Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μιλούν όλοι , μίλησε και η φιλιππινέζα των σιωνιστών.

Μιλούν όλοι , μίλησε και η φιλιππινέζα των σιωνιστών.
Ο άνθρωπος που μαζί με τον «Κ. Σημίτη» (όνομα και πράμα) μας έβαλε στη ζώνη του Ευρώ έχει θράσος να μιλάει και για μείωση από «ξένες εξαρτήσεις».


Την προκήρυξη των εκλογών στις 6 Μαϊου ανακοίνωσε με διάγγελμά του στον ελληνικό λαό το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο Λουκάς Παπαδήμος.

"Η Ελλάδα -τόνισε- βρίσκεται στο μέσον μιας δύσκολης διαδρομής. Το οικονομικό και κοινωνικό κόστος είναι βαρύ. Η κόπωση, η δυσαρέσκεια, σε ορισμένες περιπτώσεις και η αγανάκτηση, είναι κατανοητές και ενίοτε δικαιολογημένες, ιδίως όταν τα βάρη δεν κατανέμονται δίκαια. Ένας μεγάλος αριθμός πολιτών έχει πιεστεί έντονα και αντιδρά στις πολιτικές που εφαρμόζονται".

Και απευθυνόμενος στους πολίτες που πλήττονται από την κρίση και τα μέτρα που λαμβάνονται, επισήμανε: "Θέλω να πω σ' αυτούς τους συμπολίτες μας ότι ανώδυνα κανένας δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Ότι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση που βρισκόμαστε πρέπει να παλέψουμε με τις δυνάμεις μας και να μειώσουμε τις εξωτερικές εξαρτήσεις μας".

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι απαιτείται "σκληρή, συστηματική και πειθαρχημένη προσπάθεια, με όραμα και συνέπεια ώστε να μην καταστρέφουμε τον επόμενο χρόνο ό,τι πετύχαμε τον προηγούμενο", τονίζοντας ότι "οι θυσίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να πάνε χαμένες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου