Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Bullets from Iwo Jima


Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες καμπάνιες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία διήρκεσε από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 26 Μαρτίου του 1945 και σκοπός της ήταν η κατάληψη του νησιού Ίβο Τζίμα και κυρίως των δύο αεροδιαδρόμων του από τους Αμερικανούς, το οποίο βρίσκονταν στην κατοχή των Ιαπώνων. Ήταν η πρώτη επίθεση των Αμερικανών στα Ιαπωνικά νησιά και παρά το γεγονός οτι η επίθεση ήταν από την αρχή καταδικασμένη για τους Ιάπωνες, οι Αμερικανοί συνάντησαν σημαντική αντίσταση και δέχθηκαν μεγάλες απώλειες.

Στο νησί, οι Ιάπωνες ήταν πολύ καλά οχυρωμένοι με καταφύγια, πυροβολικό και 17 χλμ υπόγειων τούνελ. Οι Ιαπωνικές δυνάμεις είχαν διαταχθεί να μην εγκαταλείψουν σε καμία περίπτωση το νησί, με αποτέλεσμα από τους 18.000 άνδρες που το υπερασπίζονταν, όλοι να σκοτωθούν, εκτός από 216 που πιάστηκαν αιχμάλωτοι. Οι Αμερικανοί είχαν σημαντική ναυτική και αεροπορική κάλυψη κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Αποβιβάστηκαν περισσότεροι από 100.000 άνδρες, ενώ οι απώλειες ήταν 7.000 νεκροί και 20.000 τραυματίες.

Διαβάστε εδώ περισσότερα :  1945- Η Φωνική μάχη της Ιβοτζίμα


1 σχόλιο:

  1. Οι 216 που πιάστηκαν αιχμάλωτοι δεν παραδόθηκαν αλλά λόγω τραυματισμού τους δεν μπορούσαν να αυτοκτονήσουν!!!
    Οι Ιάπωνες εφάρμοσαν το ελευθερία ή Θάνατος κυριολεκτικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή