Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Όχλος και Προβοκάτορες.

Κάθε κοπάδι έχει ανάγκη από αρχηγό. Αυτό χαρακτηρίζει όχι μόνο τα ζώα αλλά και τους ανθρώπους. Ο ηγέτης κρατά πάντα το κοπάδι ενωμένο, τον οδηγεί από πίσω του.

Ας δούμε την περίπτωση των προβάτων.

Τα πρόβατα ακολουθούν πιστά τον αρχηγό τους. Στα κοπάδια προβάτων συνήθως βάζουν ηγέτη έναν ενήλικο και δυνατό τράγο. Αυτό το κάνουν γιατί είναι γνωστό ότι τα κατσίκια είναι πολύ έξυπνα ζώα. Οι κάτοικοι των ορεινών χωριών χρησιμοποιούν τους τράγους για να οδηγούν τα κοπάδια αιγοπροβάτων με τα στενά μονοπάτια των βουνών προς βοσκοτόπια και πίσω στα μαντριά.

Στις εγκαταστάσεις που ονομάζονται σφαγεία διατηρούνται ειδικά εκπαιδευμένα κατσίκια-προβοκάτορες. Ο προβοκάτορας μέσα από ένα στενό διάδρομο οδηγεί την πομπή υποψήφιων θυμάτων στον τόπο της σφαγής κρατώντας την ενωμένη και «δίνοντας την κουράγιο και αυτοπεποίθηση».

Η εξουσία του ποιμνίου αφήνει πάντα ένα διέξοδο για τον προβοκάτορα προς διαφυγή. Γωρίζοντας καλά για την ύπαρξη εξόδου διαφυγής ο προβοκάτορας βγαίνει έξω και πάει για νέα παρτίδα προβάτων.

Ο τράγος-προβοκάτορας στο σφαγείο έχει σημαντική επίσημη θέση, έχει μερίδιο από τον προϋπολογισμό για την διατροφή και την υγεία του.


Επ ευκαιρίας του Πεσάχ και των επικείμενων σφαγών των προβάτων από τους σαρκοβόρους δείτε παρακάτω τα πολύ ενδιαφέροντα σύντομα βίντεο.






1 σχόλιο: