Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Ο εκφυλισμός ανά φύλο.Γράφω αυτο εδώ το κείμενο σαν θεάτρια αλλα και σαν πρωταγωνίστρια, που έχει θέμα τις ανωμαλίες στην συμπεριφορά και στον ερωτισμό των νέων, απο βιώματα μου και καταστάσεις που έχω δεί σε σχέση με το παρελθόν.

Ο Έρωτας ήταν τόσο βασική και σημαντική θεότητα που οι πρόγονοι μας την είχαν σε κάποιες περιπτώσεις όχι ως καρπό της ένωσης του Άρη με την Αφροδίτη αλλα ως μία απο τις πρώτες θεότητες όταν δημιουργόταν το σύμπαν.Θεωρούσαν την παρουσία του τόσο βασική για την συνέχεια και τη δημιουργία του κόσμου που χάρις την ιδιότητα του η Γή ενώθηκε με τον Ουρανό και φτιάχτηκε ο κόσμος, ο Κρόνος με την Ρέα, ο Δίας με την Ήρα (και φυσικά με όλες τις υπόλοιπες), και γενικά οποιοδήποτε στοιχείο ζωής δημιουργήθηκε και συνεχίζεται να δημιουργείται στο σύμπαν.

Σήμερα δε βλέπουμε και τόσο πολύ "έρωτα" στην εποχή μας -εννοώντας έρωτα και τον αέρα της δημιουργίας- δυστυχώς, και αυτό, σε ένα απο τα πολλά που, οφείλεται και θα περιγράψω παρακάτω, είναι η καινούργια σύσταση του άνδρα και της γυναίκας.

Ο άνδρας- Τα ΜΜΕ και οι νεοελληνικές σειρές προωθούν έναν "άνδρα"(που μόνο άνδρας δεν είναι !) ο οποίος δεν κρατάει τον λόγο του, είναι υποχειρίδιο γυναίκας(εννοείται πως εμείς οι γυναίκες είμαστε οι κολώνες του σπιτιού, αλλά πολύ μητριαρχία έχει πέσει στην Έλλαδα τελευταία), έναν υπερευαίσθητο, φλώρο ας το πούμε κι έτσι !
Σε πρόσφατη προηγούμενη εποχή ο άνδρας ηταν περισσότερο υπεύθυνος, ήταν αυτός που μίλαγε πρώτος σε μια γυναίκα, ήταν "μάγκας", και μπορεί να είχε παραπάνω απο μία συντρόφους.
Σε ακόμα πιο προηγούμενες εποχές ο άνδρας ήταν αυτός που κανόνιζε τα οικονομικά στο σπίτι και πρίν κάνει οικογένεια κρατούσε πάντα το λόγο του, αυτή η εποχή είναι η εποχή των γονιών μας, για όσους είναι στην ηλικία μου.


Η γυναίκα- Ένα ανεξάρτητο "αντράκι", γεμάτη εμπειρίες, στα 40 της χωρίς οικογενεία μα δεν της καίγεται καρφί, το γεγονός ότι ειναι αντράκι απωθεί τους άντρες αλλα μπορεί και να έλκει τους θυληπρεπείς πλέον,η ανωμαλία της εποχής εδώ έχει και τα καλά της!
Σε αυτη την εποχή της απαξίωσης εισερχόμενος σε ένα κλάμπ γεμάτο με νέους, βλέπεις παντού παρέες αγοριών και κοριτσιών να κοιτάζουν το ταβάνι στεκόμενοι απαθείς με τα ποτά στο χέρι.

Αν πιάσεις συζήτηση με κάποιον νέο γιατί "δεν κάνει τίποτα", θα καταλάβεις με αυτά που θα σου πεί οτι αυτός/αυτή ψάχνει τον τέλειο ή την τέλεια ! Όμως κι ο τέλειος δεν θα ψάχνει την τέλεια; σωστά;..

Αυτή λοιπόν είναι η γεννιά της απάθειας, και της απάθειας γενικότερα όχι μόνο στις ευκαιρίες που χάνουν στην ερωτική τους ζωή....Αυτό το είδαμε και το βιώνουμε κιόλας με τις αντιδράσεις του λάου στους δυνάστες του.

Η ομοφυλοφιλία είναι και αυτό σε κάτι που ποντάρουν και υπερασπίζονται τα ΜΜΕ, και όσο μεγαλώνει τόσο πλήγεται η κοινωνία...Αυτα τα πρότυπα προωθούνται επίσης.

Σύμφωνα με τη γνώμη που έχω σχηματίσει για όλα αυτά, αυτό που έχω να πώ είναι οτι δεν υπάρχουν κολλημένα μυαλά και "ξεπερασμένες νοοτροπίες". Τα πρότυπα του άνδρα και της γυναίκας σώζονται ακόμα σήμερα σε κάποιες επαρχίες, και αν πάς μπορείς να δείς ακόμα οικογένειες με νέους γονείς που έχουν πιάσει το νοήμα και καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απο την χαρά της δημιουργίας !

Η μητριαρχική κοινωνία και ο φεμινισμός είναι κάτι έκφυλο που εξευτελίζει τη γυναίκα απομακρύνοντας την απο την κανονική της φύση. Η πραγματική ευαισθησία στον άνθρωπο φαίνεται εκεί που αγαπάει, και είναι το ίδιο και για τα δύο φύλα, είτε το θέλουμε είτε όχι ο άνθρωπος αγαπάει και ερωτεύεται μια μόνο φορά και για πάντα.

Κλέινοντας θέλω να πω για να μην παρεξηγηθώ, ότι οι άνθρωποι δε γεννιούνται πανομοιότυποι σαν φωτοτυπίες και είναι φυσικό και απαραίτητο να υπάρχει πληθώρα χαρακτήρων για να βρίσκει ο καθένας αυτόν που του ταιριάζει, και η δυναμική γυναίκα είναι φυσικό και ο ευαίσθητος άνδρας, το ζήτημα είναι μη γέρνει η ζυγαριά προς αυτο που δεν ορίζει η φύση !

Βασιλομήτωρ

2 σχόλια:

 1. ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ.....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

  ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟΟΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

  http://www.triklopodia.com/2012/01/to-systima-rouva-archise-na-xethoriazei.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.....ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Η JULIA ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

  http://www.triklopodia.com/2012/07/julia.html ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή