Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Για την Νάντια Ντριγκάλα

Τα Καθεστωτικά ΜΜΕ μετέδωσαν αυτή την είδηση στα γρήγορα και στα ψιλά....

"Σοκ στην ολυμπιακή αποστολή της Γερμανίας! Η αθλήτρια της κωπηλασίας και μέλος του πληρώματος της οκτάκωπου γυναικών που κατέλαβε την έβδομη θέση στον χθεσινό τελικό, Νάντια Ντριγκάλα, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το ολυμπιακό χωριό.

Επισήμως δεν έχουν γίνει γνωστός ο λόγος, αλλά σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, αποδείχτηκε πως είχε δεσμό με μέλος του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας, ενώ και η ίδια 23χρονη αθλήτρια φέρεται να ασπάζεται τις ίδιες απόψεις, που δεν συνάδουν με τα ολυμπιακά ιδεώδη."

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/138952

Η αλήθεια είναι πάντα ποιο πολύπλοκη και σε αυτή τη περίπτωση κρύβει μια προσωπική ιστορία γενναιότητας, πίστης, αξιοπρέπειας και περιφρόνησης στα υλιστικά ιδεώδη της κατάπτυστης εποχής μας.


Δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ μπροστά στην γενναιότητα, την πίστη και την ακεραιότητα της.

Συγχαρητήρια στη Νάντια και στην Γερμανία που βγάζει τέτοιους ανθρώπους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου