Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Όταν ένας ακμαίος λαός γεννάει πραγματικούς αγωνιστές και όχι του πληκτρολογίου. Επανεμφανίστηκε ο ...«Μυστικός Αρμενικός Στρατός για την απελευθέρωση της Αρμενίας» (ASALA)Μια οργάνωση μυστήριο που είχε εξαφανιστεί από το 1985, ο «Μυστικός Αρμενικός Στρατός για την απελευθέρωση της Αρμενίας» (ASALA), μαρξιστικών τάσεων και η οποία είχε προκαλέσει δεκάδες Τούτκους νεκρούς κυρίως διπλωμάτες και στρατιωτικούς, επανεμφανίστηκε απειλώντας μέσω ανακοίνωσης την Τουρκία με αντίποινα, σε περίπτωση που βλαφτούν, έμμεσα ή άμεσα τα μέλη της αρμενικής κοινότητας της Συρίας! Η οργάνωση είχε ξεκινήσει τη δράση της το 1976 και στα 9 χρόνια της δράσης της είχε πλήξει περισσότερους από 200 στόχους στην Τουρκία και τουρκικές αποστολές στο εξωτερικό, από τις οποίες 58 Τούρκοι είχαν χάσει τη ζωή τους, από τους οποίους οι 34 ήταν Τούρκοι διπλωμάτες! Οι τουρκικές αποστολές στο εξωτερικό είχαν αποκτήσει έναν πραγματικό εφιάλτη αφού κάθε χρόνο 3-4 διπλωμάτες εκτελούντο σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ήταν με διαφορά η πιο φονική οργάνωση που είχε κάνει την εμφάνισή της στην ταραγμένη δεκαετία του '70 και ενώ η ορολογία της ήταν σαφώς εθνικιστική η χρηματοδότησή και ο εξοπλισμός της μάλλον προερχόταν από την Σοβιετική Ένωση.

Τελικά η οργάνωση ανέστειλε την δράση της το 1985 προφανώς λόγω της αλλαγής πολιτικής της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία σταδιακά εγκατέλειπε την υποστήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων και απελευθερωτικών κινημάτων εισερχόμενη σε μία εσωτερική διαδικασία η οποία οδήγησε τελικά στην διάλυσή της. Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της δράσης του ASALA, η Άγκυρα είχε κατηγορήσει επανειλημμένα την Αθήνα, ότι υποστήριζε την δράση του Αρμενικού Απελευθερωτικού Στρατού και ότι σταλέχη του ASALA έβρισκαν καταφύγιο ή και εκπαιδεύονταν στην Ελλάδα. Η επανεμφάνιση του ASALA δείχνει ότι η δυτική και τουρκική πολιτική στην περιοχή ξυπνά παλαιούς εφιάλτες. Μια ενεργοποίηση του ASALA με κλάσμα έστω, των επιδόσεων εκείνων των χρόνων που είχε σπείρει τον πανικό στους Τούρκους διπλωμάτες και στρατιωτικούς, θα δημιουργούσε έναν πολύ σοβαρό πονοκέφαλο στην Τουρκία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου