Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Άριστοι θεατρίνοι και μαριονέτες του σιωνισμού δεν είναι μόνο οι πολιτικάντηδες του ελλαδικού κρατιδίου

Η μια μαριονέτα, ο Μεντβέντεβ, έκανε «εισήγηση» στο κόμμα και στους γκοήμ να επιλέξει την άλλη μαριονέτα, τον Πούτιν, για νέο «Πρόεδρο της Ρώσικης Ομοσπονδίας».
Σε αντάλλαγμα ο δεύτερος έκανε «εισήγηση» στα μέλη του κυβερνόν κόμματος ο «Πρόεδρος της Ρώσικης Ομοσπονδίας» να γίνει «πρόεδρος του κόμματος» μέλος του οποίου αυτός (ο Μεντβέντεβ) ποτέ δεν υπήρξε….


Σας θυμίζουμε ότι πριν από χρόνια μετά από παρόμοια «εισήγηση» ο Πούτιν «άφυσε» την «προεδρία» της Ρωσίας στον Μεντβέντεβ, άγνωστο τότε βοηθό δημάρχου μιας επαρχιακής πόλης.


Ο χορός του μεθυσμένου είναι το σχόλιο ενός εθνικιστή στον «εισηγητή» θεατρίνο Μεντβέντεβ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου