Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Σκέψεις ενός αυτόνομου συναγωνιστή σχετικά με την αυτοκτονία στο Σύνταγμα


Δημήτριος Χριστούλας συνταξιούχος φαρμακοποιός ετών 77. Άλλος ένας συμπατριώτης μας που αυτοκτόνησε εξαιτίας της καπιταλιστικής κατοχής που επέβαλαν οι Ιουδαίοι τραπεζίτες και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Άλλος ένας στους καταλόγους με τα εκατοντάδες ονόματα αυτών που δεν άντεξαν την καθημερινή μάχη τα τελευταία χρόνια, και έβαλαν άδοξα τέλος στη ζωή τους εξαιτίας της τρόικας του ΔΝΤ.
 
Σύμφωνα με το περιβάλλον του ο ίδιος δήλωνε αριστερός. Αδιαφορώ έως ένα σημείο αν ήταν μέλος του Ανταρσυα, του Συριζα ή ακόμα και του ΚΚΕ. Αδιαφορώ πλήρως για τα γραπτά του σχετικά με τον Στρατηγό Γεώργιο Τσολάκογλου και τον ιδρυτή του Φασισμού Benito Amilcare Andrea Mussolini καθώς και για την επιλογή του να αποτεφρωθεί στην Βουλγαρία. Σίγουρα αυτοί που αγνοούν λόγω συμφερόντων ή λόγω παρωπίδων τα βασικά στοιχεία της ιστορίας δεν μπορούν να κρίνουν με αντικειμενικότητα τα 2 αυτά πρόσωπα.
 
Ο κυρ Δημήτρης όπως τον αποκαλούν πολλοί, δυστυχώς στα 77 του δεν είχε καταλάβει ότι ο εχθρός από το ’45 και μετά δεν είναι άλλος παρά η ίδια η Δημοκρατία και ο συρφετός που την υπηρετεί. Ανάμεσα στους υπηρέτες της, είναι η αστική αστυνομία και ο αστικός στρατός. Δεν είχε καταλάβει επίσης ότι οι σύντροφοι του στην πλειοψηφία τους σήμερα είναι και αυτοί βαστάζοι του καθεστώτος με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Την ίδια στιγμή που η δημοκρατία είναι πιο άμεση από ποτέ και προπηλακίζει μέσω των δυνάμεων των ΜΑΤ από μικρά παιδιά και ανάπηρους μέχρι νεολαίους και γέροντες, ο δικός του ιδεολογικός χώρος αρνούμενος να δει την πραγματικότητα ουρλιάζει στο Σύνταγμα για ακόμα περισσότερη και μάλιστα άμεση δημοκρατία!
 
Τέλος δεν είχε καταλάβει ότι είναι άλλο να αντιστέκεσαι ένοπλος και στο τέλος να παίρνεις μαζί σου στον θάνατο και τον εχθρό - όπως οι ηρωικοί Kamikaze και οι Εθνικοσοσιαλιστές πιλότοι της αεροπορικής μοίρας "Λεωνίδας" KG 200 - και άλλο να φεύγεις μόνος και μέσα στην απόγνωση ακριβώς απέναντι από το στρατηγείο του εχθρού χωρίς να του προκαλέσεις την παραμικρή απώλεια…
 
περισσότερα εδώ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου