Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η κυβέρνηση Παπαδήμου έβαλε την Ελλάδα στην αντιπυραυλική “ασπίδα” του ΝΑΤΟ!

Με μία συστοιχία πυραύλων Patriot θα συμμετάσχει σε πρώτη φάση η χώρα μας στην αντιπυραυλική “ασπίδα” που προετοιμάζει το ΝΑΤΟ. Ο υπουργός «Εθνικής» Ἀμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για τις Η.Π.Α ανακοίνωσε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, το «δώρο» προς την Ουάσιγκτον: «Στη σύνοδο προετοιμασίας, αλλά και στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο θα συζητηθεί το θέμα της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ. Η χώρα μας μετέχει στην αντιπυραυλική ασπίδα με μια πυροβολαρχία Patriot» είπε.
 
Η συστοιχία των Patriot θα τύχει αναβάθμισης στο επίπεδο PAC-3 (σήμερα το σύστημα έχει βλήματα της έκδοσης PAC-2) το οποίο είναι προορισμένο για αντιβαλλιστική άμυνα. Το ρόλο του ραντάρ θα τον έχει πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ εφοδιασμένο με σύστημα AEGIS και αντιβαλλιστικά βλήματα SM-3, το οποίο θα μεταδίδει τα στοιχεία στην συστοιχία είτε από το Αιγαίο είτε από την Μαύρη Θάλασσα.
 
Σκοπός της εντάξεως της Ελλάδος στην αντιπυραυλική «ασπίδα» είναι, όπως δηλώνουν οι ΝΑΤΟικοί αξιωματούχοι και η κυβέρνηση Παπαδήμου, η ενεργή συμβολή της χώρας μας στην επικείμενη εγκληματική επίθεση του διεθνούς Σιωνισμού στο Ιράν για την οποία βασικό ρόλο θα διαδραματίσει και η Αμερικανοσιωνιστική βάση της Σούδας.
 
Ταυτόχρονα όμως με την απόφαση αυτή η χώρα μας όχι μόνο μετατρέπεται σε ακόμη περισσότερο ενεργό πιόνι του παγκόσμιου εγκληματικού Αμερικανοσιωνιστικού πολεμικού μηχανισμού, αλλά εμπλέκεται βαθύτερα σε μια κατάσταση ενός νέου «ψυχρού πολέμου» καθώς προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις της Ρωσίας που θεωρεί ότι η δημιουργία της αντιπυραυλικής «ασπίδας» δεν έχει στόχο μόνο το Ιράν αλλά και την στρατηγική εξουδετέρωση των βαλλιστικών της όπλων από τις Η.Π.Α.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου