Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ρώσοι Εθνικιστές "τακτοποιούν" παιδόφιλο

Μαντέψτε την εθνικότητα του παιδόφιλου.
To επίθετο στο διαβατήριο γράφει Rozenblum.

Πάντως η ιουδαιολογία είναι η πιο σημαντική επιστήμη του κόσμου. Χωρίς την ικανοποιητική γνώση του ψυχισμού και των στόχων ενός μέρους της ανθρωπότητας δεν είναι δυνατόν να κατανοηθούν αυτά που έχουν συμβεί στην ιστορία και αυτά που συμβαίνουν γύρο μας.


Αίσθηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας αλλά και στα κινηματικά μέσα έχει προκαλέσει η ενέργεια Ρώσων Εθνικιστών να τιμωρήσουν παιδόφιλο ο οποίος σχεδίαζε να αποπλανήσει και να βιάσει 13χρονη κοπέλα. Οι Εθνικιστές προσποιήθηκαν ότι ήταν η κοπέλα, έκλεισαν ραντεβού μαζί του, στήνοντάς του παγίδα, και τα υπόλοιπα στο... video

11 σχόλια:

  1. οι αρχαιοι ελληνες ηταν παιδεραστες μην το κρυβουμε(οχι βιαστες) και γι'αυτο δημιουργησαν πολιτισμο.εμεις εδω προσπαθουμε να κρυφτουμε πισω απο το δακτυλο μας.αδικος κοπος αφου ειμαστε σ....χριστιανοι.επι τελους αφηστε την ξυλινη λογικη εναντιον του σεξ.οι γιαγιαδες μας εκαναν παιδια απο τα 13 τους(οχι με τον κρινο βεβαιως) και ετσι σωθηκε το ελληνικο εθνος επι τουρκοκρατιας.μην ειστε αλλο κολλημενοι ναζιστες...ελεος,δεν θα χαθει η αρεια(χα,χα) φυλη επειδη εκανε σεξ μια 13χρονη με εναν μεγαλυτερο της που θα μπορουσε να ηταν...και προπαπους της.Υ.Γ. δεν εγκρινω(εννοειται) τον βιασμο που δυστυχως υπαρχει και σε μεγαλυτερες ηλικιες(ακομη και σε ανδρογυνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τολμάς να παίρνεις τους προγόνους των Ελλήνων στο στόμα σου. Αν οι δικοί σου πρόγονοι ήταν ο Ιακώβ, η Σάρα, ο Αυνάν και ο Ισαάκ, ναι ήταν παιδόφιλοι…..
    Οι γιαγιά μου γέννησε την θεία μου στα 18 και όχι στα 13.
    Δεν είμαστε εναντίων του έρωτα. Είμαστε εναντίων του έρωτα εκτός γάμου. Από βρομιά και βρόμικους γυναίκες και άντρες που αλλάζουν παρτενέρ δεν μπορεί να γεννηθεί τίποτα όμορφο και αγνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρκετα με αυτους τους περιφημους "ελληνες" που δεν πρεπει να τους αναφερουμε(αυτους που σφαζοντουσαν μεταξυ τους).οσο για το οτι ειστε εναντιον του ερωτα εκτος γαμου τοτε κριμα ο τιτλος στο ιστιλογιο σας που αναφερεται στην αποιουδαιοχριστιανοποιηση,απλως ειστε μια μεταλλαξη του συντηριτισμου,κομπλεξικα φασιστομουτρα που υποτιθεται εκπροσωπειτε το ομορφο και το αγνο...χα,χα,χα,χα,χα(δειτε και τα αρχαια αγγεια δεν θα σας πεσει η αγνοτητα,εκτος αν ητανκαι αυτα εβραικα κατασκευασματα)

      Διαγραφή
    2. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για το τι εννοώ με το «εκτός γάμου», για την παρθενιά, για το σύντρομο του πρώτου άνδρα, για την αποιουδαιοχριτιανοποίηση, για τους χαρακτηρισμούς που μας έδωσες κλπ, αλλά δεν αυτό δεν μπορεί να γίνει με κάποιον διεστραμμένο που ισχυρίζεται (μόνο;) ότι η παιδοφιλία είναι φυσιολογική.

      Διαγραφή
  3. 11.35 πρόσεξες ότι ο πιο πάνω παιδεραστής είναι απόγονος του Αβραάμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ αν θες μπορεις ανετα να γινεις παιδοφιλος και να κανεις πολιτισμο οπως λες, θα χαρω αληθεια να σε περιποιηθω οπως περιποιηθηκαν οι συναγωνιστες απο Ρωσια αυτο το ανωμαλο μπασταρδακι. Σκατο μαλακισμενη αριστεραντζα απογονε βρωμιαρηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απογονε του αδολφακου(η μανα του δυστυχως δεν εκανε εκτρωση) παρε το "αγων μου" και το "ιερον πηδαλιον" και αντε σε καποιο ρωσσικο μοναστηρι να ζησεις το "αγνο" και το "ωραιο" ως γνησιος "αρειος" που εισαι.αριστερος δεν ειμαι,αλλα εξ αιτιας καποιων σαν και εσας μας εξουσιαζουν οι αριστεροι.ειστε η αλλη οψη του ιδιου νομισματος.αν θελεις να "περιποιηθεις" καποιον εχεις αρκετους "συναγωνιστες" εκει στην συμμορια σας.ειτε σας αρεσει ειτε οχι οι αρχαιοι ηταν παιδεραστες,αλλα οχι βιαστες.

      Διαγραφή
  5. Ο παραπάνω μπορεί να μην είναι καν εβραίος(εννοώ για τον σχολιάζοντα υπερ της παιδεραστίας) ...Ο χοντρός πακιστανός που έχει ''ε/ς''' κόμμα έχει μαζέψει πολλούς τέτοιους ,μάλιστα τους αφήνει να γράφουν και στο παρακμιακό wedwar(μπροστάρης βέβαια ο Παιδόφιλος Πλατής που το διαχειρίζεται)....Εξάλλου η ανωμαλία πάει με την ακροδεξιά και κάθε είδους δημοκρατικής έκφρασης , στο κάτω κάτω ή είσαι ανώμαλος ή δεν είσαι ....Το κάτα πόσο η παιδεραστία σαν λέξη και πράξη ίσχυε στην αρχαία Ελλάδα ας το αφήσουμε να το φαντάζονται οι παρακμιακοί μαζάνθρωποι που το μόνο θηλυκό που είδαν στην ζωή τους είναι η μάνα τους (δεν ξέρω αν προχώρησαν παραπέρα σε ζώα)....Ο Ε/Σ δεν έχει καμιά σχέση με τα αποβράσματα και τους άρρωστους για αυτό φτύνουμε κατάμουτρα την παιδεραστία.Ξύλο και βία στα άρρωστα παράγωγα της σύγχρονης μαζανθρωπικής εβραιοκρατούμενης κοινωνίας ....Μπράβο στους Ρώσους Συντρόφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έχει μπερδέψει ο πανίβλακας στο μυαλό του!!!! Άκου παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα... Έχει μάθει ιστορία από τους αγγλοεβραίους του bbc και κάνει το έξυπνο από πάνω...
    Τέτοια ζώα είναι οι νεοέλληνες γραικύλοι για αυτό τους αξίζει ότι κι αν πάθουν. Ας χορτάσουν με δημοκρατία και σοσιαλισμό τώρα! Εκτός κι αν προλάβει και ρίξει "μάνα" ο γιαχβέ να τους ταίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανώνυμος Apr 10, 2012 02:53 PM

    Μα εννοείται οτι είμαστε φασιστόμουτρα.

    Καλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ κιόλας, ανεβαίνουμε ραγδαία και ότι είναι να πούμε, απο κόντα.

    @Ανώνυμε Apr 11, 2012 05:31 AM

    Δε πειράζει το κόμμα, αστους να κανουν οτι θελουν μονο μην ξεφτυλίζουν εμας με τις μπαρούφες τους(που μάλλον θα το κανουν).

    Σημασία έχει να μην καταλήξουμε σαν τους αναρχικούς που υπάρχουν δίχως ουσία.
    Πρεπει να πάρουμε την διακυβέρνηση του κρατους, αν οχι τοτε πρεπει να προστατέψουμε τους συναγωνιστες μας και τους ρατσιστές, μόνο!

    Επιτελους δεν γινεται να συνεχιστει αλλο αυτο, πρεπει να απαιτησουμε εδαφος, πως το λενε.
    Δεν γινεται να συνεχιστει να εχουμε τους αριστερους μεσα στα ποδια μας.
    Ας αποκτησουμε μερος, να υποχωρησουμε εκει με καινουργια σημαια και απ'ολα και ας αφησουμε τους υπολοιπους "Ελληνες" να μπασταρδευτουν με τους μεταναστες, και τους αριστερους να ζησουν την ουτοπια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απογονε του αδολφακου λεει ο σκατομυαλος ελεος ελληνας ειμαι που πιστευω στην Ε/Σ θεωρια γνησιος απογονος ελληνων και κανενος γερμανου. Απο μερους μου ανετα θα μπορουσα να σε παρομοιασω με απογονο του Σταλιν, του Μαου και λοιπον κοκκινων σκυλιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή