Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μαζάνθρωποι: Ελλαδικός Αντι-Γερμανισμός

Περιεχόμενα:
1. Ελλάδα 2013 - Ο Αντιγερμανισμός καλά κρατεί.
2. Η γελοία σύνδεση της Γερμανίας του τότε και του σήμερα.
3. Ανάλυση των παραγόντων που οδηγούν στον Αντιγερμανισμό.
4. Αντισωβινιστική φυλετική αντεπίθεση!





1. Στην φτωχή, από κάθε άποψη, Ελλάδα του 2013 ο αντιγερμανισμός καλά κρατεί. Ένας στείρος αντιγερμανισμός, ένα μίσος ενάντια στη γερμανική πολιτική ηγεσία δικαιολογημένα αλλά και ένα αδικαιολόγητο σωβινιστικό μίσος για κάθε Γερμανό ξεχωριστά. Θα θυμάστε όλοι άλλωστε τις γελοίες ''εκστρατείες'' του στυλ ''μην αγοράζετε γερμανικά προιόντα'', τα άπειρα αντιγερμανικά, καταδικαστικά άρθρα σε πολυάριθμα blogs και τις αμέτρητες φωτογραφίες της Μέρκελ που υπέστησαν φωτοεπεξεργασία για να την απεικονίζουν ως Χίτλερ και Ναζί. Ο μέσος νεοελλαδίτης είναι πια πεπεισμένος πως η ''κακή Γερμανία'' είναι υπεύθυνη για όλα τα δεινά του, για την κακή του οικονομική κατάσταση, κάνοντας μηδενική αυτοκριτική, πιστεύοντας κάθε τι που του πλασάρουν επίμονα τα κακόβουλα Μ.Μ.Ε (τηλεόραση, τύπος, ραδιόφωνο κ.λπ). Ο νεοελλαδίτης πιστεύει πως υπάρχει κάποιου είδους συνωμοσία της Γερμανίας εναντίον του, η οποία ξεκινά από τα χρόνια του Τρίτου Ράϊχ  (Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας) μέχρι και σήμερα.



2. Όλοι θα έχετε ακούσει ανθρώπους να συγκρίνουν τα δύο αυτά πρόσωπα και να τα ταυτίζουν ακόμα. Ο νεοελλαδικός λαουτζίκος φτάνει στο σημείο να συγκρίνει και να συνδέει τον Αφόλφο Χίτλερ και τις πράξεις του με την Άνγκελα Μέρκελ και τις πράξεις της, θεωρόντας την δεύτερη ως συνεχίστρια του πρώτου (εδώ γελάμε δυνατά). Η γελοιότητα αυτής της σύνδεσης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής για ένα σκεπτόμενο άνθρωπο. Ο Αδόλφος Χίτλερ πάλεψε ενάντια στη δουλεία του Εβραϊκού τόκου με κάθε μέσο που διέθετε και έμεινε πιστός στις αξίες και τα όνειρα του, για τη Γερμανία και τον κόσμο, μέχρι τέλους! Η Άνγκελα Μέρκελ από την άλλη, μεγαλωμένη σε κομμουνιστική οικογένεια και πρώην κομμουνίστρια, αργότερα άλλαξε στρατόπεδο και έγινε πιο ''φιλελεύθερη και δημοκρατική''. Αυτό που δεν άλλαξε είναι η πίστη της στις προσταγές του τραπεζικού παγκόσμιου συστήματος, πιστή στις απαιτήσεις του παγκόσμιου εβραϊκου Σιωνισμού.  

Ο Χίτλερ έβαζε σε πρώτη θέση τον λαό του και δεν το έκανε από οικονομικό δόλιο συμφέρον αλλά από αγάπη και σεβασμό, όντας πραγματικός ιδεαλιστής και ηγέτης. Η Μέρκελ αντιθέτως όπως και κάθε σύγχρονος ''ευρωπαϊκός ηγέτης'' δεν δίνει δεκάρα για το λαό του και τον αντιμετωπίζει σαν αριθμούς και γράμματα σ'έναν υπολογιστή και όχι σαν ανθρώπους με απόψεις, συναισθήματα και όνειρα για ένα καλύτερο μελλον. Η Μέρκελ λοιπόν ότι πράττει στο πολιτικοοικονομικό γίγνεσθαι δεν το πράττει από αγάπη για τη Γερμανία ή από μίσος για την Ελλάδα και την κάθε χώρα, αλλά από δόλιο οικονομικό συμφέρον στο βωμό του νοσηρού υπερκέρδους και του Σιωνιστικού ολοκληρωτισμού (Νέας Τάξης Πραγμάτων).



3. Ο σκληροπυρηνικός Αντιγερμανισμός ξεκινά από την εποχή που άνθισε ο Εθνικοσοσιαλισμός (Ναζισμός). Όλος ο κόσμος επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου λυσσαλέα αντιγερμανική προπαγάνδα με μπροστάρηδες τους Σιωνιστές εβραίους όλου του πλανήτη και φυσικά τους συμμάχους τους, άρρωστους Μπολσεβίκους και τους φίλους τους τους ''Δημοκράτες''. Στην Ελλάδα όλοι ξέρουμε για το λεγόμενο ''έπος του 40''' και την λεγόμενη ''αντίσταση''. Εκτός από τις τότε φιλοσιωνιστικές, φιλοαγγλικές, αντιναζιστικές και αντιφασιστικές κυβερνήσεις, οι κομμουνιστές πάλεψαν με κάθε τρόπο τον Εθνικοσοσιαλισμό μέσω ανυπόστατων ψεμμάτων και άθλιας συκοφάντησης. Όλη αυτή η συντονισμένη και απ'όλες τις πλευρές, μάχη κατά του Εθνικοσοσιαλισμού ως του ''μέγιστου κακού που πρέπει να εξοντωθεί'' , ως του εχθρού της ελευθερίας κάθε είδους, κόλλησε την αιώνια ρετσινιά στον γερμανικό λαό ως ενός απάνθρωπου, κακού και ψυχρού λαού. Δηλαδή οι βάσεις του σύγχρονου αντιγερμανισμού πηγάζουν κατά ένα μεγάλο μέρος σε βλακώδη λαϊκά κομμουνιστικά παραμύθια περί ''αδίστακτων ναζί σφαγέων και κατακτητών''. Φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και ο εβραϊκός κινηματογράφος, καθοριστικός ρόλος! Οι εβραίοι με τις άκρως αβάσιμες και κυνικές ταινίες τους περί ''ολοκαυτώματος'', έχουν κάνει ολόκληρο τον πλανήτη να δακρύσει, γεμάτος συμπόνοια και να σταθεί στο πλάϊ τους, δείχνοντας ατελείωτη λύπηση για τον ''κακόμοιρο, κατατρεγμένο και κυνηγημένο εβραίο''. Ο εβραίος παρουσιάζει συνεχώς τον εαυτό του ως ένα λαό που δέχθηκε την μεγαλύτερη γενοκτονία (εδώ γελάμε) της ιστορίας,  που κυνηγήθηκε δίχως λόγο και αιτία από παράφρονες κακούς ναζί (κρύβοντας φυσικά το πόσες φορές και από πόσους λαούς έχουν κυνηγηθεί και εκδιωχθεί κατά την διάρκεια της ιστορίας). Παρόμοιες θλιβερές εκφράσεις υπάρχουν παντού φυσικά! Σε βιβλία, στον τύπο, σε θεατρικές παραστάσεις και αλλού. Ο εβραίος έχει καταλάβει τα πάντα, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο επί λεγομένων και γραφομένων, κάνοντας παρεμβάσεις όταν νιώθει πως ''θίγεται και αδικείται''. Όλη αυτή η προπαγάνδα, όλος αυτός ο αντιγερμανικός βομβαρδισμός από κάθε πλευρά του ορίζοντα, είναι φυσικό να γεννά στο λαό, ο οποίος ζει μέσα σε μια μαύρη ολική άγνοια, αντιγερμανικά συναισθήματα τα οποία καλά κρατούν μέχρι και τις μέρες μας σε ελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο, και συνεχίζουν να τροφοδοτούνται ποικιλλοτρόπως.



4. Εμείς που έχουμε ξυπνήσει από τον αστικό μαρξιστικό πολυφυλετικό λήθαργο των Σιωνιστών, δε μασάμε από χιλιοπαιγμένη προπαγάνδα! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΕΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ και λέμε ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ των λευκών λαών για μια καλύτερη Ευρώπη των Εθνών! Δίνουμε λυσσαλέα μάχη από κάθε πόστο ενάντια σε σωβινιστές κάθε είδους! ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ! Όχι πια πόλεμος μεταξύ αδερφών! Είμαστε η Λευκή Φυλή, είμαστε μια μεγάλη φυλετική οικογένεια, μας συνδέεουν δεσμοί αίματος, μας συνδέει η ιστορία, μας συνδέει ο πολιτισμός, μας συνδέει η Φύση!

Ζήτω Η Λευκή Φυλή.
Ζήτω ο Εθνικοσοσιαλισμός.
Ζήτω η Νίκη!
14/88.


8 σχόλια:

  1. Αυτοί που ελέγχουν τις Γερμανικές τράπεζες και το κράτος της Γερμανίας δεν είναι Γερμανοί αλλά Εβραίοι. Η Γερμανία είναι υπό Σιωνιστική κατοχή ήδη από το 1945, όπως και η Ελλάς και ολόκληρη η Ευρώπη. Χρειάζεται συνεργασία και κοινός αγώνας όλων των Ευρωπαϊκών εθνών για την απελευθέρωσή τους από τον Σιωνισμό. Και να καταδικάσουμε όσους λακέδες του Σιωνισμού πουλάνε παραμύθια στους Γκόιμ της χώρας μας ότι τάχα φταίνε οι Γερμανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει ενα ενδοιαφερον ιστολογιο,το εαμ-β υδροχοος,του παναγιωτη τραιανου.Σ'αυτο ο κ.τραιανου αναφερει οτι και ο χιτλερ ηταν οργανο του σιωνισμου.Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο;οσο για τον αντιγερμανισμο απλα εξυπηρετει το κκε,τον συριζα,τον γλοιωδη γλεζο και τα αφεντικα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή αναφέρει κάτι ο Τραϊανού, δεν σημαίνει ότι θα τον πιστέψουμε κιόλας. Αποδείξεις έχει για όσα λέει ή τα βασίζει κι εκείνος στις φήμες που κυκλοφορούν;
      Διότι αντιλαμβάνεσαι ότι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να μιλήσει για οποιοδήποτε ιστορικό πρόσωπο ή γεγονός, οφείλει να παραθέτει και τις πηγές του, τουλάχιστον όταν τον ρωτάνε.
      Απλώς όλοι στηρίζουν την οποιαδήποτε ρητορική τους στο ότι οι υπόλοιποι ως γνήσιοι μαζάνθρωποι θα πιστέψουν τα όσα ισχυρίζεται κάποιος μόνο και μόνο επειδή είναι ο Τραϊανού ή οποιοσδήποτε Τραϊανού.

      Εφόσον, λοιπόν, αποδείξεις για τέτοιες συναλλαγές δεν υπάρχουν, και εφόσον υπάρχουν άφθονες πηγές που αναφέρουν αναλυτικά την οικονομική πολιτική του Χίτλερ, καλά θα κάνουν και ο Τραϊανού και οποιοδήποτε άλλο φερέφωνό του να διαβάσουν και να ξεστραβωθούν και μετά να ξαναμιλήσουν.

      Διαγραφή
  3. Το επιχείρημα των κάθε λογής αριστεριστών, φιλελεύθερων και δημοκρατικών για την συκοφάντηση του Μεγάλου Ηγέτη είναι ότι «τον χρηματοδοτούσαν οι εβραίοι τραπεζίτες από τις ΗΠΑ» . Αυτό μπορεί να είναι και αλήθεια , ειδικά στην αρχή της πολιτική σταδιοδρομίας του Ηγέτη: οι εβραίοι ήθελαν πόλεμο (πάντοτε τον θέλουν) και ίσος να προσπαθούσαν να δημιουργήσουν δυνατό αντίπαλο.
    Σκέψου όμως λύγο : και εγώ για να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου για τον λαό μου θα δεχόμουν οικονομική βοήθεια όχι μόνο από τους εβραίους, αλλά και από τον ίδιο τον διάβολο, αλλά με στόχο να κάνω αυτά που πιστεύω εγώ.
    Ο Α.Χίτλερ είναι Ηγέτης γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να τον ελέγξουν.
    Γεν.Ελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέλληνες, ανεξάρτητα από το αν δηλώνει κανείς εξ ημών Εθνικοσοσιαλιστής, υπάρχει ένα γεγονός παραδεκτό από όλους. Οπουδήποτε θα συναντήσετε "φιλελληνισμό" που αποτελεί προϋπόθεση αποδοχής του Εθνικοσοσιαλισμού, θα βρείτε κι έναν Εβραίο. Ο Αδόλφος Χίτλερ υπήρξε ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ Ηγέτης και οτιδήποτε του αποδίδεται ως μομφή ότι εξυπηρέτησε τα σχέδια του διεθνούς Σιωνισμού αποτελεί κρίκο στην αλυσίδα της αποδοχής των εβραϊκών ψεμάτων. Καμία επιστήμη δεν μπορεί να ερμηνεύσει ή να πείσει για αυτό που αντιλαμβάνεται ο καθείς διαμέσου του συναισθηματικού κόσμου. Αν κανείς αγαπάει το διαστρεβλωμένο πρότυπο του ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΥ, αυτό συντελείται διότι δεν αρκεί καμία εβραιόπνευστη προπαγάνδα για να πείσει περί του αντιθέτου. Επομένως, πρόκειται για το αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. epiteloys ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ '''ΛΑΤΡΗΣ'''ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ....ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΥ.....ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΕΙΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΤΑ.....ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ......ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΣ ΦΥΛΗΣ!!! ΚΟΝΤΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΦΑΛΑΚΡΕΣ ΛΕΠΡΟΙ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...ΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ SS ΚΑΙ Η ΒΕΡΜΑΧΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ...ΣΤΙΓΝΟΙ ΚΑΤΑΔΩΤΕΣ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΑΣ ΧΡΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΞΕΒΑΨΕΤΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΕΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή