισμός του 19ου αιώνα.




Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ JULIUS EVOLA



«Πρέπει να ληφθεί υπόψη τούτος ο περιορισμός: Ότι πρόκειται να πώ, δεν αφορά στο συνηθισμένο άνθρωπο των ημερών μας! Αντίθετα έχω κατά νου τον άνθρωπο που ενώ έχει εμπλακεί με το σημερινό κόσμο, ακόμη και στα πιό προβληματικά και παροξυσμικά σημεία του, ενδόμυχα δεν ανήκει σ’ έναν τέτοιο κόσμο, ούτε θα ενδώσει σ’ αυτόν. Ουσιαστικά αισθάνεται τον εαυτό του ν’ ανήκει σε μια διαφορετική φυλή απ’ αυτήν της συντριπτικής πλειοψηφίας των συγχρόνων του» - «Ιππεύοντας την τίγρη» - 1961

Ο πολυμαθής Βαρώνος Ιούλιος Καίσαρας Ανδρέας Έβολα (Baron Giulio Cesare Andrea Evola), γεννήθηκε στη Ρώμη από μιά Σικελική οικογένεια ευγενών στις 19/5/1898 και πέθανε στην ίδια πόλη στις 11/6/1974. Όπως θα παραδεχθεί ο ίδιος μέσα από τα κείμενά του, οι πολιτικές, κοσμοθεωρητικές και φιλοσοφικές του θέσεις διαμορφώνονται κυρίως υπό την επίδραση τεσσάρων πνευματικών δημιουργών: του Φρειδερίκου Νίτσε, προφήτη του υπερανθρώπου και της νέας αριστοκρατίας, του Όττο Βάϊνινγκερ εμπνευστή της ιδέας της ανδρείας υπό το πρίσμα της μεταφυσικής, του θεμελιωτή της «φιλοσοφίας της ιστορίας» Τζιαμπατίστα Βίκο, αλλά και του Κάρλο Μικελστέτερ του τραγικού τελειοθήρα αυτόχειρα, αναζητητή του Απολύτου και κήρυκα της συνειδητής αφοβίας.

Η αναζήτηση του Απολύτου τον οδηγεί στην ανάγκη να εξερευνήσει και ν’ ανακαλύψει μέσα στο Εγώ, την αληθή Φύση, την συνεκτική ύπατη Αρχή και τον καθολικό Νόμο. Την εποχή εκείνη δημοσιεύονται τα πρώιμα έργα του: «Δοκίμια περί του μαγικού ιδεαλισμού» και η «Θεωρία του απολύτου ατόμου». Τα κείμενά του αυτά έχουν ως εμφανή κοινή τους αφετηρία, τα διαχρονικά διδάγματα του Γερμανικού Ιδεαλισμού.

Ο Έβολα ξεκίνησε επίσης να μελετά συστηματικά μυστικισμό και μεταφυσική. Διαπίστωσε την ύπαρξη μιάς κοινής πραγματικότητας στις μυστικές παραδόσεις της Ανατολής και της Δύσης και στα 1927 ίδρυσε την δική του μαγική τάξη, την ομάδα της «Ρωμαϊκής Παγκοσμιότητας» [Grupo per la Universalita Romana – (Gr)UR].

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ελλήνων Χιούμορ


ϡ Ένας σοφιστής υποστήριζε ότι απο όλα τα πράγματα την μεγαλύτερη αξία έχει ο λόγος, οπότε και ο βασιλιάς της Σπάρτης Άγης του είπε “ Δηλαδή όταν δεν μιλάς δεν έχεις καμία αξία;”

ϡ Ο Διογένης περνώντας κάποτε έξω απο βρώμικα λουτρά είπε: “ Αυτοί που λούζονται εδώ, που πάνε μετά για να καθαριστούν;”

ϡ Είπε κάποιος στον Διογένη: “ Οι συμπολίτες σου σε καταδίκασαν σε εξορία” και απαντά ο Διογένης: “ και γω τους καταδίκασα να μένουν στον τόπο τους”

ϡ Κάποιος έλεγε στον Ιπποκράτη να πάει στην Περσία να δει τον καλοσυνάτο βασιλιά Ξέρξη. Ο Ιπποκράτης του απάντησε: “ Δεν χρειάζομαι καλοσυνάτο άνθρωπο που να με διαφεντεύει”

ϡ Όταν είδε ο Διογένης έναν αδέξιο τοξοβόλο, στάθηκε μπροστά στον στόχο και είπε: “ εδώ είναι το μόνο ασφαλές σημείο”

ϡ Είπαν στον Διογένη: “ Διογένη, σε κοροιδεύουν” και αυτός απάντησε: “ εγώ δεν νοιώθω καμιά κοροιδία”

Hail Serbia. Ξύλο μέσα στη σκόπια για την Σημαία μας από τους Σέρβους.



KOSOVO IS SERBIA, MACEDONIA IS GREEK
FUCK ALBANIA, FUCK VARDASCKA

Ιδιοτελεί Καθάρματα : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ........ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ.........


Την πιο καλή έκφραση βρήκε ο καθηγητής Εργατικού δικαίου Αρις Καζάκος για να χαρακτηρίσει όσους δημοσιοκάφρους και μη συστρατεύτηκαν στο μετερίζι για να παρουσιάσουν σαν μονόδρομο και αναπόφευκτη αναγκαιότητα την εφαρμογή της μνημονικής πολιτικής. 
Ο επιστήμονας, λοιπόν αυτός αποκάλεσε δημόσια «Ιδιοτελεί καθάρματα» όλους αυτούς από το δημοσιογραφικό κατεστημένο και όλα τα υπόλοιπα τσουτσέκια που αποτέλεσαν την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. 
Ο Αρις Καζάκος είναι από τους λίγους επιστήμονες που τολμούν να λένε τα πράγματα με το όνομα τους.



Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Το προφίλ του καλού αναρχικού


Ο καλός αναρχικός είναι πιστός φίλος του ανθρώπου, γεννημένος μέσα στην φύση έχει όλες τις μυρωδιές της. Επειδή ως διεθνιστής φοβείται τον μεγάλο Έλληνα Θαλή, που είπε ότι το ύδωρ είναι η αρχή του Παντός, δεν τα πάει και πολύ καλά με το νερό – γι αυτό σχεδόν πάντα ζέχνει και βρωμάει. Επίσης ευρισκόμενος μέσα στην φύση δεν ξεχνάει να σέρνει πάντα τον κρυμμένο εαυτό του – συνήθως σκυλιά και γατιά.
Ο καλός αναρχικός δεν είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένος, θα έλεγα μάλιστα ότι μέσα στην όλη ανισορροπία του έπαθε και παθαίνει αυτό το οποίο συνέβαινε στον μεγάλο μαθηματκό Αμπέρ: Βλέπει όλους τους τοίχους σαν μαυροπίνακα και τους γεμίζει με τις ηλιθιότητες που κατεβαίνουν στο μυαλό του. Μάλλον στις σχολικές τάξεις κρυβόταν η βλακεία του ,γι’ αυτό το σχολείο του λείπει πολύ, η ζεστασιά του σχολείου – και προσπαθεί γράφοντας στους τοίχους να πείσει την κοινωνία ότι έχει μάθει το μάθημά του και άρα είναι καλός μαθητής.
Ο πάγκαλος αναρχικός είναι συνήθως παιδί πλουσίων ανθρώπων οι οποίοι του έχουν διδάξει όλους τους τρόπους να βαριέται τη ζωή του. Μπορεί όμως και να είναι παιδί φτωχών ανθρώπων, σε αυτή την περίπτωση ζηλεύει τον Ηρόστρατο. Επειδή είναι φτωχός στο μυαλό προσπαθεί να αναδειχθεί σπάζοντας και διαλύοντας. Μέχρι βέβαια την αυλή του σπιτιού του. Ο καλός αναρχικός το σπίτι του το προστατεύει – διότι είπαμε, η φωτιά στα πατζάκια του άλλου δεν πρέπει να επεκταθεί στα δικά μας.

ΗΠΑ: Σιωνιστής Βιοτεχνικός Γενετιστής Επιστήμονας Παραδέχεται Ότι “Τα Μεταλλαγμένα Προϊόντα Προκαλούν Στείρωση και Θάνατο, Αλλά Αυτό Δεν Είναι Πρόβλημα, Γιατί Υπάρχει Υπερπληθυσμός Στη Γη”…!

Η λίστα της ΝΤΡΟΠΗΣ

Η «λίστα» της «Δημοκρατίας» και των εκλεκτών του λαού
Η λίστα της παρακμής και της διαφθοράς
Η λίστα απ’ το «μεγάλο φαγοπότι»

            Οι καημένοι οι Έλληνες! Οι καημένοι. Το τι τους μέλλει ακόμα να δούνε και να μάθουν, δεν λέγεται! Τι ψήφιζαν τόσα χρόνια; Ποια καθίκια λάτρευαν; Ποιους ζητωκραύγαζαν; Για ποια Δημοκρατία πάλευαν άνδρες, γέροι, νέοι, παιδιά. Σε τι κοπρώνα ζούσαν και δεν το ‘ξεραν. Ναι, αλλά δεν ήθελαν ν’ ακούσουν! «Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν»; Όχι! Ο Έλληνας δεν ρωτάει παρά μόνον το «εγώ» του! Και το «εγώ» του, το πολύξερο, το πολυαπατημένο, το «εγώ» του το κακορίζικο, που τόσο έχει καταστρέψει, σκέκει τώρα ταπεινωμένο εμπρός του, μαζί του ευτελισμένο,  στα τόσα που επίστεψε, στα τόσα που τον κορόιδεψαν, που εξαπατήθηκε, στέκει τώρα απορημένος αυτός και το «εγώ» του, ο άνθρωπος, το είδωλο, στη μέση ο καθρέπτης, αμφίδρομος κατάντια και αθλιότης.
            Τρία χρόνια ο βρωμερός πολιτικός κόσμος καμώνεται πως δεν καταλαβαίνει. Πως τίποτα δεν ξέρει, για τον... «φόνο». Τα δισεκατομμύρια που ο «λαός τα πήρε». Βογκούν οι χαμηλόμισθες οι τάξεις. Βογκά η φτωχολογιά κι οι «ταπεινοί» του κόσμου. Πληρώνουν οι αθώοι τις βρωμιές της εξουσίας. Και η εξουσία αγωνίζεται να πείσει πως αθώα αυτή του αίματος, κάνει ό,τι μπορεί να ελαφρύνει από τα βάρη τον λαό, κάνοντάς τον «φτωχότερο», πιέζοντας τον με κι’ άλλους φόρους, κι’ άλλους, κι’ άλλους......


Αγανάκτησαν ακόμη και οι «εταίροι» τους και μη μπορώντας αυτήν την υποκρισία, το ψέμα, την απανθρωπιά, δώσαν την λίστα των κακούργων, των δολοφόνων ενός λαού, να μαθευτεί η αλήθεια. Τους ξεμπρόστιασαν. Άφησαν εκτεθειμένους σύστημα και όργανά του αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Την περίφημη «Δημοκρατία» που πεθαίνει κάθε μέρα, που περνάει, που ξεσκεπάζεται η λεπρή μορφή της, όπως το ένα μετά το άλλο ξεσκεπάζονται τα σκάνδαλα που μέχρι τώρα την σκεπάζαν και την κρύβαν.
            Την έκρυψαν την λίστα. Την έκαμαν εφιάλτη τους, ιδρώτα κι’ αγωνία τους. Ο ένας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλον. Και το χονδρό γουρούνι του ΠΑΣΟΚ λυσσά στριγγλίζοντας στο άφευκτο τέλος που έρχεται, που ολοένα πλησιάζει.
            Ξέρουμε. Δεν είναι μόνο αυτοί. Χιλιάδες άλλοι. Βιομήχανοι, εφοπλιστές, δημοσιογράφοι, διευθυντές, διοικηταί, τραπεζικοί και τραπεζίτες, όλου του κόσμου οι κοπρίτες, βδέλλες σιχαμερές πάνω στη σάρκα ενός ταλαίπωρου λαού.
            Αυτή ‘ναι μόνον η αρχή, φθάνει ο λαός μυαλό να βάλει και ν’ απαιτήσει μέχρι του τελευταίου την σκληρή τους τιμωρία.
            Το μόνο που με κάνει να ανησυχώ, είναι ακόμη που δεν βλέπω του τιμωρού του χέρι το ευλογημένο, μεσ’ απ’ ένα σύστημα σκληρά πειθαρχημένο, σαν του σπαθιού την κόψη ν’ αστράψει και να πέσει, σαν κεραυνός να λάμψει, να φωτίσει, της νύκτας όπου ζούμε το σκοτάδι.


Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΓΛΩΣΣΩΝ ΤΟΥ


Εν αρχή είναι ο λόγος που ασχολούμαστε με το υποκείμενο του εκδότη Γιώργου Καραμπελιά. Αν δεν παρίστανε τον «πατριώτη», δεν θα γυρνούσαμε ούτε να τον φτύσουμε. Επειδή όμως η πολιτική αλητεία ξεπέρασε τα όρια, θα καταδείξουμε των ρόλο των αριστερών «πατριωτών», οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο από διεστραμμένα σκουπίδια που προκαλούν σκοπίμως την ιδεολογική σύγχυση με απώτερο δόλιο σκοπό να απογοητεύσουν τους εθνικιστές, πουλώντας τους κόκκινα φύκια για μεταξωτές κομμουνιστικές παπαρδέλες.

Αξία έχει να δούμε πως οι αριστεροί μεθοδεύουν την σκοπιμότητα αυτή. Ο εισοδισμός αποτελεί πάγια τακτική των αριστερών οργανώσεων, αφού σκαρφίζονται τα μύρια όσα ακόμα και αναμεταξύ τους, προκειμένου τα μέλη της μιας παρακμιακής αριστερής γκρούπας που δεν γεμίζουν ταξί καλά-καλά, σχεδιάζουν πως θα υποκλέψουν κάποιο μέλος για να καταφέρουν να γεμίσουν τελικώς το ταξί και όλο αυτό το φανταστικό κατόρθωμα το παρουσιάζουν ως «στρατολόγηση». Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά τα δίποδα έπειτα από όλα αυτά καταλήγουν να ψηφίζουν το μεγάλο ψάρι που τρώει το μικρό, δηλαδή τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., την ΔΗΜ.ΑΡ. και ενίοτε το παλιό καλό ΠΑ.ΣΟ.Κ. του συντρόφου Λαλιώτη.

Πρόσφατα στο διαδίκτυο, έκανε την εμφάνιση του ένα σχεδιάγραμμα των διαφόρων συνιστωσών της άκρας αριστεράς, όπου οιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα τραβούσε και το πετσί της κεφαλής του από την μαλακία που δέρνει όλον αυτόν τον κόσμο. Δεκάδες οργανώσεις, θυγατρικές, πυρήνες, κ.ο.κ., οι οποίοι δεν συγκεντρώνουν παρά μερικές δεκάδες μέλη στην καλύτερη. Κοινώς πολιτικά αποτυχημένοι χομπίστες που παριστάνουν τους ιδεολόγους και τρώνε φράγκα από τον ομφάλιο λώρο με την εξουσία.


"ΕΛΕΝΗ" (ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ- Ολόκληρη η ταινία)


Η ταινία που πολεμήθηκε από τη μεγαλύτερη μερίδα του τύπου στην Ελλάδα και αγαπήθηκε από την πλειοψηφία του τύπου στο εξωτερικό.

Στις 28 Αυγούστου 1948 η Ελένη Γκατζογιάννη σαρανταενός ετών με την γυναικαδέλφη της Αλέξω πενήνταέξι ετών τουφεκίσθησαν από τους κομμουνιστές από το ανταρτοδικείο, με την κατηγορία ότι ''κατέστρωσε την απόδραση από το χωριό τεσσάρων παιδιών της (καθώς και της μάνας της, της αδελφής της) και της ανιψιάς της'' για να γλυτώσουν από το παιδομάζωμα των κομμουνιστών.

Γυρίστηκε και ταινία η οποία προβλήθηκε μόνο για λίγες ημέρες στην Ελλάδα αλλά λόγω 'δημοκρατικών' απειλών , βομβιστικών επιθέσεων και προπηλακισμών των θεατών από τους οργανωμένους οπαδούς του ΚΚΕ τελικώς η προβολή της διεκόπη.

Το γύρισμα των κυρίων σκηνών του έργου στο χωριό Λιά της Ηπείρου, όπου διεδραματίσθησαν τα δραματικά γεγονότα της εκτελέσεως της μητέρας του Ελένης και της Θείας του Αλέξως από τους κομμουνιστές, που περιγράφονται στο βιβλίο ''Ελένη'' του Νίκου Γκατζογιάννη,απηγορεύθη υπό της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ, εν ονόματι της επιλεκτικής λήθης.




ΓΙΟΥΦΤΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΕ ΕΛ ΠΑΣΟ!!!!


ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ...

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, η γυναίκα εκτελεστής έβγαλε από την τσάντα της ένα πιστόλι και πυροβόλησε 8 φορές σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας άλλους δύο... Στον τόπο δε της εκτέλεσης βρέθηκαν 19 κάλυκες!!!!!!! 
Και ερωτώ. Πως γίνεται να πυροβολείς με πιστόλι 8 φορές και στον τόπο να βρίσκονται 19 κάλυκες; Επίσης υπάρχουν πιστόλια 19σφαιρα; Εξ όσων γνωρίζω όχι. 19 σφαίρες μόνο με UZI ή με Καλάσνικοφ μπορείς να ρίξεις. 
Συνεπώς δύο τινά συμβαίνουν. Είτε η δράστης χρησιμοποίησε ολόκληρο καλάσνικοφ αλλά δεν το λένε οι αρχές γιατί εάν μπήκε καλάσνικοφ μέσα στα δικαστήρια και έφτασε να καθαρίσει άνθρωπο μέσα σε ανακριτικό γραφείο του 9ου κτηρίου της Ευελπίδων, θα πρέπει να παραιτηθούν όχι μόνο ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, όχι μόνο ο Δένδιας και ο Ρουπακιώτης αλλά πρώτα πρώτα ο Σαμαράς και δεύτερον εάν βρέθηκαν 19 κάλυκες και δεν πρόκειται για καλάσνικοφ αλλά για πιστόλι, τότε υπήρξαν και άλλοι οπλοφόροι εκτελεστές εκτός από την γυναίκα και προφανώς και πάλι δεν το λένε γιατί εάν κυκλοφορούν οι γιούφτοι μέσα στα Δικαστήρια οπλισμένοι σαν τους Κομπανιέρος στο ΕΛ Πάσο, τότε πάλι θα πρέπει να παραιτηθούν ΧΘΕΣ κιόλας, όλοι οι προαναφερόμενοι...
Λοιπόν μάγκες, πείτε μας την αλήθεια.

Η πρώτη κρεμάλα


Τον βρήκανε στο υπόγειο κρεμασμένο. Ας ευχηθούμε οι άλλες κρεμάλες να ‘ναι μέσα στις πλατείες, είτε στα πλάγια των δρόμων, από δένδρων κορμούς και φανοστάτες, έτσι όπως περνάνε οι διαβάτες, να ρωτάνε όνομα κι έγκλημα, απέναντι στο έθνος, στον λαό και την Πατρίδα.
Τι κωμικός μου φάνηκε ο Τραγάκης, ο προεδρεύων στη Βουλή σαν θέλησε να πει, δυο λόγια προς…. τιμήν (ποια τιμή;) του αυτόχειρα! «Έτσι για να μην λένε πως οι πολιτικοί δεν έχουνε φιλότιμο». Ποιος μιλάει! Αυτός που βόλεψε το σόϊ του όλο στη Βουλή. Αν είναι να ‘χει κι αυτός φιλότιμο γιατί δεν πάει να κρεμασθεί; Τέτοιο ρεζίλι που έγινε! Αλλά τον γύφτο να τον φτύσεις σίγουρα θα σκουπισθή.
Να τους κρεμάσει ο λαός, μέσα από δίκες λαϊκές, σε Δήμους και πλατείες, για να θυμούνται χρόνια πολλά, να λέγονται ιστορίες, για αυτούς, που τον λαό περιφρόνησαν, έκλεψαν, ελήστεψαν, μίσησαν.
Τούτη η κατάσταση που ζούμε, που χρόνια πριν σχεδιάζανε να μπούμε, με απανθρωπιά και μίσος για μας και τα παιδιά μας, γεμίζει από αγανάκτηση ψυχή και την καρδιά μας κι απαιτεί για όλους εσάς οι τιμωρίες να είναι μεγάλες: ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!


Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Xριστιανόπληκτος «ερευνητής» : Γιατί οι σιωνιστές θέλουν να καταβάλλουν την Ελλάδα

Αφιερώνουμε στους εθνικιστές που αρνούνται να δούνε την αλήθεια για τον ρόλο του χριστιανισμού στη δημιουργία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας και την γενοκτονία του λευκού ανθρώπου μέσον αλλοίωσης του πνευματικού και αξικού του υπόβαθρου.
Διαβάστε δύο μικρά αποσπάσματα από ένα άρθρο ενός χριστιανόπληκτου αντισιωνιστή (μεγάλη σχιζοφρένεια ο συνδυασμός αυτός) «ερευνητή» «Γιατί οι σιωνιστές θέλουν να καταβάλλουν την Ελλάδα» :

«Ως γνωστόν ο Ισραήλ, ήταν ο περιούσιος λαός του Θεού στον οποίον απεκαλύφθη και τον έθεσε πνευματικό ηγέτη της ανθρωπότητος.»

«Μερικοί θέλοντας να μην φανεί το Ελληνικό έθνος ως υπέρτερο τονίζουν ότι έθνος άγιον είναι το έθνος των Χριστιανών και αυτό εννοεί με την φράση του ο Χριστός.

Τίποτε δεν είναι αληθέστερο από αυτό. Αλλ΄όπως είπαμε ο πνευματικός ηγέτης του αγίου έθνους είναι το Ελληνικό έθνος που είχε την σοφία και πρίν από τον Χριστό να θεωρεί Έλληνες όχι τους φυλετικά διακρινόμενους ως τέτοιους, αλλά κάθε έναν που μετέρχεται δηλαδή έρχεται και κοινωνεί της Ελληνικής παιδείας σ΄όποιο λαό ή φυλή κι αν ανήκει.

Έτσι λοιπόν, με πνευματικο ηγέτη τον Ελληνισμό, ήταν ευκολότερο να σχηματιστεί το άγιο έθνος των Χριστιανών, χωρίς φυλετικές ή άλλες διακρίσεις. Άλλωστε αυτή την εκδοχή διδάσκει με ιδιαίτερη μάλιστα έμφαση και συγκίνηση και ο αγ. Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός.»

Φυσικά οι «εθνικιστές» δικαιολογούνται ότι αυτά δεν αντιπροσωπεύουν τον κάθε Έλληνα. Μεγάλο ψέμα…. Υποσυνείδητα όλοι οι χριστιανοί θεωρούν τους εβραίους «ανωτερους», «περιούσιους».

Η γιαγιούλα, η οποία πριν από πολλά χρόνια μου είχε απαντήσει ότι δεν πειράζει που σκοτώθηκαν πολλοί Έλληνες στον «Β’ΠΠ’ και ότι ο θάνατος πολλών εβραίων της πονάει περισσότερο γιατί είναι «περιούσιοι», μου έκανε να μην πάω ξανά ποτέ στη εκκλησιά.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΕΒΡΑΙΟΣΤΑΝ: ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Στην εκπομπή του Παυλόπουλου στο έξτρα 3 η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ο Βενιζέλος είπε ενώπιον της επιτροπής ότι παρέλαβε το ηλεκτρονικό αρχείο αλλά και εκτυπώσεις της λίστας Λαγκάρντ, αλλά δεν τις παρέδωσε πουθενά διότι χάθηκαν εξαφανίστηκαν πετάχτηκαν. Πάλι καλά που δεν είπε ότι τα πήρε ο αέρας όπως την σημαία στα Ίμια το 1996. Τα ονόματα που ήταν στην λίστα ήταν Εβραϊκά...  

Die Juden sind unser Unglück 
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ 

ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ


πηγή βίντεο