Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Το "Ολοκαύτωμα" των Εβραίων και οι προφητείες των ιερών εβραϊκών κειμένων!

DID SIX MILLION
REALLY 
DIE ?



Το "Ολοκαύτωμα" των Εβραίων προπαγανδίστηκε 50 χρόνια πριν ξεκινήσει προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για πειστεί η ανθρωπότητα ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι.

Δημοσιεύματα απο το 1900 και μετά αποδεικνύουν οτι ο Διεθνής Εβραιοσιωνισμός σε όλες τις
χώρες προπαγάνδιζε το Ολοκαύτωμα παγκοσμίως με δημοσιεύσεις στον Τύπο λέγοντας οτι 6.000.000 Εβραίοι «εκδιώκονται», «βασανίζονται» και «δολοφονούνται» στην Ευρώπη και την Ρωσία.

Όπως θα δείτε στο τέλος του άρθρου υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύσεις στον Τύπο.

Οπως αναφέρεται στο βιβλίο «Το Πρώτο Ολοκαύτωμα», οι Εβραιοσιωνιστές συνεχώς προσπαθούσαν με υστερία να προπαγανδίσουν οτι 6.000.000 Εβραίοι πέθαναν, πέθαιναν ή βρίσκοταν σε τεράστιο κίνδυνο στην Ευρώπη και την Ρωσία, απο τα τέλη μάλιστα του 1800. 
Οποτεδήποτε υπήρξε αναταρραχή στην Ευρώπη, αν και η αναταραχή υποκινείται συχνά απο Εβραίους, εξέχουσες Σιωνιστικές προσωπικότητες και Εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ συνέχισαν σε παγκόσμια κλίμακα την προπαγάνδα με κάλπικες ιστορίες με σκοπό να δημιουγήσουν ενοχές και τύψεις στους ανθρώπους για να δωρήσουν χρήματα στους Εβραίους της Ευρώπης και να τους προστατέψουν.

Αποκαλύπτεται οτι ο μυθικός αριθμός των 6.000.000, προέρχεται απο μια Εβραϊκή-Ταλμουδική προφητεία που λέει οτι «θα επιστρέψετε λιγότεροι κατα 6.000.000», ή «θα επιστρέψετε στην γη του Ισραήλ με 6.000.000 λιγότερους». Φυσικά ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος γέννησε το κράτος του Ισραήλ, το οποίο ιδρύθηκε το 1948. Οι Εβραίοι του Ισραήλ δικαιολογούν την συστηματική γενοκτονία που κάνουν εναντίον των Παλαιστινίων και την κλοπή της Γης τους, φέρνοντας στο προσκήνιο το τόσο γνωστό Ολοκαύτωμα που υπέστησαν απο τους Γερμανούς.

Οι Σιωνιστές έχουν τόση επιρροή στην πληροφόρηση της ανθρωπότητας που μετέτρεψαν την προφητεία σε ιστορικά ντοκουμέντα.

περισσότερα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου